Familie

Negerinen Tieten

Bondage meesteres schreeuwend klaarkomen

bondage meesteres schreeuwend klaarkomen

Jouw gratis sex films! Vastgebonden en geblinddoekt knalt zij naar een schreeuwend orgasme ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties.

Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Anale Overgave Door Autopech. Beetje pijn is best fijn. Met zulk ondergoed verdien je een pak slaag. Geblinddoekt op zoek naar de pijn grenzen. Keisha word gehandboeid en eens goed geneukt. Kinky brunette bevindt zich in een lastig parket. Mama ligt aan de ketting. Slaaf hangt hulpeloos in de touwen in hij drukt zijn vuist in haar gapende kut.

Door een smalle vibrator. Op volle stand werd die langzaam naar binnen geduwd. De vibrator stimuleerde mijn genotscentrum van binnenuit. Trillend zorgde het ding ervoor dat mijn pik weer stijf werd. Ik had dat liever niet, dan voelde ik mijn ballen zo… Mijn meesteres kroop weer vlak naast me in het bed. Draaide zich om en sliep.

De nacht duurde ontzettend lang, ik was kapot!. Toen mijn meesteres me van het kruis haalde, viel ik in haar armen. Ze was trots op me, kuste me vol op mijn mond en fluisterde lieve woordjes. Ik werd op het bed gelegd en mocht slapen.

Ik werd wakker omdat mijn pik stijf werd. Ik hield mijn ogen gesloten en bleef genieten. Langzaam liet mijn meesteres haar mond over mijn pik zakken.

Ze zoog, liet haar tong om mijn penis kronkelen en trok zuigend haar mond weer terug. Ik opende mijn ogen en zei mijn meesteres alles voor haar te willen doen. Ze bond me vast, wijd gespreid. Van het kastje pakte ze een dubbeldik maandverband. Ze klom op het bed, haar billen over mijn neus geplaatst. Ze leunde voorover, haar kut kwam voor mijn mond. Zachtjes begon ik haar te likken. Ik voelde hoe ze mijn pik vastpakte en heel zachtjes en voorzichtig mijn pik, de eikel, de balletjes en mijn buik aaide met de zachte kant van het maandverband.

Hier werd ik gek van! Maar ik likte door. Verwende mijn meesteres met mijn mond, zo goed als het kon. Ik voelde mijn pik niet meer, het was slechts 1 grote geile zone, die vol was van genot. Mijn ballen waren nog hard en pijnlijk, maar dat zorgde juist voor meer genot.

Ik wist niet meer waar ze met het maandverband streelde, alles voelde gewoon goed. Ik genoot van het uitzicht; de mooie strakke billen van mijn meesteres, die met haar kut op mijn mond zat. Die ik probeerde te verwennen. Uit dankbaarheid dat wist ik nu. Uit dankbaarheid voor een week lang pijn in mijn balzak. Een week lang geen orgasme terwijl ze me elke dag enorm opwond. Een enorme zware pijnlijke straf, die me liet inzien dat je als slaaf niet iets doet om beloond te worden, maar dat je dat doet voor haar, je meesteres.

Nog enthousiaster likte ik totdat ze op mijn gezicht ging rijden en spetterend klaarkwam. Ze rolde van mijn gezicht, lag naast me met haar hoofd dicht bij mijn pik. Nog steeds strelend over mijn penis, ballen, anus, eikel. Zacht genoeg om me niet klaar te laten komen. Goed genoeg om me constant op een heel hoog genotsniveau te houden. Weer kroop ze op me. Weer likte ik haar. Ik probeerde haar anus te bereiken, ze verschoof iets zodat ik haar daar ook kon likken.

Mijn tong ging daar maar ietsjes naar binnen, maar ik hoorde haar grommen. Ik zoog haar weer klaar. En ze bleef me maar strelen. Ik dacht nu werkelijk dat mijn hele geslachtsdeel eraf zou vallen. Een compleet centrum van lust en pijn. Naast het bed lag een dildo klaar. Terwijl ze me bleef bewerken met het maandverbandje, pakte ze de dildo en duwde die in mijn mond. Ze verschoof weer over mijn gezicht en liet zich langzaam over de dildo zakken. Door het gewicht schoof die dieper in mijn mond.

