Familie

Negerinen Tieten

Geile glazenwasser diken tieten

geile glazenwasser diken tieten

...

Spuit kutten gespierde lul

Een paar weken terug zat ik op een morgen te bellen met mijn vriendin Ien toen ik merkte dat aan de overkant twee glazenwassers bezig waren. Ik maakte met Ien een afspraak om morgen te gaan winkelen maar ondertussen keek ik wel goed naar die twee mannen. Ze zagen er gespierd uit en één kwam zo te zien uit de tropen omdat hij erg donker was. Ik schatte de blanke man op 45 jaar en de donkere man op 40 jaar.

Die dag heb ik ze niet meer gezien, maar toen ik de volgende morgen in mijn oude witte ochtendjas de kat te eten gaf werd er gebeld. Toen ik de deur opendeed stond de oudste van de glazenwassers voor de deur en hij keek ongegeneerd naar mijn lichaam in de ochtendjas die nogal losjes om mijn lichaam zat waardoor hij een aardig uitzicht had op de grote gleuf en welving van mijn borsten, ik bloosde en voelde hoe mijn tepels hard tegen de stof van de ochtendjas drukten wat de glazenwasser natuurlijk ook zag, ik trok haastig mijn ochtendjas wat strakker om mijn lichaam.

Hij had een kaartje van de huisbaas en vroeg of ze mijn ramen konden lappen, prompt liet ik het kaartje vallen, maar toen ik me bukte om het kaartje op te rapen viel de ochtendjas om mijn benen helemaal open zodat hij mijn dijen bijna tot aan mijn poesje kon zien en doordat ik bukte gleed mijn rechterborst ook nog ééns uit de ochtendjas, ik stopte mijn borst weer snel terug en trok de ochtendjas dicht en ging weer snel staan.

Hij keek me aan met grote ogen en vroeg met een hese stem of ze mochten beginnen. Ik stamelde dat ik dat wel goed vond, maar zei erbij dat het nu moest gebeuren omdat ik om 12 uur de stad in zou gaan met Ien een vriendin. Wij zouden wat kleren gaan kopen o. Ik deed de deur dicht en liep naar de kamer, onderweg zag ik mezelf in de spiegel die in de gang hing, ik schrok me rot omdat ik zag dat mijn ochtendjas alweer veel te ver open gedrukt werd door mijn borsten, je kon tot aan mijn navel mijn blote huid zien en mijn borsten waren voor een groot gedeelte zichtbaar hoewel de tepels gelukkig nog wel bedekt waren door de ochtendjas, zou de glazenwasser dat ook hebben gezien?

Kortom, ze gingen meteen aan de slag en vanuit de achterkamer stond ik even te kijken hoe ze bezig waren. Daarna ging ik even douchen en ik hoorde in de douche de mannen met elkaar praten, de oudste man lachte en praatte hard tegen de donkere man en zei: Die vrouw kreeg me toch een rood hoofd en ik had me toch een paal in mijn broek! De donkere man lachte alleen maar en zei! Ik schaamde me rot maar dacht toch nog. Toen ik een kwartiertje later net onder de douche vandaan kwam en me wilde gaan aankleden werd er opééns gebeld.

Verschrikt trok ik mijn ochtendjas weer snel aan en trok de stof goed stevig om mijn lichaam heen, denkend aan de blik waarmee de glazenwasser mij daarnet had bekeken en ik deed de deur open. Ze bleven keurig voor de deur staan wachten, maar toen ik met de twee kopjes aan kwam lopen bedacht ik me dat zoiets niet echt vriendelijk was.

Kortom, even later zaten ze bij me in de huiskamer, de oudste man zat naast me op de bank en de donkere man zat recht tegenover mij in de stoel, ik voelde me best wat opgelaten zo met mijn blote lijf in mijn ochtendjas die in deze situatie toch echt te klein was want hij bedekte maar net mijn borsten en mijn ietwat gezwollen tepels priemden door de stof heen, en ook mijn bovenbenen werden maar amper voor de helft bedekt door de ochtendjas.

Het waren best aardige mannen, ook de gekleurde, en we praatten maar wat over het weer en de oorlog in Irak. Het viel me opééns wel op dat de wat oudere man naar de vrij grote gleuf tussen mijn borsten zat te kijken omdat die verdomde ochtendjas ongemerkt aan de bovenkant een stukje open was gevallen.

