Familie

Negerinen Tieten

Jonge kale kutjes stellen voor sex

jonge kale kutjes stellen voor sex

Hij roept de tweede Turk erbij en vraagt aan hem: De truc met het tafellaken: D Het is dan wel een goed filmpje natuurlijk: Hij zegt tegen de juwelier dat hij iets speciaals zoekt voor zijn vriendin. De juwelier kijkt in zijn voorraad en brengt een ring van euro. De juwelier gaat naar achter en komt terug met een ring van euro. De ogen van het meisje glinsteren en ze is er helemaal opgewonden van, bij het zien van deze ring.

De juwelier vraagt hoe de man dit wil gaan betalen. Hij krijgt als antwoord: Maandagmorgen belt de juwelier de oudere man op en vertelt dat het geld niet op de rekening staat. De oudere man antwoordt: Dat weet ik wel, maar zal ik je eens iets vertellen! Ik heb een schitterend weekend gehad!!

Oe wette gij da? Een jongen van bijna 16 jaar met een Belgische moeder en een Marokkaanse vader vraagt aan zijn moeder: Maar waarom wilt ge dat weten? Ik wil alleen maar weten of ik het moet kopen of stelen. Ik durf er niet eens aan te denken.. Waarom vraag je me dat? Zo iemand ben ik niet!

Jaaaaaren later van onder naar boven leesbaar. Jaaaaaren later van onder naar boven leesbaar That's Life! D wie zegt hier dat een vrouw niet kan parkeren: Mijn geduld loopt ten einde lol. Maar 't blijft wel ne leuke om te zien: Weet niet of deze al gepost is, check it out, lekker chille op de moto, ooooooozzz http: Behalve die kneedown zijn 't allemaal reposts zenne ; Die kneedown is trouwens supergrappig: Die kneedown is trouwens supergrappig: D Nu moest er achter de venster nog een oud manneke van zen klos zitten te maken: Een scout van Anderlecht heeft een Irakees zien spelen in Bagdad.

De trainer stapt onmiddellijk op het vliegtuig om een wedstrijd te gaan bekijken. De trainer is behoorlijk onder de indruk: Hij laat de speler een contract ondertekenen en neemt hem mee naar Brussel.

Anderlecht staat achter tegen Lokeren. Er zijn nog maar twintig minuten te spelen. De trainer brengt de Irakees op het veld. Die scoort vier sensationele doelpunten en kopt in de allerlaatste minuut het winnende doelpunt binnen. Onmiddellijk na de wedstrijd belt de kerel naar zijn moeder: Ik heb vandaag twintig minuten meegespeeld en heb al meteen vijf doelpunten gescoord! De spelers en supporters dragen mij hier allemaal op handen. Tof, zegt zijn moeder. Maar ik zal je eens vertellen hoe mijn dag was.

Je vader is op straat beschoten Je zus en ik zijn aangevallen en geslagen en je broer is lid geworden van een bende criminelen En dat allemaal terwijl jij de tijd van je leven hebt De Irakees is onder de indruk: Ja, wat kan ik zeggen mama? Het is wel voor u dat we naar Anderlecht verhuisd zijn, hè! Brief aan God - schitterend! Een arm vrouwtje schreef een brief aan God, adres "Hemel", waarin ze euro vraagt om om haar huurschuld af te betalen.

De sorteerders van de Post weten geen raad met het adres en maken de brief open. Ze zijn zo ontroerd door het lot van het arme vrouwtje, dat ze met de pet rondgaan. Zo halen ze euro op. Dit bedrag doen ze in een envelop met een briefje van "God" erbij en sturen het terug aan het oude dametje. Een week later ontvangt de Post weer een brief gericht aan God, adres: Ze maken de brief weer open en lezen: Als u nog iets kunt missen, stuur het dan niet meer via de Post, want die rotzakken hebben er Euro uit gepikt.

Wat doe je in het vliegtuig als blijkt dat uw gebuur ambetant doet: Neem uw laptop 2. Pietje zit al weken verveeld voor zich uit te staren in de klas. De Juf krijgt het op haar zenuwen en vraagt: Mijn zusje zit In de derde klas maar ik weet veel meer dan zij en dus moet ik ook Eigenlijk naar de 3e klas". De juffrouw vindt dat een moeilijke kwestie en spreekt erover met de directeur. Terwijl Pietje buiten het kantoor van de directeur moet wachten legt de juffrouw het probleem aan hem uit.

De juffrouw gaat hiermee akkoord en Pietje mag binnenkomen. De directeur kijkt de juffrouw aan en zegt "Ik denk dat Pietje best wel naar de 3 klas kan gaan".

Maar de juffrouw twijfelt nog steeds en vraagt of ze ook nog een paar vragen mag stellen. De directeur gaat hiermee akkoord en de juffrouw stelt haar eerste vraag: De Juffrouw; "Wat heb jij in je broek en ik niet?

De juffrouw vervolgde met: Pietje; "Firetruck" De directeur zucht heel diep en zegt: Harley riders are fags D Iets voor op YouTube! Antwoord den eersten zo van , e glas heet water? Aja zegt den anderen. Kleine Marietje was niet de beste leerling op de katholieke school.. Meestal lag ze tijdens de les te slapen. Op een dag vroeg de lerares, een non, aan haar terwijl ze lag te pitten: Even later vroeg de non aan Marietje: En weer redde Japie haar door haar in haar kont te prikken met zijn potlood.