Totdat ze met haar schaamlippen op mijn mond ruste. Dat ging niet met die dildo in mijn mond, maar ik kon wel haar schaamlipjes iets naar binnen zuigen. Het gekir gaf me de aanwijzing dat ze dit wel erg lekker vond. Ze begon de dildo te berijden. Elke keer als hij diep in haar zat, wachtte ze zodat ik lekker haar kutlipjes kon bewerken. Ik merkte aan haar ademhaling dat ze enorm hoog was. De bewegingen over de dildo werden sneller. De aaibewegingen met het maandverband wilder.

Voor de derde keer achter elkaar. Dit was voor haar ook speciaal. Weer draaide ze van me af. Haalde de dildo uit mijn mond en vroeg me wat ik wilde. En ik meende het. Het genot dat ik had als zij zo enorm op mij klaarkwam, was onbeschrijfelijk Maakte me blij.

Blij dat ze dat met mij wilde doen. En je hebt nog niet eenmaal geklaagd. Direct na haar lieve woorden, liet ze het maandverband vallen, greep mijn pik met een volle hand beet en trok me binnen tien bewegingen klaar. Niet te geloven wat een explosie. Kledders zaad spoten omhoog, maar dat zag ik niet eens. Nog nooit was ik zo gekomen! Mijn meesteres lag tegen me aan gevlijd.

Mijn armen en benen had ze losgemaakt en ik sloeg een arm om haar heen. Zo zijn we in slaap gevallen, beiden diep gelukkig. Verhaal Niet klaarkomen s Deelnemer

Escort marokkaanse oud likt jong

Keisha word gehandboeid en eens goed geneukt. Kinky brunette bevindt zich in een lastig parket. Mama ligt aan de ketting. Slaaf hangt hulpeloos in de touwen in hij drukt zijn vuist in haar gapende kut. Gehoorzame babes doen alles wat de meester van ze verlangt. Kleine Riley is de baas! Oma wordt veroordeelt tot de dildo stoel.

Stella weet als geen ander haar klanten tevreden te houden. Rode billetjes en een stevig pak slaag voor onderdanige lesbienne. Pijn is fijn, volgens deze rondborstige brunette. Simon compleet machteloos slachtoffer van 2 dikke ouwe fetish wijven. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Copyright - © This site is owned and operated by: Zou ik eindelijk verlost worden van de pijn in mijn ballen?

Ik vond ze echt pimpelpaars, maar zou mijn meesteres dat ook zo vinden? De hele avond werd ik genegeerd. Na het avondritueel van het plassen kwam ik naakt bij mijn meesteres zitten.

Maar ze keek me niet aan, en bleef stug de documentaire op TV volgen. Ik vlijde me tegen haar aan, was opgewonden en geil omdat ik wist dat we straks lekker zouden spelen. Nadat de documentaire was afgelopen keek mijn meesteres me strak aan. Je zit gewoon met je gore stijve pik tegen me aangedrukt in de hoop dat je straks mag spuiten. Denk je nou echt dat ik je straks lekker klaarmaak? Een slaaf die zelfs na een week straf niet weet dat zijn meesteres belangrijker is dan zijn pik?!

Ik zal je leren, kuttelikker! Ga naar boven, aan het kruis! Ik vloog de trappen op naar zolder. Natuurlijk had ik het verprutst. Hoe kon ik zo stom zijn? Ons kruis is voorzien van zelfsluitende boeien. Ik klikte eerst mijn enkels vast en toen mijn polsen. Wijd gespreid stond ik zo vast. Te wachten op mijn meesteres. Afgestraft met de zweep, krokodillenklemmen op mijn tepels, een slagenregen met de rijzweep op mijn pik.

Ze was echt boos. Klemde enkele wasknijpers op mijn balzak en knoopte daar gewichten aan. De krokodillenklemmen werden vervangen door wasknijpers. De knijpers op mijn tepels bond ze strak naar de wasknijpers aan mijn zak. Wat of waar ik ook maar bewoog, deed me pijn in mijn zak en mijn tepels.

Ze masseerde even mijn pik. Dat deed pijn, omdat er van alles bij mijn onderlichaam bewoog. Toe ie goed stijf stond, bond ze een zakdoek erg strak net achter mijn ballen. Zou ze me zo laten staan? De stijfheid van mijn penis verdween niet omdat de strakgebonden zakdoek het bloed tegenhield.

Zo bleef hij superstijf vooruit steken. Hierdoor bleef er een constante druk op mijn ballen. Mijn diep paarse ballen. Waaraan ook nog eens wasknijpers met gewichtjes hingen, verbonden aan pijnlijke knijpers aan mijn tepels.