Omdat de ochtendjas te klein was drukten mijn borsten de bovenkant steeds weer open, het gebeurde regelmatig dat als ik aan het stofzuigen was mijn borsten uit de peignoir hingen. Ik voelde hoe mijn tepels hard werden en twee behoorlijke afdrukken in de stof van mijn ochtendjas maakten. Ik schaamde me er wel voor maar ik wist niet zo gauw wat ik eraan kon doen zonder dat ik er teveel de aandacht op zou vestigen.

En wat zou je dan zien? Ik keek naar beneden en zag dat mijn stijve tepels door de ochtendjas heen prikten wat heel goed te zien was en ik voelde zelfs mijn poesje vochtig worden. De mannen zaten met grote ogen naar mijn tepels te staren maar ik kon daar niks aan doen.

De gekleurde man zei niks, maar ik zag dat hij tussen mijn benen probeerde te kijken. En ik zag dat de bult in zijn spijkerbroek een stuk gegroeid was. Oh hemel, nou moest ik oppassen… Ik schonk nog maar gauw de kopjes koffie vol die op de tafel stonden, hierdoor moest ik me voorover bukken waardoor de glazenwassers een vrij uitzicht hadden op mijn hangende borsten omdat mijn ochtendjas aan de bovenkant weer openviel.

Ik schrok toen ik het merkte maar doordat ik een schrikbeweging maakte vielen beide borsten voor het grootste gedeelte uit mijn ochtendjas, ik schrok me rot en ging met een ruk weer staan waardoor mijn borsten goed hoorbaar en zichtbaar voor de mannen tegen elkaar kletsten en nog even zichtbaar bleven naschommelen, door de schrikbeweging morste ik wat koffie over de tafel en over mijn ochtendjas maar ook over mijn borsten die nog steeds half uit de ochtendjas hingen, ik stamelde nog: In de keuken maakte ik mijn ochtendjas en borsten schoon met wat water en zeep…Maar omdat het een witte ochtendjas was van een vrij dunne stof werd de stof ter hoogte van mijn borsten en buik volledig doorzichtig en zag je mijn borsten met de tepels er doorheen schemeren.

Terug gekomen probeerde ik de tafel te vegen zonder dat de mannen mijn borsten konden zien maar dat lukte natuurlijk niet meer, Ik voelde mijn tepels doordat de stof nat was keihard door de stof heen prikken, maar daar kon ik niks aan doen. Ik bracht het vaatdoekje weer terug en ging weer gauw op de bank zitten. Toen ik op de bank zat zag ik dat de donkere man met grote ogen naar mij zat te kijken en een onwijze grote bult in zijn broek had, ik begreep eerst niet waarom maar toen ik zijn ogen volgde zag ik dat dwars door de stof allebei mijn borsten bijna volledig zichtbaar waren en omdat ik vrij donkere tepels heb met grote donkere tepelkransen en ook nog ééns stijf, was goed te zien dat ze dwars door de stof heen priemden, ik schaamde me dood toen ik met enkele stamelende verontschuldigingen mijn borsten probeerde te bedekken met mijn armen.

Hij vroeg met een zachte stem, hoe groot mijn borsten waren, ik fluisterde dat ik een ruime D85 had. Hij keek daarbij omlaag naar mijn borsten die hij door de stof heen kon zien, ik liet het maar zo, de mannen hadden mijn borsten daarnet toch ook al gezien. Maar ik voelde mijn tepels door deze situatie nog harder worden als daarnet. Ik keek recht voor me uit, maar hij had het door: Er ging een siddering door me heen en mijn tepels groeiden nóg groter, werden keihard en zeer gevoelig ze stonden zeker 3 cm vooruit en priemde weer dwars door mijn ochtendjas heen.

Ik stribbelde wat tegen waardoor de ochtendjas om mijn benen helemaal open viel en allebei de mannen vrij uitzicht hadden op mijn ondertussen drijfnatte poes. Ik zat te trillen en kon er nog maar net uitkrijgen: Daarop stond ook de donkere man op en maakte de ceintuur van de ochtendjas los en pakte van achteren mijn beide borsten vast en woog ze met zijn beide handen en vroeg hoe zwaar de borsten wel niet waren en ik stamelde geheel overrompeld dat ze wel drie kilo per borst waren, daarna maakte hij mijn ochtendjas helemaal los ik stribbelde nog wat tegen maar voor ik het wist lag de ochtendjas op de grond.