En weer complimenteerde de non Marietje en zakte deze weer in haar dromen weg. De non stelde haar voor de derde keer een vraag: Weer redde Japie haar, maar dit keer sprong Marietje op en schreeuwde: Toen viel de non flauw Dit overkwam me onlangs in een café in Ieper! Twee weken geleden zat ik in de vroege avond aan het buffet van een café in Ieper. De televisie stond op en het nieuws ging beginnen.

Een knappe blonde jongedame kwam binnen en zette zich naast mij. We keken beiden naar het nieuws van De jongedame keek naar mij en vroeg: De blonde was erg ontdaan en schoof haar briefje in mijn richting: Ik zag dit item al op het nieuws van Ik wist dat hij ging springen.

D Hier ff posten voor het geval de auto verkocht raakt aan een pimp. A proper bastardised, chaved up Skippy mobile if ever there was. Enhance your street cred at the local drive thru burger joint or council estate shop front no end with this utterly tacky converted little Renault Clio.

This is the car you need boys. The punters will flock to the window for your home grown skunk and other illegal substances. Dig out yer favourite unwashed "Umbro" hoodie and come cast your shifty little eyes on this. Ideal for the "Street Pharmacist" and other suitably attired twats. Your gonna need a baseball cap with this beauty, ideally one that comes with no fitting instructions. Heaven forbid you should put it on the right way. What better way to compliment your stolen Nike Air Max trainers than to be seen dangling a foot outta this pocket rocket.

Worried about the Babylon spotting ya, no need. Car comes fully equipped with proper blacked out gangster glass on the side windows. Ah, but it does. You know that they like a ride like this.

To complete the proper drug dealer look, a tasteless stripe has been fitted from the front to the rear. Rather like you and your Brethren spitting on the floor constantly. Completely needless but you think it makes a statement about you. There is nothing more pleasurable to me at 41 than to drive round in this bit of shit and look a complete prick. Perhaps someone could help? Bring along your mums credit card or one that your mate has cloned down the petrol station.

If it is going to be hard cash, please ensure it is discretely hidden in a used Tesco carrier bag, and you have folded one £20 note around 4 others. Makes counting so much easier. Make sure there is at least 6 of you in the car though, Splif in hand. If your driving, have another swig from your 2 litre plastic "LIDL" brand cider as you nonchalantly flip the bird to the passing police patrol.

Head off for the nearest estate for some tyre screeching fun. The car does like a good rev in the morning at any unsocial hour. Neighbours will love it and feel proud to live in the same road. This really will increase the length of your manhood no end. You can almost bet your last eighth of puff your gonna get laid. What better way to impress the local Judicial system in one final act of defiance before collecting your ASBO? A visit to your local crack house should procure some documentation from as little as fifty quid.

Grappige Franse reclame met een blonde stoot: D Blondes don't have more fun! Gisteravond werd ik op weg van het café naar huis aangehouden door de politie. Ik gaf hem de papieren Stel , u rijdt in het donker op straat en er komen u plotseling twee lichten tegemoet, wat is dat?

Stel , u rijdt in het donker op straat en er komt u plotseling één licht tegemoet, wat is dat? Een Honda, een Kawasaki of een Harley? Er staat een vrouw langs de weg. Ze is schaars gekleed, draagt een minirok, netkousen en hoge naaldhakken.

Uw dochter, uw vrouw of uw moeder? In het circus wordt het wilde dierennummer gedaan door een aantrekkelijke goed geproportioneerde jonge vrouw, slechts gekleed in een minuscuul strak tijgervelletje. Deze dompteuse kan met haar zweepje de leeuwen de mooiste kunstjes laten doen. Aan het eind van de voorstelling krijgt ze een staande ovatie. Vervolgens stuurt ze alle leeuwen de kooi uit behalve het grootste mannetje. Het publiek gaat weer zitten.

Ze werpt haar zweepje weg, loopt naar de leeuw en opent de enorme muil. Vervolgens trekt ze haar tijgervelletje opzij, legt een van haar mooie borsten in de muil van de leeuw en steekt beide armen omhoog. Het publiek houdt de adem in; stel je voor dat de leeuw schrikt. Na enige tijd stopt ze haar borst weer in haar kledingstuk en krijgt wederom een staande ovatie, nu nog luider en langer.

Na het applaus neemt ze de microfoon en vraagt aan het publiek of er iemand is die deze stunt ook zou willen doen. Iedereen gaat zwijgend zitten en kijkt vragend zijn buren aan. Na enige tijd is er wat gestommel boven op de tribune en komt er een oud kaal mannetje met een stok moeizaam naar beneden gelopen.

Eenmaal beneden in de kooi vraagt zij hem lachend of hij de vraag wel gehoord heeft. Een man en vrouw dineren samen in een heel sjiek restaurant. Wanneer een verblindend mooie jongedame naar hun tafeltje komt, de man een dikke zoen geeft, zegt dat ze hem straks wel zal zien en terug wegwandelt.