Gelukkig kwam mijn meesteres na een uur of twee, of drie? Dit alles zonder een woord te zeggen. Ik zag dat ze een dildo pakte en die insmeerde met glijmiddel. Dat was een dildo waar ik haar altijd mee verwen. Die past toch niet in mijn… Ja dus. Ik schreeuwde het uit toen ze de dikke dildo zonder pardon langzaam naar binnen schoof. Ik dacht dat mijn darmen scheurden.

Toen de dildo helemaal naar binnen geschoven lag, voelde ik me echt slecht. En naast dat gevoel, nog steeds die zere ballen. Hoelang hield ik dit vol? Ik haatte de wekker. Twee metalen klemmetjes werden op mijn zak geplaatst. Nee, dit keer maar eentje, en eentje op mijn voorhuid bij mijn eikel!!! De wekker werkte simpel. Als de secondewijzer over de kleine wijzer ging, werd er een contactje gemaakt en kwam er een kleine seconde lang een stroomstoot op mijn ballen.

Maar nu nog erger! De eerste stroomstoot kwam als een geweldige schok. Vanuit mijn eikel liep de stroom naar mijn ballen. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Verdomme dat deed pijn. En na een minuut weer. Pats, strakstijve pik, stroom tot in je ballen en weer klaar. Ik kreeg een gag in mijn mond en een kus op mijn voorhoofd.

Ze kroop op ons speelbed, pakte een dekbed en draaide zich om en viel in slaap. Een uur lang, zestig keer. Elke keer een seconde lang die verschrikkelijke stroomstoot.

En omdat mijn pik steeds opgerekt werd, voelde ik dat nog extra door in mijn pijnlijke ballen. Mijn meesteres ging ver. Ze was echt kwaad. Toen de wekker ging, ontwaakte ze langzaam. Zeker tien minuten, tien stroomstoten, duurde het voordat ze me van de wekker ontdeed. Langzaam en gelukkig voorzichtig, trok ze ook de dildo terug. De gag bleef in mijn mond. Ook mijn kont werd weer gevuld. Door een smalle vibrator. Op volle stand werd die langzaam naar binnen geduwd. De vibrator stimuleerde mijn genotscentrum van binnenuit.

Trillend zorgde het ding ervoor dat mijn pik weer stijf werd. Ik had dat liever niet, dan voelde ik mijn ballen zo… Mijn meesteres kroop weer vlak naast me in het bed. Draaide zich om en sliep.bondage meesteres schreeuwend klaarkomen

Jouw gratis sex films! Vastgebonden en geblinddoekt knalt zij naar een schreeuwend orgasme ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Anale Overgave Door Autopech. Beetje pijn is best fijn. Met zulk ondergoed verdien je een pak slaag.

Geblinddoekt op zoek naar de pijn grenzen. Keisha word gehandboeid en eens goed geneukt. Kinky brunette bevindt zich in een lastig parket. Mama ligt aan de ketting. Slaaf hangt hulpeloos in de touwen in hij drukt zijn vuist in haar gapende kut. Door een smalle vibrator. Op volle stand werd die langzaam naar binnen geduwd. De vibrator stimuleerde mijn genotscentrum van binnenuit. Trillend zorgde het ding ervoor dat mijn pik weer stijf werd.

Ik had dat liever niet, dan voelde ik mijn ballen zo… Mijn meesteres kroop weer vlak naast me in het bed. Draaide zich om en sliep. De nacht duurde ontzettend lang, ik was kapot!. Toen mijn meesteres me van het kruis haalde, viel ik in haar armen. Ze was trots op me, kuste me vol op mijn mond en fluisterde lieve woordjes. Ik werd op het bed gelegd en mocht slapen.

Ik werd wakker omdat mijn pik stijf werd. Ik hield mijn ogen gesloten en bleef genieten. Langzaam liet mijn meesteres haar mond over mijn pik zakken. Ze zoog, liet haar tong om mijn penis kronkelen en trok zuigend haar mond weer terug. Ik opende mijn ogen en zei mijn meesteres alles voor haar te willen doen.

Ze bond me vast, wijd gespreid. Van het kastje pakte ze een dubbeldik maandverband. Ze klom op het bed, haar billen over mijn neus geplaatst.

