Familie

Negerinen Tieten

Eikel likken sm meesters

eikel likken sm meesters

Hoewel ietwat opgelaten, liet ik de koffie me smaken. Het belletje ging en ik kon nog een rondje inschenken. Na dat ik dit had gedaan, bracht ik de koffie weer terug naar de keuken en dronk mijn laatste slokje koffie op. Toen ging ik weer op mijn stek stek staan. Dave had zijn koffie inmiddels ook op en stond op. Hij liep naar mij toe en ging achter me staan. Drukte zijn lichaam stevig tegen me aan om met zijn handen en vingers mijn voorkant te verkennen.

Een beetje angstig keek ik meester Bas aan. Die knikte goedkeurend en keek alleen maar. Zijn vingers knepen en speelden met mijn inmiddels keiharde tepels. Met 1 hand ging hij hiermee verder, terwijl die andere al kriebelend zijn weg vond naar mijn kruis. Hij rukte aan mijn pik en gaf zachte tikjes tegen mijn ballen die al strak stonden door de rubberen ring.

Dat voel je gewoon of je wilt of niet. Onverwacht schoot ik daardoor naar achteren met mijn kont en daar voelde ik, door zijn zwarte broek, een keiharde pik staan. Dit tafereel herhaalde zich nog 2 keer en zijn kreun horende, merkte ik dat hij nu behoorlijk geil geworden moest zijn. Dave stopte even, pakte mijn armen en klikte de polsbanden aan elkaar vast.

Meester Bas knikte bevestigend. Aan mijn vastgeklonken polsen trok Dave me mee, alsof ik niet wist waar het was. In onze speelruimte, maakte Dave mijn polsen los maar maakte ze meteen weer vast aan de trapeze stang die daar hangt. Daarna bevestigde hij een spreidstang aan mijn enkelbanden. Daar stond ik dan, benen en armen wijd. Hij verwijderde de riem tussen mijn billen door deze los te koppelen van het harnas en de cockring. Hij wreef nu even voorzichtig over mijn kale ballen en mijn nu nog slappe pik.

Door de aanrakingen, ging deze met schokjes wat groeien. Dave bukte en nam nu mijn pik in zijn gulzige mond. Heel uitbundig begin hij te zuigen en te likken.

In een mum van tijd stond mijn pik natuurlijk recht vooruit. Hij pakte nu een klein riempje van leer, trok deze om de stam van mijn penis heen, trok hem goed strak en maakte er een knoop in. Het bloed had het nu lastig om terug te stromen uit mijn niet al te grote pikkie. Wederom begon hij me te likken en te zuigen. Vooral mijn blootliggende eikel had het zwaar te verduren en ik kon het schokken niet tegen houden. Wat is dit toch lekker, maar helaas doen meester Bas en ik dit niet vaak.

Ik wel bij hem maar hij niet bij mij. Meester Bas was inmiddels ook naar de ruimte gekomen en had plaats genomen op de kruk die in die ruimte staat. Dave stopte even en trok snel zijn kleren uit. Zijn keiharde pik, floepte uit zijn boxershort. Ook hij had een harnas aan over zijn schouder en borst. Hij speelde even met zijn eigen pik. Zo te zien was deze een cm of 16 a Van het tafeltje bij de sling pakte hij de spuitbus met glijmiddel.

Hij spoot wat op zijn snikkel en wreef deze goed nat. Weer begon hij me te pijpen en ik kon zien dat hij een hand gebruikte om met zijn pik te spelen. Ik kreunde en genoot van deze aandacht aan mijn lul.

Ik voelde zelf het voorvocht al stromen maar Dave trok zich daar niets van aan en pijpte mij nu met lange halen. Weer stopte hij, pakte een blinddoek van tafel en deed deze bij mij om. Daar word ik vaak nog geiler van. Mijn natte pik werd even afgetrokken en weer losgelaten. Een vinger zocht mijn gaatje die nog altijd strak aanvoelt. Hij drong zonder glijmiddel naar binnen en dat vind ik dus niet prettig. Mijn spieren spanden zich, een teken dat dit anders moet.