De vrouw staart naar haar man en zegt: Aan u te beslissen. Een Limburger gaat met zijn hond naar de dierenarts. Na het dier vluchtig te hebben onderzocht roept de arts de Limburger in zijn kantoor. Dit dier heeft maar 1 poot! Ich heeb die zooo gekreegen. En zijn staart is af en hij is gecastreerd! Ik zal die hond moeten afmaken.

Da's goe, en hij vertrekt. Een paar dagen later krijgt de dierenarts een telefoontje van de Limburger: Een man in een luchtballon is verdwaald. Hij laat de ballon wat zakken en ziet gelukkig een vrouw op de begane grond lopen. Hij roept haar toe: De vrouw roept terug: U zit tussen de 51 en de 52 graden noorderbreedte en tussen de 5 en de 6 graden westerlengte". In alle eerlijkheid, u hebt me niet veel geholpen en u hebt mij bovendien nog eens kostbare tijd doen verliezen. Een grote massa lucht heeft u gebracht waar u nu bent.

U heeft een belofte aan anderen gedaan waarvan u geen idee hebt hoe u die moet nakomen en u verwacht nu dat mensen die onder u staan dit probleem voor u oplossen. Feitelijk bevindt u zich nog in dezelfde uitzichtloze situatie als vijf minuten geleden, alleen is dat nu ineens mijn fout".

Gisterenavond zaten mijn vrouw en ik een eind weg te filosoferen, tot het gesprek bij het thema euthanasie belandde. Bij dit delicate onderwerp over de keuze tussen leven en dood zei ik haar: Als je mij zo ziet aftakelen, koppel dan die toestellen die mij in leven houden maar af. Examen wiskunde in Borgerhout De examenvragen wiskunde van het eindexamen van het 6e leerjaar in Borgerhout: Hij vuurt 13 kogels af, telkens als hij de trekker overhaalt.

Hoeveel keer kan hij schieten voor hij moet herladen? Hij versnijdt dit met bicarbonaat in een verhouding van vier delen cocaine op zes delen bicarbonaat. Er werken drie meisjes voor hem. Indien de prijs voor een wip 50,00 EUR. Hij heeft al twee BMW's en een Astra gestolen. Hoeveel Golfjes moet hij nog stelen om ,00 EUR. De buit van Indien zijn vriendin dit geld uitgeeft a rato van ,00 EUR. Hoeveel jaar extra moet hij zitten omdat hij die teef vermoordt voor haar verspilzucht?

Lijkt mij eerder iets voor het vijde of zesde beroeps! Veel te moeilijk voor lager onderwijs! Ok, alleen nog straight-on jokes vanaf nu. Jullie pakken het veel te letterlijk en serieus ;: D Ik vind ze goe dus keep'em coming!: No problemo ; zolang we ze blijven vinden althans.

No problemo ; zolang we ze blijven vinden althans Mag ik die gebruiken bij de toetsen van juni of is er een copierecht op?

Die antwoorden stellen niet veel voor zonder de vragen hee mod: En de reden van het verdwijnen van die paar posts? Wis dan al maar de helft van dit forum: Als gevolg van een hartinfarct ondergaat een man een openhartoperatie. Na de ingreep komt hij terug bij en ziet dat hij verzorgd wordt door religieuze zusters in een katholiek hospitaal.

Wanneer hij voldoende bij bewustzijn is, vraagt een zuster hem hoe hij die medische ingreep gaat betalen. Ze vraagt hem of hij een ziekteverzekering heeft. Met zwakke stem zegt hij: Deze twee zijn zo oud en zat en ik ben niet van plan van twee van mijn meisjes hun tijd daarmee te laten verspillen. En die twee zatlappen zullen toch het verschil niet merken. Wanneer een tijd later weer op straat komen, zegt de ene ouwe tegen de andere: Ik denk dat de mijn een heks was.

Toen liet ze een enorme scheet en vloog door het venster Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Aangezien de vrouw hoofdpijn had, vertelde ze haar echtgenoot dat hij maar alleen naar het feest moest gaan.

Zij nam een aspirine en ging naar bed. Nadat de vrouw een paar uur geslapen had, werd ze uitgerust en zonder hoofdpijn weer wakker. Omdat het feest nog niet was afgelopen, ging ze alsnog naar het feest.

Omdat haar man niet wist wat voor kostuum ze zou dragen, besloot ze hem een beetje uit te testen om te kijken hoe hij zou reageren als zij niet bij hem was. Op het feest zag de vrouw haar man al snel dansen op de dansvloer. Dan eens met de een, even daarna weer met een ander. De vrouw ging naar hem toe en danste met hem. Na een tijdje fluisterde hij haar een oneerbaar voorstel in haar oor.

Samen verdwenen ze naar buiten om in de bosjesmet elkaar te vrijen. Even daarna ging de vrouw naar huis. Ze vroeg zich af wat haar man zou zeggen als hij thuis zou komen. Zou hij iets over de vrijpartij zeggen? De man wist namelijk niet dat hij eigenlijk met zijn vrouw gevreeen had. Toen haar man thuiskwam, lag de vrouw in bed te lezen. Ze vroeg of hij het leuk gehad had. Mijn kostuum heb ik uitgeleend aan iemand anders. Toen ik het ophaalde hoorde ik van hem dat hij in ieder geval veel plezier heeft gehad Michael Jackson komt uit de ontvangstkamer van een ziekenhuis nadat zijn vrouw was bevallen van een zoon.