En daar stond ik dan!!!!! Maar ondanks dat ik me zo opgelaten voelde werd ik geil als nooit tevoren en ik voelde het vocht uit mijn poesje druipen. De donkere man stond achter me en hield met één hand een borst vast en streelde met zijn duim de tepel en raakte heel voorzichtig met de andere hand mijn zachte billen aan. Mijn tepels kwamen daardoor nog verder omhoog en werden nog groter en harder. De oudste man keek alleen maar van mijn bruin behaarde venusheuvel naar mijn zwaar doorhangende tieten met de hard voor uit stekende tepels en zei: Jezus wat een heerlijk gevuld lijf en wat een joekels van een tieten daar wil ik wel aan zuigen.

Hij tilde één van de borsten op en begon zachtjes te zuigen aan de tepel, ik stribbelde nog wat tegen waardoor de tepel uit zijn mond schoot en mijn borsten heen en weer slingerden tegen zijn gezicht aan, hierna tilde hij allebei de borsten op en begon als een gek aan mijn zeer gevoelige tepels te zuigen toen hij daarmee klaar was stonden ze keihard vooruit, ik had ze zelf nog nooit zo groot gezien ze stonden zeker vier centimeter vooruit. Als op bevel kwamen ze tegen me aan staan en voelde ik hun harde geslachten door hun broek tegen me aan kloppen.

Dat wond me enorm op. Dat gaf me een heerlijk slonzig gevoel, iets dat ik niet gewend was. Hij kreunde toen ik dat deed en ik deed heel brutaal zijn rits naar beneden. En terwijl de donkere man een dikke vinger langs mijn kontje liet gaan stak ik mijn hand in de rits van de oudere man. Ik voelde een stijf en warm ding dat erom vroeg tevoorschijn te worden gehaald… Dat deed hij overigens zelf en terwijl de donkere man toch wel heel brutaal deed hij kriebelde achterlangs aan mijn schaamlipjes en één vinger tegen mijn kontgaatje stak plotseling de lul van de oudere man stijf naar voren uit zijn broek.

Ik keek naar de al paarse eikel en zag dat er dikke aderen langs de stam naar beneden liepen. Het klonk wat tuttig, zeker toen ik even later zijn dikke tamp heerlijk achter in mijn natte mond voelde schuiven en ik met mijn lippen aan zijn staaf begon te zuigen.

Ik kon mijzelf niet meer in bedwang houden en deed zijn broek uit zodat ik zijn ballen ook kon zien en voelen. Dik behaard, en ik zag hoe groot en gevuld zijn zak was.

De man deed hierna zelf de rest van zijn kleren uit en was net zo naakt als ik zelf. De donkere man had gezien dat ik om te pijpen een beetje voorover was gaan staan en zag dit als een aansporing om op zijn knieën te gaan zitten en aan mijn kontje te likken… En met zijn handen aan mijn slingerende tieten te voelen en in mijn keiharde tepels te knijpen wat me nog heter maakte. Dat gevoel kende ik niet het voelde heerlijk en toen hij ook twee vingers in mijn poesje liet verdwijnen en in mijn klit kneep kreunde ik hard en ik had al gelijk een klein orgasme, maar omdat ik de steeds dikker wordende paal van de ander in mijn mond had kon ik geen lawaai maken.

De oudere man hield mijn hoofd vast, en zag dat mijn borsten heen en weer schommelden en moedigde me aan: Ik ging nog wilder te keer op de lul van de oudere man zodat mijn borsten alle kanten op slingerde en tegen elkaar kletsten wat me nog heter maakte. Hij stapte wat achteruit en ging op een stoel zitten. Daardoor moest ik wat verder voorover gaan staan om zijn leuter te kunnen blijven bewerken.

Wat ik niet zag was dat de donkere man ondertussen ook zijn kleren had uitgedaan en met zijn pik achter me stond. Wel voelde ik plotseling dat hij het ding langs mijn spleetje liet glijden en toen ik even omkeek zag ik een groot, donkerbruin ding. Jouw gratis sex films! Sofia Valentine neukt glazenwasser ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Geile receptioniste droomt van goddelijke paalbeurt.

Sofia Valentine Dubbele Penetratie. Sofia Valentina geeft sex les. De edele kunst van zelfbevrediging met een dildo. Het kutje van Sofia heeft nooit rust. Een zak oliebollen en een anale ontmaagding. Pornobob en Sofia Valentine laten een Thaise hoer spuiten. Roodharig sletje bijt even door bij anale ontmaagding.

Sofia Valentine op ontdekkinstocht. Brunette speelt met plastic vriend en vangt sperma. Blondje met een paardenkont. Hollandse Sofia Valentine is ook dol op de vrouwtjes.


geile glazenwasser diken tieten

...
Thuisontvangst gelderland sex massage delft