Meester Bas, bemoeide zich ermee en beval Dave om wat glijmiddel te gebruiken. Dave deed dit met frisse tegenzin. Jammer had gehoopt dat ik hem droog in zijn ster kon neuken, zei hij.

Meester Bas reageerde door te melden dat zijn slaaf alleen neukbaar is met genoeg glijmiddel en met alle voorzichtigheid. Wie het was weet ik niet maar mijn gaatje werd nu rijkelijk besmeerd met glijmiddel en ook naar binnen werd er wat gespoten.

Een vinger voelde weer en nu ging het al soepeler en zelfs makkelijk. Een volgende vinger volgde en voorzichtig kwam er zelf een derde bij. Ik werd weer even met rust gelaten maar dat zou niet lang duren.

Ik hoorde iets scheuren, ik neem aan een condoom verpakking, en ja hoor niet snel daarna voelde ik de druk van een eikel tegen mijn kontgat. Ik probeerde me zoveel mogelijk te ontspannen en langzaam drukte Dave door mijn kringspier. Lekker vind ik dit niet maar als hij eenmaal er doorheen is dan gaat het wel. Ik kreunde dan ook wat heftig.

Rustig schoof Dave zijn lul verder tot ik zijn heupen tegen mijn billen aanvoelde. Nu begon hij rustig te stoten. Eerst kort en daarna wat langer kwamen de halen door mijn gat. Ik begon al wat zwaarder te ademen en of het nu komt door het schuren langs de diverse organen, maar een bepaalde euforie maakte zich van mij meester. Ik wilde al gaan roepen om sneller tot hij er uitschoot. Meteen werd er weer aan mijn, nog steeds stijf zijnde, pik gezogen.

Ik kan je zeggen, dit gevoel is erg heftig. Je bloed stroomt sneller en het genot is sterker. Ik was bang dat ik nu snel zou klaar komen, maar de pijpbeurt was van korte duur. Nog niet bekomen van het pijpen, stootte hij weer bij me naar binnen.

Dat voel je toch weer, een klein pijnscheutje. Daarna ging hij als een sneltrein door me heen beuken. Afwisseld korte en lange halen. Hij hijgde, ik hijgde, ik kreunde, hij kreunde. Weer zuigen en pijpen. Nee, wat een gevoel is dit. Voor mijn gevoel moest er zo een explosie van sperma komen. Zo borrelde het in mijn lichaam. Dit was weer van korte duur. Hij kroop weer achterlangs, drukte zijn pik naar binnen en ging weer helemaal los. Het werd al langzamer, hij trok zijn pik eruit om deze meteen weer naar binnen te duwen.

Zo geil is dit. Plots stootte hij hem helemaal naar binnen om in mijn oor te grommen: Hij bleef zo een klein minuutje zitten, hield mij vast aan mijn heupen en legde zijn bezwete hoofd op mijn schouder. Niet veel later trok hij zich uit me, haalde waarschijnlijk het condoom van zijn pik en nam weer plaats bij mijn pik. Langzaam, nog bijkomend, zoog hij mijn pik weer naar oorlogssterkte. Ik wist dat ik niet veel nodig zou hebben om klaar te komen, maar plots hoorde ik meester Bas' stem.

Nee slaaf, niet komen. Je weet wat er kan gebeuren als je wel Ik wist het en knikte van ja. Dat gaat een lastig karwei worden, dacht ik en ik moest mijn zinnen verzetten terwijl een mond er alles aandeed om mij te ontdoen van een lading sperma. Dave ging vrolijk verder en pijpte me nu met lange halen. Plots voelde ik iemand achter me staan, Dat moest wel meester Bas zijn.

Nee zei ik en haalde men hand weg. Jij doet enkel en alleen de dingen die ik zeg, zei ze, zonder mijn toestemming doe je niets. Ik ben benieuwd hoe ver ik jou ga krijgen, maar je hebt niet veel keus hé slaaf! Kom maar mee, ik volgde haar naar de slaapkamer, daar trok ze de riem uit haar kamerjas en deed hem uit. Handen op je rug, dan kan ik ze bij elkaar binden, zo kan je niet aan die lul van je zitten. Ze bond men handen samen en ging dan op het bed zitten, dat is beter zei ze, ik ga hier genieten slaaf.