En de dokter en michael lopen zo over de gang en zo vraagt Michael aan de dokter wanneer mag ik nou sex hebben. Zegt de dokter daarop: Jantje komt bij zijn vader met de vraag: Papa, wat is een clitorus? Had je gisteravond moeten komen vragen, toen lag het nog op mijn puntje van mijn tong! Op een zonnige morgen komt Klaartje de badkamer uitgerend, "Mama, mama, Ik krijg haar op mijn pruim!!!

Ik krijg haar op mijn aapje. Een vrouw loopt door een supermarkt met een hele grote komkommer in haar hand. De chef ziet haar lopen en spreekt haar aan: Wat is de overeenkomst tussen een vrouw en een condoom? Ze horen allebei om je lul te zitten, maar in plaats daarvan zitten ze in je portemonnee. Beste Flair, Ik ben 9 jaar en nog steeds maagd. Is er iets mis met mijn vader? Nog meer vragen aan Flair: Moet ik dat blijven slikken? Er is een man met een paal van 1 meter. Hij gaat naar een hoer en vraagt of zij met hem een wipje wil maken.

Maar ik wil je wel pijpen Klein meisje loopt op een dag de badkamer binnen en ziet der moeder uit de douche komen ,en kijkt met grote ogen naar naar haar tieten en vraagt "Mama, krijg ik dat later ook? Volgende dag ziet ze der vader douche en kijkt met open mond naar zijn klokkenspel, en vraagt "Papa, krijg ik dat later ook? Antwoord papa, "Ja dat krijg je later ook, en als je mond houd tegen je moeder kan je em ook nu krijgen!

Zes dwergjes dansen vrolijk door het bos, terwijl zij blij en uit volle borst zingen: Een elfje, dat dit tafereel met genoegen aanschouwt, ziet echter hoe een zevende dwergje achter de meute aanloopt, met zijn hoofd naar beneden hangend en af en toe hoort het elfje zelfs een snik.

Daarom vraagt zij verwonderd aan het dwergje dat vooraan loopt en het luidst zingt van allemaal wat er met de achterste aan de hand is, omdat hij zo sip kijkt en niet meezingt met de andere dwergjes.

Het enige antwoord dat zij echter op haar vraag krijgt zijn de zingende woorden "wij hebben toverkracht, wij hebben toverkracht! Ook het tweede dwergje antwoordt met deze woorden, net als het derde dwergje.

Als uiteindelijk het zielige dwergje het elfje passeert, vraagt zij hem verbaasd: Op dat moment barst het dwergje uit in tranen en al snikkend zegt hij: Drie kerels zitten in een café vreselijk op te scheppen over de genitaliën van hun echtgenotes. Een Schot word 17 jaar en krijgt voor zijn verjaardag een kilt. Hij gaat naar de klerenmaker en zegt: Die volgende dag komt de Schot bij de klerenmaker en ontvangt zijn cadeau. Eenmaal thuis aangekomen is de Schot zo enthousiast dat hij in alle haast zijn onderbroek vergeet aan te doen.

Hij vertrekt naar zijn vriendin om haar zijn nieuwe kleren te laten zien. Eenmaal aangekomen gooit hij zijn kilt omhoog en zegt: Wat vind je hier van? Koos en Jaap ontmoeten elkaar in de kroeg.

Telkens als ik merk dat de aandacht van m'n vrouw verzwakt, schiet ik een keer met dat startpistool, waarna ze zo schrikt dat al haar spieren gespannen worden en ze is weer helemaal bij de les.

Ons sexleven is weer geweldig. Ik pak het startpistool onder het bed vandaan en schiet een keer. M'n vrouw schrikt verschrikkelijk, bijt in m'n lul,pist in mijn mond en tegelijkertijd komt er een naakte kerel uit de kast met z'n armen omhoog. Hoi SD blijven doorgaan,u niet inhouden.: Kan er geen full-time hobby van maken, maar wat ik tegenkom post ik wel: Er was eens een vrouw die in coma in het ziekenhuis lag. De verpleegster merkt na een aantal weken op dat iedere keer als zij de vrouw wast rondom haar kruis, zij meer en meer tekenen van leven vertoont.

De monitor slaat steeds uit als de verpleegster de vagina van de patiënte aanraakt. Dit brengt de verpleegster op het idee dat orale sex de stimulans zou kunnen brengen om haar misschien uit haar coma te halen. Zij besluit om de echtgenoot van de vrouw op te bellen en de therapie voor te stellen. De man besluit in te stemmen met het orale voorstel. Hij arriveert in het ziekenhuis en de verpleegster leidt hem de kamer van zijn vrouw in. Zij blindeert de ramen en laat de man achter bij zijn vrouw.

Vijf minuten later komt de man uit de kamer rennen en schreeuwt; "Help, help, mijn vrouw gaat dood! Al haar tekenen van leven zijn verdwenen!!!! De verpleegster is helemaal in shock door deze mededeling en vreest voor haar baan omdat zij deze therapie had voorgesteld. Terwijl allerlei dokters vechten voor het leven van de vrouw, loopt de verpleegster af op de echtgenoot en vraagt hem hoe het had kunnen gebeuren dat de vrouw aan haar einde leek te komen.