Ze leunde voorover, haar kut kwam voor mijn mond. Zachtjes begon ik haar te likken. Ik voelde hoe ze mijn pik vastpakte en heel zachtjes en voorzichtig mijn pik, de eikel, de balletjes en mijn buik aaide met de zachte kant van het maandverband.

Hier werd ik gek van! Maar ik likte door. Verwende mijn meesteres met mijn mond, zo goed als het kon. Ik voelde mijn pik niet meer, het was slechts 1 grote geile zone, die vol was van genot. Mijn ballen waren nog hard en pijnlijk, maar dat zorgde juist voor meer genot.

Ik wist niet meer waar ze met het maandverband streelde, alles voelde gewoon goed. Ik genoot van het uitzicht; de mooie strakke billen van mijn meesteres, die met haar kut op mijn mond zat. Die ik probeerde te verwennen.

Uit dankbaarheid dat wist ik nu. Uit dankbaarheid voor een week lang pijn in mijn balzak. Een week lang geen orgasme terwijl ze me elke dag enorm opwond. Een enorme zware pijnlijke straf, die me liet inzien dat je als slaaf niet iets doet om beloond te worden, maar dat je dat doet voor haar, je meesteres. Nog enthousiaster likte ik totdat ze op mijn gezicht ging rijden en spetterend klaarkwam. Ze rolde van mijn gezicht, lag naast me met haar hoofd dicht bij mijn pik. Nog steeds strelend over mijn penis, ballen, anus, eikel.

Zacht genoeg om me niet klaar te laten komen. Goed genoeg om me constant op een heel hoog genotsniveau te houden. Weer kroop ze op me. Weer likte ik haar. Ik probeerde haar anus te bereiken, ze verschoof iets zodat ik haar daar ook kon likken.

Mijn tong ging daar maar ietsjes naar binnen, maar ik hoorde haar grommen. Ik zoog haar weer klaar. En ze bleef me maar strelen. Ik dacht nu werkelijk dat mijn hele geslachtsdeel eraf zou vallen. Een compleet centrum van lust en pijn. Naast het bed lag een dildo klaar. Terwijl ze me bleef bewerken met het maandverbandje, pakte ze de dildo en duwde die in mijn mond.

Ze verschoof weer over mijn gezicht en liet zich langzaam over de dildo zakken. Door het gewicht schoof die dieper in mijn mond.

Totdat ze met haar schaamlippen op mijn mond ruste. Dat ging niet met die dildo in mijn mond, maar ik kon wel haar schaamlipjes iets naar binnen zuigen. Het gekir gaf me de aanwijzing dat ze dit wel erg lekker vond. Ze begon de dildo te berijden. Elke keer als hij diep in haar zat, wachtte ze zodat ik lekker haar kutlipjes kon bewerken. Ik merkte aan haar ademhaling dat ze enorm hoog was. De bewegingen over de dildo werden sneller.

De aaibewegingen met het maandverband wilder. Voor de derde keer achter elkaar. Dit was voor haar ook speciaal. Weer draaide ze van me af.

Haalde de dildo uit mijn mond en vroeg me wat ik wilde. En ik meende het. Het genot dat ik had als zij zo enorm op mij klaarkwam, was onbeschrijfelijk Maakte me blij. Blij dat ze dat met mij wilde doen. En je hebt nog niet eenmaal geklaagd. Direct na haar lieve woorden, liet ze het maandverband vallen, greep mijn pik met een volle hand beet en trok me binnen tien bewegingen klaar. Niet te geloven wat een explosie. Kledders zaad spoten omhoog, maar dat zag ik niet eens. Nog nooit was ik zo gekomen!

Mijn meesteres lag tegen me aan gevlijd. Mijn armen en benen had ze losgemaakt en ik sloeg een arm om haar heen. Zo zijn we in slaap gevallen, beiden diep gelukkig.

Verhaal Niet klaarkomen s DeelnemerDikke lesbo vrouw zoekt sexbuddy

  • En naast dat gevoel, nog steeds die zere ballen. Nog steeds strelend over mijn penis, ballen, anus, eikel.
  • GRATIS SEKSFILMS MOBIEL KLAARKOMENDE MEIDEN
  • MOOIE BORSTEN FILM NEUKEN ZEELAND
  • Gratis shemale chat milf zoekt jonge man

Erotische massage asten dikke slet neuken


bondage meesteres schreeuwend klaarkomen