Ze leunde op haar ellebogen steunend achterover, lik me nog wat zei ze, opende haar benen en trok één voet op bed. Ik likte haar lekker natte kut, mijn lul klopte in men broek, ja ik voelde me goed in deze positie, slaaf van een vrouw die weet wat ze wil. Ik moest niet lang likken of Hilde begon te trillen, ooh jaa, dat is het, zei ze, lik even goed over men klit, ik kom klaar. Ze drukte haar kut wat omhoog, steviger tegen men mond, en schokkend kwam ze klaar. Dat was zalig zei ze, ga recht staan, dan kan ik eens kijken, het ziet er uit alsof je lul door je broek wil scheuren lachte ze.

Ze kwam recht zitten en zo kwam men kruis voor haar gezicht, men lul vormde een behoorlijke bobbel in de strakke fietsbroek. Ze streelde met één vinger over men broek, volgde de lengte van men lul licht drukkend. Ze stak haar vingers achter de bovenkant van men broek en trok ze omlaag, men lul sprong eruit en stond steil voor haar gezicht. Ik stapte uit de broek, ze legde een hand rond men lul en trok traag men eikel bloot. Dan liet ze hem los en keek er naar, men eikel dik paars gezwollen klopte.

Mooi zo volledig geschoren, zei ze, dan zie je goed de details. Als ik op internet die blote kloten en lullen zie vind ik dat dat toch veel beter dan die behaarde mannen, zei ze, geef mij maar een goed geschoren lul, en ze tikte even tegen men eikel. Uit het gaatje kwam een druppel voorvocht, ze sopte haar vinger erop, verdeelde het vocht over de eikel. Alles tergend langzaam, men lul klopte, ik verlangde dat ze hem even zou zuigen of zeker al eens goed aftrekken, maar nee, ze deed alles echt rustig.

Zal ik er eens aan likken slaaf, vroeg ze, ik zei ja alstublieft. Ze lachte, nee toch maar niet, smacht nog maar even, ik wil dat je gek wordt van verlangen. Weet je, een man plagen zoals ik met jou kan doen vind ik leuk, laten voelen dat ik baas ben, dat ik de controle heb over jou, dat is wat ik wil.

Daarom dat ik op internet iemand zocht om dit bij te kunnen doen, ik heb dit nodig, zei ze me, zoals ik je al in de mails verteld heb.

Nu ben je mijn slaaf, en je vind dat duidelijk oké, kijkend naar men nog steeds rechtopstaande lul. Ze pakte men staaf rond de schacht vast en trok hem langzaam af, dan trok ze me wat dichter en likte voorzichtig aan de eikel. Ik trilde, men ballen zinderden, ik wilde klaarkomen, ik zou haar willen smeken om klaar te mogen komen.

Als ze dan nog de dominantie in handen heeft is het voor mij helemaal af. Ze opende haar mond en sloot haar lippen rond men eikel, ik duwde men bekken wat naar voor, men lul dieper in haar mond. Onmiddellijk trok ze terug, stil staan zei ze, pech voor jou opdringerige slaaf, nu zuig ik niet verder.

Ik vloekte innerlijk, domkop, ik zou inderdaad gek worden, ik wil spuiten, men ballen zitten vol zaad, ik voel dat ze op ontploffen staan. Zo dan maar iets anders, zei Hilde, en ze ging op haar buik op bed liggen. Dat heb ik al zo vaak op internet gezien en vind ik zo geil, zei ze, maar nog nooit mogen beleven, likken slaaf, ik wil je tong in men kont voelen. Laat me voelen of het echt zo lekker kan zijn, vooruit laat me niet wachten, tong tussen men billen, lik men gaatje. Ik boog me over haar en men tong zocht haar kontgaatje, begon eraan te likken.

Sommigen vinden dit vies, ik vind dit heerlijk, het is een speciale smaak, en het gedoe, je meesteres haar kont moeten likken, geeft een echt gevoel van overgave. Ik lik haar sterretje, en probeer de punt van men tong erin te steken. Aaaah kreunt ze, het is inderdaad een geil gevoel, ze trekt met haar handen haar billen uit elkaar, lik me zo diep je kan zei ze. Ik duwde men tong zo goed mogelijk naar binnen, ik was duizelig van geilheid, ik zou zelfs bijna klaarkomen zonder dat men lul aangeraakt wordt.