Loopt een oud mannetje op de wallen. We kwamen van een personeelsfeestje, hadden een beetje teveel op, en ik werd verblind door die tegenligger. Voor ik het wist zaten we op een boom. Mia's airbag werkte niet, en ze werd uit de wagen geslingerd. Botbreuken, snijwonden, een ingeklapte long, oogkas verbrijzeld" "Ach toch", zei Pieter: Toen ze werd binnengereden in de Spoedopname flapte ik eruit: De vroedvrouw vraagt aan zwangere vrouw, bij het bespreken van de voorbereidingen: Twee vriendjes lopen te wandelen in de stad en zien opeens een damesslipje liggen.

De eerste raapt het op en ruikt er meteen aan en zegt "Deze slip is van een meid van Op een gegeven moment komt meneer Pastoor aan wandelen, ziet de twee kemphanen en vraagt: Een man ging op vakantie in de Costa Brava. Genietend van het mooie zonnige weer zocht hij een mooi verlaten strandje om eens flink bij te kleuren.

Na een hele dag zonnen waren zijn benen flink verbrand. Onderweg terug naar zijn hotel kon hij de pijn niet langer verdragen en stopte hij bij de plaatselijke dokter in een klein dorpje. De dokter bekeek zijn benen eens goed en zei: Al hoe wel, probeer dit eens. De man keek de dokter vragend aan en zei wanhopig: Maar het houdt vannacht wel mooi de lakens van je benen! Opa en oma staan samen naakt in de badkamer voordat ze de douche in willen gaan. Zegt opa tegen oma: Zo gezegd zo gedaan en oma zit met haar benen wijd op de badkamervloer.

Dus opa begint aan oma te trekken, maar ze zit zo vast dat hij haar niet los kan krijgen van de vloer. Even later komt de dokter en begint ook aan oma te trekken en te duwen, maar ook hij kan oma niet los krijgen van de vloer. Dan opeens maakt de dokter zijn vinger nat en begint bij oma's kutje te wrijven. Een man komt bij een boerderij en ziet de boer sip op de grond zitten. Hij vraagt aan de boer wat er aan de hand is. Toen ik bijna klaar was, schopt het beest zomaar ineens met z'n rechter achterpoot de emmer om.

Dus heb ik ook de rechter achterpoot maar vastgebonden, en ging weer verder met melken. Toen sloeg het beest met z'n staart tegen de emmer aan en aangezien ik geen touw meer had om haar staart vast te binden, besloot ik mijn broekriem te gebruiken. Op het moment dat ik bezig was de staart aan het plafond te knopen zakte mn broek af en kwam mijn vrouw de schuur binnen..

Er komt een elf-jarig meisje voorbij hun tafeltje gewandeld. Een Amerikaanse piloot springt uit zijn brandende vliegtuig en komt boven op een Nederlandse boerderij terecht. De boerin loopt naar buiten: De piloot komt naar beneden en zegt: Ze nemen de piloot mee naar binnen en geven hem te eten. Daarna zegt de piloot: De piloot maakt het slaap-gebaar en zegt: De piloot heeft wel slaap, maar kan het toch niet laten om aan de boerin te zitten.

Hij pakt haar bij een borst en zegt: Er waren eens twee mannen die flink wilden gaan drinken. Het enige probleem was: Toen zei de ene: Dus gingen ze een worst kopen. Daarna gingen ze naar het cafe en als de kastelein dan vroeg of ze eindelijk eens wilden afrekenen deed de ene man zijn rits open, hing de worst eruit, en de andere nam hem in zijn mond en deed dan alsof hij hem aan het pijpen was. Toen werden ze het cafe uit geschopt, zonder te hebben betaald. Dat deden ze vijftien keer bij steeds een ander cafe.

Een man komt bij een prostituée en wil met haar naar bed. Ze kleden zich uit en de man neemt de hoer in zich op Lopen 2 kabouters op het naaktstrand. Zien ze opeens een naakte mokkel op het strand liggen, zegt de ene tegen de ander, kijkend naar haar kruis: Na een paar minuten komt hij terug en zegt: Mien voelt zich al lange tijd niet goed en gaat naar de dokter.

Thuis gekomen vraagt haar man naar het briefje. Je hebt een witte poes, dat is komisch en die moet gefotografeerd worden". Zitten er 2 huisvrouwtjes te praten zegt de 1 tegen de ander: Twee spermatozoieten zwemmen samen naar de baarmoeder. Zeg zegt de ene tegen de ander is het nog ver? Ik denk het zegt de ander want we zijn nog maar pas voorbij de ammandeltjes!

Een man vraagt aan zijn vrouw: Een vlieg vliegt 6 centimeter boven het water. In het water zwemt een vis, die denkt: Op de wal staat een beer, hij denkt; 'als die vlieg nou 3 centimeter zakt, kan die vis die vlieg vangen, heeft hij een galgenmaal gehad, dan kan ik die vis eten'.

Achter die beer staat een jager, die op een stukje kaas zit te knabbelen, en denkt: De vis pakt de vlieg, de beer de vis, de jager schiet de beer en laat de kaas vallen, de muis pakt de kaas, de kat neemt een aanloop, sprint op de muis af, maar mist hem en valt in de sloot. En wat is nu de moraal van dit verhaal?? Hoe langer het voorspel, des te natter de poes! Waarom hebben sommige mannen liever een hond, en geen vrouw?? Hoe later je thuis komt,hoe liever je hond je ziet 2.