Hilde duwde haar kont omhoog en ging op haar knieën zitten, lik ook over men kut, oooh ik ga nog eens klaarkomen. Wissel af, lik men kont en kut samen, nooit gedacht dat dit zo geil zou zijn.

Men tong likte de volledige spleet tussen haar billen, heel haar kut en kont werden stevig verwend.

Kutje voelen 3 lullen in kut

We streven altijd naar het toevoegen van meer functies die je porno verslaving levendig zal houden. Voor de veiligheid en privacy van je Pornhub account, vergeet niet om nooit je wachtwoord in te geven op een andere site dan pornhub.

Voor je veiligheid en privacy, werd deze link uitgeschakeld. Begin Mijn Gratis Week Nee bedankt. Om de video te bekijken, moet javascript ingeschakeld zijn. Herinner mij op deze computer niet aangeraden op publieke of gedeelde computers. Gebruikersnaam en Wachtwoord Vergeten? Nog geen gratis lid? Dit is wat je mist! Maak een nieuwe Afspeellijst aan. Meld je aan om dit aan ee afspeellijst toe te voegen.

Je bent nu uitgelogd. Ga Terug Je bent nu uitgelogd. MILF overstimulates his glans - makes him cum 2x femdom K views. Post-orgasme handjob compilatie K views. Kara Price geeft knapperd een pijpbeurt en krijgt cumshot op gezicht na z'n lul berijden 1. Latina Milf gives sloppy blowjob to sensitive big cock and slurps up cum! Femdom kracht cumshots K views. Brunette goddess ready to party! Can you handle me? Bright girl with a sugar plump lips! Welcome to my world! Advertenties Door Traffic Junky.

Dunne meesteres martelt zijn eikel na orgasme. Vertaal de Video Titel in je taal x. Wilt u helpen om Pornhub te vertalen in uw taal? Creëer nu een gratis account. Stel nieuwe categorieën voor x. Ik probeerde het wel maar kon niet voorkomen dat de helft over mijn kin liep.

Wat maak je er een ongeloofelijke bende van slaaf: Nee mr zei ikmaar ik kon niet meer inhouden meester. Lik mijn pik schoon slaaf en daarna het gezicht van de slavin ook.

De slavin keek een beetje beteuterd naar ons terwijl ik de meesters pik schoonlikte. Denk je dat je haar klaar kan likken slaaf zei de meester. Ik zou het graag proberen meester: Ga op zijn gezicht zitten en laat je likken slavin zei de meester.

De slavin die erg geil was zo bleek zette haar natte kut op mijn mond en zat met haar volle gewicht op mijn hoofd. Erg lang hoefde ik niet te likken tot haar heerlijke kutsap in mijn mond stroomde. Okee zei de meester nu moet je je straf nog onder gaan voor het morsen van het sperma van je meester en het ongeoorloofd klaarkomen.

De meester pakte een kaars uit een kast en drukte die in mijn kont. Toen pakte hij een trechter en plaatste het tuitje in mijn mond. Weet je hoe we deze slaaf sraffen slavin. Ik ga je met die kaars in je kont neuken slaaf en ondertijd pist de slavin in de trechter en ik zal dit keer maar niet morsen. Gelukkig kon ik nu alles wat uit die lekkere slavinnenkut kwam wel doorslikken hoewel het niet makkelijk was doordat de meester me hard in mijn kont neukte met de kaars.

Toen de slavin uit gepiest was moest ik nog even haar kutje schoon likken en haalde de meester de kaars uit mijn kont.
eikel likken sm meesters

Hoewel ietwat opgelaten, liet ik de koffie me smaken. Het belletje ging en ik kon nog een rondje inschenken. Na dat ik dit had gedaan, bracht ik de koffie weer terug naar de keuken en dronk mijn laatste slokje koffie op. Toen ging ik weer op mijn stek stek staan.

Dave had zijn koffie inmiddels ook op en stond op. Hij liep naar mij toe en ging achter me staan. Drukte zijn lichaam stevig tegen me aan om met zijn handen en vingers mijn voorkant te verkennen. Een beetje angstig keek ik meester Bas aan. Die knikte goedkeurend en keek alleen maar. Zijn vingers knepen en speelden met mijn inmiddels keiharde tepels. Met 1 hand ging hij hiermee verder, terwijl die andere al kriebelend zijn weg vond naar mijn kruis.

Hij rukte aan mijn pik en gaf zachte tikjes tegen mijn ballen die al strak stonden door de rubberen ring. Dat voel je gewoon of je wilt of niet. Onverwacht schoot ik daardoor naar achteren met mijn kont en daar voelde ik, door zijn zwarte broek, een keiharde pik staan. Dit tafereel herhaalde zich nog 2 keer en zijn kreun horende, merkte ik dat hij nu behoorlijk geil geworden moest zijn.

Dave stopte even, pakte mijn armen en klikte de polsbanden aan elkaar vast. Meester Bas knikte bevestigend. Aan mijn vastgeklonken polsen trok Dave me mee, alsof ik niet wist waar het was.

In onze speelruimte, maakte Dave mijn polsen los maar maakte ze meteen weer vast aan de trapeze stang die daar hangt. Daarna bevestigde hij een spreidstang aan mijn enkelbanden. Daar stond ik dan, benen en armen wijd. Hij verwijderde de riem tussen mijn billen door deze los te koppelen van het harnas en de cockring.

Hij wreef nu even voorzichtig over mijn kale ballen en mijn nu nog slappe pik. Door de aanrakingen, ging deze met schokjes wat groeien. Dave bukte en nam nu mijn pik in zijn gulzige mond. Heel uitbundig begin hij te zuigen en te likken. In een mum van tijd stond mijn pik natuurlijk recht vooruit. Hij pakte nu een klein riempje van leer, trok deze om de stam van mijn penis heen, trok hem goed strak en maakte er een knoop in.

Het bloed had het nu lastig om terug te stromen uit mijn niet al te grote pikkie. Wederom begon hij me te likken en te zuigen. Vooral mijn blootliggende eikel had het zwaar te verduren en ik kon het schokken niet tegen houden. Wat is dit toch lekker, maar helaas doen meester Bas en ik dit niet vaak.

Ik wel bij hem maar hij niet bij mij. Meester Bas was inmiddels ook naar de ruimte gekomen en had plaats genomen op de kruk die in die ruimte staat. Dave stopte even en trok snel zijn kleren uit.

Zijn keiharde pik, floepte uit zijn boxershort. Ook hij had een harnas aan over zijn schouder en borst. Hij speelde even met zijn eigen pik. Zo te zien was deze een cm of 16 a Van het tafeltje bij de sling pakte hij de spuitbus met glijmiddel. Hij spoot wat op zijn snikkel en wreef deze goed nat. Weer begon hij me te pijpen en ik kon zien dat hij een hand gebruikte om met zijn pik te spelen.

Ik kreunde en genoot van deze aandacht aan mijn lul. Ik voelde zelf het voorvocht al stromen maar Dave trok zich daar niets van aan en pijpte mij nu met lange halen. Weer stopte hij, pakte een blinddoek van tafel en deed deze bij mij om. Daar word ik vaak nog geiler van. Mijn natte pik werd even afgetrokken en weer losgelaten.

Een vinger zocht mijn gaatje die nog altijd strak aanvoelt. Hij drong zonder glijmiddel naar binnen en dat vind ik dus niet prettig. Mijn spieren spanden zich, een teken dat dit anders moet. Meester Bas, bemoeide zich ermee en beval Dave om wat glijmiddel te gebruiken.

Dave deed dit met frisse tegenzin. Jammer had gehoopt dat ik hem droog in zijn ster kon neuken, zei hij. Meester Bas reageerde door te melden dat zijn slaaf alleen neukbaar is met genoeg glijmiddel en met alle voorzichtigheid.

Wie het was weet ik niet maar mijn gaatje werd nu rijkelijk besmeerd met glijmiddel en ook naar binnen werd er wat gespoten. Een vinger voelde weer en nu ging het al soepeler en zelfs makkelijk. Een volgende vinger volgde en voorzichtig kwam er zelf een derde bij. Ik werd weer even met rust gelaten maar dat zou niet lang duren. Ik hoorde iets scheuren, ik neem aan een condoom verpakking, en ja hoor niet snel daarna voelde ik de druk van een eikel tegen mijn kontgat.