Je hond stoort er zich niet aan,als je hem per toeval met een andere naam aanspreekt Honden hebben graag dat er veel rommel op de vloer ligt De ouders van je hond komen nooit op bezoek Je hond aanvaardt een hoger toontje om hem je te doen te begrijpen Honden vinden je aardig,zelfs als je gedronken hebt. Honden houden van jagen en vissen.

Honden maken je 'snachts niet wakker om te vragen: Als je hond een andere hondengeur riekt,wordt hij niet kwaad,integendeel. En de laatste,maar niet de minste: Als je hond het aftrapt,vertrekt hij niet met de helft van de inboedel. Ik een man van 83 wilde nog eens seks hebben met mijn jarig vrouwtje.

Een Nederlander komt bij Blokker in Antwerpen en ziet een thermosfles staan. Hij vraagt aan de verkoopster: Terug gekomen in Nederland, neemt hij de thermosfles mee naar z'n werk, en zijn collega's vragen: Alles wat er warm in gaat blijft warm en alles wat er koud ingaat blijft koud.

Heeft u er wel eens aan gedacht wat er gebeurt als je achterstevoren zou leven? Lijkt me veel leuker. Om te beginnen sta je op uit de dood, een spectaculair begin. Dan mag je een jaar of 20 lekker achter de geraniums hangen, iedere dag een paar borrels, af en toe een uitstapje met een rondvaartboot, elke maand je uitkering. Op een dag staat er ineens een vent voor je deur met een gouden horloge.

Die biedt je meteen een goed betaalde baan. Naarmate de jaren voorbijgaan,krijg je ook steeds meer zin om te werken, je voelt je ook steeds beter, je kan zoveel roken als je wil, want je longen worden steeds schoner. Je kan drinken wat je wil, de katers worden steeds kleiner. Je raakt je buik kwijt zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Je gaat ook steeds meer van je man of vrouw houden. Op een gegeven moment moet je naar school maar je weet alles al dus je doet geen flikker. En de laatste jaren van je leven kan je lekker in de zandbak spelen, je kan snoepen wat je wil, je bent toch al je tanden weer kwijt.

Dan nog een paar maanden aan een vrouwenborst sabbelen, daarna nog 9 maanden in de veilige, warme moederschoot, en daarna eindig je in eenallesverzwelgend, gelukzalig orgasme! Misschien is dit idee iets te innovatief, maar ik teken ervoor. Ik dacht plots aan De C Een boer koopt een aantal varkens en hoopt ze te kunnen fokken voor vlees, spek, enzovoort Na een aantal weken komt hij erachter dat er geen enkel varken drachtig wil worden en roept hij de hulp van een veearts in.

De veearts raadt hem aan om kunstmatige inseminatie te proberen. De boer heeft geen enkel idee van wat dit betekent en om zijn onwetendheid te verbergen vraagt hij aan de veearts hoe hij kan weten dat de varkens drachtig zijn.

De veearts vertelt hem dat de varkens minder zullen staan en in plaats daarvan veel zullen liggen en in de modder zullen liggen rollen. De boer hangt op en denkt er eens even over na. Hij komt tot de conclusie dat kunstmatige inseminatie betekent dat hij de varkens moet bevruchten. Dus laadt hij de varkens in een grote veeauto, gaat ermee naar het bos, heeft met alle varkens seks, brengt ze weer thuis en gaat naar bed.

De volgende morgen staat hij op en kijkt naar zijn varkens. Hij ziet dat ze nog steeds veel rondlopen en niet liggen. Hij concludeert hieruit dat de eerste keer niet geholpen heeft. Dus hij laadt ze weer in de veewagen, rijdt ermee naar de bossen, neukt elk varken twee keer, brengt ze weer terug en gaat naar bed. De volgende morgen staat hij op en ziet dat de varkens nog steeds rondlopen.

Hij laadt de varkens weer in de veewagen en rijdt er weer mee naar de bossen. Hij is de hele dag aan het wippen met de varkens totdat hij naar huis gaat en daar valt hij lusteloos in bed. De volgende morgen kan hij zelfs niet uit bed komen om even te kijken hoe het met de varkens gaat. Hij vraagt zijn vrouw of zij even wil kijken of de varkens lekker in de modder liggen te rollen. Top 10 reasons a gun is favored over a woman You can trade an old 44 for a new You can keep one gun at home and have another for when you're on the road.

If you admire a friend's gun and tell him so, he will probably let you try it out a few times. Your primary gun doesn't mind if you keep another gun for a backup. Your gun will stay with you even if you run out of ammo. A gun doesn't take up a lot of closet space. Guns function normally every day of the month. A gun doesn't ask , 'Do these new grips make me look fat? A gun doesn't mind if you go to sleep after handling it. And the number one reason a gun is favored over a woman Waar blijft gijle toch die goei moppen vinden.

Heb hier de laatste weken al veel platgelegen zenne: Ik ben geen tapper, ik ben een drinker ;. D Wat is het dunste boek ter wereld? Het boek met daarin wat mannen weten over vrouwen. Hoeveel mannen heb je nodig om een knoop aan te naaien? Eén, want mannen naaien alles. Hoe neemt een man een bubbelbad? Hij eet eerst bruine bonen. Omdat ze geen ballen hebben om aan te krabben. Wat is voorspel voor een man? Hoe weet je dat een man seksueel opgewonden is? Wat is het verschil tussen mannen en fruit?