Ik probeerde me zoveel mogelijk te ontspannen en langzaam drukte Dave door mijn kringspier. Lekker vind ik dit niet maar als hij eenmaal er doorheen is dan gaat het wel. Ik kreunde dan ook wat heftig. Rustig schoof Dave zijn lul verder tot ik zijn heupen tegen mijn billen aanvoelde. Nu begon hij rustig te stoten. Eerst kort en daarna wat langer kwamen de halen door mijn gat. Ik begon al wat zwaarder te ademen en of het nu komt door het schuren langs de diverse organen, maar een bepaalde euforie maakte zich van mij meester.

Ik wilde al gaan roepen om sneller tot hij er uitschoot. Meteen werd er weer aan mijn, nog steeds stijf zijnde, pik gezogen. Ik kan je zeggen, dit gevoel is erg heftig. Je bloed stroomt sneller en het genot is sterker. Ik was bang dat ik nu snel zou klaar komen, maar de pijpbeurt was van korte duur. Nog niet bekomen van het pijpen, stootte hij weer bij me naar binnen.

Dat voel je toch weer, een klein pijnscheutje. Daarna ging hij als een sneltrein door me heen beuken. Afwisseld korte en lange halen. Hij hijgde, ik hijgde, ik kreunde, hij kreunde. Weer zuigen en pijpen. Nee, wat een gevoel is dit. Voor mijn gevoel moest er zo een explosie van sperma komen. Zo borrelde het in mijn lichaam. Dit was weer van korte duur. Hij kroop weer achterlangs, drukte zijn pik naar binnen en ging weer helemaal los. Het werd al langzamer, hij trok zijn pik eruit om deze meteen weer naar binnen te duwen.

Zo geil is dit. Plots stootte hij hem helemaal naar binnen om in mijn oor te grommen: Hij bleef zo een klein minuutje zitten, hield mij vast aan mijn heupen en legde zijn bezwete hoofd op mijn schouder.

Niet veel later trok hij zich uit me, haalde waarschijnlijk het condoom van zijn pik en nam weer plaats bij mijn pik. Langzaam, nog bijkomend, zoog hij mijn pik weer naar oorlogssterkte.

Ik wist dat ik niet veel nodig zou hebben om klaar te komen, maar plots hoorde ik meester Bas' stem. Nee slaaf, niet komen. Je weet wat er kan gebeuren als je wel Ik wist het en knikte van ja. Dat gaat een lastig karwei worden, dacht ik en ik moest mijn zinnen verzetten terwijl een mond er alles aandeed om mij te ontdoen van een lading sperma.

Dave ging vrolijk verder en pijpte me nu met lange halen. Plots voelde ik iemand achter me staan, Dat moest wel meester Bas zijn. Nee zei ik en haalde men hand weg. Jij doet enkel en alleen de dingen die ik zeg, zei ze, zonder mijn toestemming doe je niets.

Ik ben benieuwd hoe ver ik jou ga krijgen, maar je hebt niet veel keus hé slaaf! Kom maar mee, ik volgde haar naar de slaapkamer, daar trok ze de riem uit haar kamerjas en deed hem uit. Handen op je rug, dan kan ik ze bij elkaar binden, zo kan je niet aan die lul van je zitten. Ze bond men handen samen en ging dan op het bed zitten, dat is beter zei ze, ik ga hier genieten slaaf.

Ze leunde op haar ellebogen steunend achterover, lik me nog wat zei ze, opende haar benen en trok één voet op bed. Ik likte haar lekker natte kut, mijn lul klopte in men broek, ja ik voelde me goed in deze positie, slaaf van een vrouw die weet wat ze wil. Ik moest niet lang likken of Hilde begon te trillen, ooh jaa, dat is het, zei ze, lik even goed over men klit, ik kom klaar. Ze drukte haar kut wat omhoog, steviger tegen men mond, en schokkend kwam ze klaar. Dat was zalig zei ze, ga recht staan, dan kan ik eens kijken, het ziet er uit alsof je lul door je broek wil scheuren lachte ze.