Hoe kan je zien dat een man gelukkig is? Wie kan dat wat schelen? Hoeveel mannen heb je nodig om een rol WC-papier te vervangen? Wat is de overeenkomst tussen mannen en parkeerplaatsen? De beste zijn al bezet en die die nog over zijn, zijn voor gehandicapten. Zijn benen opheffen zodat jij kan stofzuigen. Wat is het verschil tussen een man en ET?

ET belde naar huis. Wat is een zeven-gangenmenu voor een man? Een hot-dog en een pak met zes flesjes bier. Waarom zit er een gaatje in de penis van een man? Om zijn hersens te kunnen verluchten. Hoe kan je je man van de verdrinkingsdood redden? Door je voet van zijn hoofd te halen. Waarom trouwen mannen het liefst met een maagd? Ze kunnen niet tegen kritiek. Wat moet een vrouw eerst uittrekken om haar man in bed te krijgen? De stekker van de TV. Vibrators kunnen geen gras maaien. Hoe noem je een goed uitziende, gevoelige en intelligente man?

Hoe zou de wereld eruit zien zonder mannen? Vol dikke, gelukkige vrouwen. Wat wil je tijdens goede seks nooit horen? Waarom hebben mannen geen midlife-crisis? Ze zijn blijven hangen in hun pubertijd. Waarom hebben zoveel mannen een bierbuik? Dan heeft die werkloze dwerg tenminste een dak boven zijn hoofd. Wat is het verschil tussen een kroeg en een clitoris? De kroeg vindt een man blindelings. Wat gebeurt er als een man tot zijn navel in het water staat?

Dat gaat zijn verstand te boven. Iedereen praat erover, maar niemand heeft er ooit één gezien. Wat is het verschil tussen een man en kanker? Wat is het verschil tussen een man en een gevangenis? Een gevangenis heeft grijze cellen.

Wat is het verschil tussen een man en een kop koffie? Wat is het verschil tussen een man en een sneeuwstorm? Waarom kunnen mannen hun gevoelens zo goed verbergen? Ze hebben er geen. Wat is het verschil tussen een man en Bigfoot? De ene is bedekt met haren en stinkt verschrikkelijk, de andere heeft grote voeten.

Waarom koken mannen nooit? Tot op heden is er nog geen biefstuk uitgevonden dat in de toaster past. Wanneer weet een vrouw dat haar man haar bedriegt? Als hij twee keer in de week een douche begint te nemen. Mijn beeld van vrouwen is totaal anders dan dat van jou.

Uiteraard ervaar ik andere resultaten…. Of je iets aan jezelf wilt veranderen is uiteraard aan jou. Hoe dan ook hoop ik dat je vriendelijk bent tegen Nederlandse vrouwen en mannen. Zo niet, keer nooit meer terug op mijn Aantrekkingskracht-blog!!! Daan, Daan, wat een frustratie. Om één of andere reden kun je niet aan de vrouw komen en dat is de schuld van de vrouwen.

Ze willen een man met geld moet jij toch wel hebben als je altijd single bent geweest , ze willen een man zonder kinderen die heb jij ook niet als je nooit een vrouw hebt gehad maar om één of andere reden moeten de vrouwen je niet.

Die doet tijdens de sex haar ogen stijf dicht en denkt aan haar grote liefde naar wie ze teruggaat als ze je kaal geplukt heeft. Maak jezelf niets wijs man, vrouwen zijn vrouwen en als een Nederlandse vrouw vind dat er wat aan je mankeert dan denkt een Braziliaanse er net zo over.

Natuurlijk is het lekker om in het weekend wat later op te kunnen staan en eens lekker te ontbijten. Dat zal ik dan ook zeker niet ontkennen in dit geval. Al vraag ik mezelf dan wel af of dat dan alleen kan als kinderloze vrijgezel? Kinderloos en ook nog eens vrijgezel, plaatst men mij dan in een hokje? Het is een feit, en gelukkig besef ik mijzelf dat ik naast kinderloos en vrijgezel nog zoveel meer ben. Al zijn er ook momenten geweest in mijn leven, daar ben ik eerlijk in, dat ik mezelf dat stempel ook ooit eens heb gegeven.

Tel je wel mee, als kinderloze vrijgezel, dacht ik dan. Inmiddels weet ik wel beter. Natuurlijk tel je mee! Dat heb ik de afgelopen jaren ook ervaren, in meer dan positieve zin.

En daarnaast heeft het ook voordelen. Je kunt gaan en staan waar en wanneer je wilt, bent met vakanties niet gebonden aan schoolvakanties, hebt wellicht minder zorgen, je kunt nog eens lekker naar bijvoorbeeld Milaan en zo kan ik nog wel een paar voorbeelden opnoemen.

De andere kant van het verhaal is simpelweg dat het niet altijd leuk is om na een dag werken alleen thuis te komen, de kat een aai over haar bol te geven, eten te maken en er vervolgens niemand is met wie je je verhaal kunt delen.