Ze kwam recht zitten en zo kwam men kruis voor haar gezicht, men lul vormde een behoorlijke bobbel in de strakke fietsbroek. Ze streelde met één vinger over men broek, volgde de lengte van men lul licht drukkend. Ze stak haar vingers achter de bovenkant van men broek en trok ze omlaag, men lul sprong eruit en stond steil voor haar gezicht. Ik stapte uit de broek, ze legde een hand rond men lul en trok traag men eikel bloot.

Dan liet ze hem los en keek er naar, men eikel dik paars gezwollen klopte. Mooi zo volledig geschoren, zei ze, dan zie je goed de details. Als ik op internet die blote kloten en lullen zie vind ik dat dat toch veel beter dan die behaarde mannen, zei ze, geef mij maar een goed geschoren lul, en ze tikte even tegen men eikel. Uit het gaatje kwam een druppel voorvocht, ze sopte haar vinger erop, verdeelde het vocht over de eikel. Alles tergend langzaam, men lul klopte, ik verlangde dat ze hem even zou zuigen of zeker al eens goed aftrekken, maar nee, ze deed alles echt rustig.

Zal ik er eens aan likken slaaf, vroeg ze, ik zei ja alstublieft. Ze lachte, nee toch maar niet, smacht nog maar even, ik wil dat je gek wordt van verlangen. Weet je, een man plagen zoals ik met jou kan doen vind ik leuk, laten voelen dat ik baas ben, dat ik de controle heb over jou, dat is wat ik wil. Daarom dat ik op internet iemand zocht om dit bij te kunnen doen, ik heb dit nodig, zei ze me, zoals ik je al in de mails verteld heb.

Nu ben je mijn slaaf, en je vind dat duidelijk oké, kijkend naar men nog steeds rechtopstaande lul. Ze pakte men staaf rond de schacht vast en trok hem langzaam af, dan trok ze me wat dichter en likte voorzichtig aan de eikel. Ik trilde, men ballen zinderden, ik wilde klaarkomen, ik zou haar willen smeken om klaar te mogen komen. Als ze dan nog de dominantie in handen heeft is het voor mij helemaal af. Ze opende haar mond en sloot haar lippen rond men eikel, ik duwde men bekken wat naar voor, men lul dieper in haar mond.

Onmiddellijk trok ze terug, stil staan zei ze, pech voor jou opdringerige slaaf, nu zuig ik niet verder. Ik vloekte innerlijk, domkop, ik zou inderdaad gek worden, ik wil spuiten, men ballen zitten vol zaad, ik voel dat ze op ontploffen staan. Zo dan maar iets anders, zei Hilde, en ze ging op haar buik op bed liggen.

Dat heb ik al zo vaak op internet gezien en vind ik zo geil, zei ze, maar nog nooit mogen beleven, likken slaaf, ik wil je tong in men kont voelen. Laat me voelen of het echt zo lekker kan zijn, vooruit laat me niet wachten, tong tussen men billen, lik men gaatje.

Ik boog me over haar en men tong zocht haar kontgaatje, begon eraan te likken. Sommigen vinden dit vies, ik vind dit heerlijk, het is een speciale smaak, en het gedoe, je meesteres haar kont moeten likken, geeft een echt gevoel van overgave.

Ik lik haar sterretje, en probeer de punt van men tong erin te steken. Aaaah kreunt ze, het is inderdaad een geil gevoel, ze trekt met haar handen haar billen uit elkaar, lik me zo diep je kan zei ze. Ik duwde men tong zo goed mogelijk naar binnen, ik was duizelig van geilheid, ik zou zelfs bijna klaarkomen zonder dat men lul aangeraakt wordt. Hilde duwde haar kont omhoog en ging op haar knieën zitten, lik ook over men kut, oooh ik ga nog eens klaarkomen.

Wissel af, lik men kont en kut samen, nooit gedacht dat dit zo geil zou zijn. Men tong likte de volledige spleet tussen haar billen, heel haar kut en kont werden stevig verwend.Erotisch massage amsterdam zak likken


eikel likken sm meesters