Of wanneer je even niet lekker in je vel zit, er even niemand is waar je tegen aan kunt kruipen, niet iemand waarmee je een ontbijtje deelt en zo zijn er nog wel legio voorbeelden te noemen. De voors en tegens van een kinderloze vrijgezel.

Het heeft mij wel geleerd om ook alleen te kunnen genieten van kleine simpele dingen, de vrienden die je hebt nog meer te waarderen, niet bang te zijn om alleen op vakantie te gaan en dus ook het leven te waarderen zoals het is en komt.

Al maakt het kinderloze vrijgezellen bestaan mij soms ook onzeker, brengt twijfels met zich mee. Het is al weer een aantal maanden terug dat ik met iemand had afgesproken. Al was het maar van korte duur, heeft dat mij best geraakt, en nog denk ik daar aan terug. Was het eten misschien toch niet lekker, mijn arm om haar heen na een avondje Rotterdam niet het juiste moment, wat was het dan dat zij mij niet zou kunnen geven, had ik iets verkeerd gezegd of gedaan, liep ik te hard van stapel, zou ik niet mijn eigen dingen kunnen blijven doen, was ik wellicht onbedoeld dominant of was het gewoon niet het juiste moment?

Zo zijn er nog wel meer dingen die mij bezig hebben gehouden, waar ik ook heel veel bij mijzelf heb proberen te zoeken. Verantwoording bij mezelf gezocht. En dat is misschien niet realistisch, dat besef ik ook wel.

Ik ben een man van vlees en bloed, probeer het graag goed te doen, vooral ook voor een ander, een man met gevoelens en emoties die ik ook heb uitgesproken. Wat ik voor haar heb gevoeld en wat ik van haar vond. Dat ik zo nu en dan nog aan haar denk zal ongetwijfeld vervagen en zijn weg wel vinden, zoals ook zij haar weg zal vinden.

Heel even maar hebben we samen hetzelfde weggetje mogen bewandelen, daar denk ik dan ook graag aan terug. Ook al loopt zij nu het weggetje met iemand anders. Het beeld zal niet veranderen, ook ben ik niet anders over haar gaan denken, hoe naïef dan ook.

Kinderloos en vrijgezel, geen bewuste keuze. Al heb je het dan ook niet altijd voor het kiezen, probeer ik er toch het beste van te maken. En dat gaat met horten en stoten….

Genoeg singles kunnen zich in jouw beschrijving herkennen. Tegelijkertijd, genoeg mensen in een relatie ook. Bijvoorbeeld door relatieproblemen en dergelijke.

Daarbij, een relatie is niet alleen maar voordelig. De voordelen die je opnoemt van het single zijn, die gaat inderdaad minder op voor mensen in een relatie. Alleen met vakantie kan ideaal zijn. Of dat zo is, hangt af hoe je in het leven staat en in hoeverre je sociaal en onderzoekend opstelt.

Ik ben een 61 jarige vrouw met zeeeeeer veel ervaring op relationeel vlak. Twee huwelijken van lange duur, een lange tijd als minnares van getrouwde man nen en sinds kort een lat relatie……. Dat ervaar ik nu in mijn latrelatie. Doodsbenauwd ben ik dat mijn vriend teveel beslag zou leggen op mijn integriteit en vrijheid en ik terug in de situatie van mijn vorige rotslechte huwelijk zou belanden. Ik hecht bovendien veel belang aan vriendschappen met vrienden, vriendinnen en mijn volwassen kinderen.

Heb ik 40 jaar in totaal gedaan en heeft me nooit echt gelukkig gemaakt. Tot daar beknopt mijn verslag Grts. Hallo Guette, bedankt voor je reactie. Hopelijk maakt deze het extra duidelijk dat ook zonder vaste relatie of huwelijk je erg gelukkig kunt zijn. Jij voelt je vrij, onafhankelijk. Je bent gelukkiger dan ooit… is er een geldig argument te bedenken waarom je je daarom per se moet binden? Ja, je zou van bindingsangst kunnen spreken.

Wellicht is deze angst ontstaan door moeilijke periodes tijdens je huwelijken. Maar er is geen wet die je verplicht om deze angst aan te pakken. Je bent gelukkig, dus waarom zou je! Wel veronderstel ik dat je de mannen niet misleidt met het idee van een vaste relatie of huwelijk in het vooruitzicht. Ik lees de artikelen op deze site maar al te graag.

In veel van deze onderwerpen zit een grote kern van waarheid. Ik zelf ben al 21 jaar single, en ik heb mijn kansen ook gehad. Daarnaast heb ik ook veel momenten afgewezen omdat ik er vanuit mij geen wederzijdse gevoelens zijn. Op zich niks mis mee, want enkele pijnlijke momenten hebben me wel sterker doen laten staan en ik ben me meer bewust waarmee ik bezig ben.

Maar stiekem van binnen, knaagt het nog steeds dat ik onervaren ben in de stap die volgt. De voorpret is er dusdanig wel, maar vaak ontbreekt het aan een boost waardoor ik uit een ware visuele cirkel uit kom leuke vergelijking: Ik wist echter dat ze al een 1,5 jaar een vriend had en heb met veel moeite door o. Die avond vertelde ze dat het sinds een aantal weken uit was. We hebben hierna nog leuke gesprekken gevoerd op het feest de volgende dag kwam het initiatief met name vanuit haar kant en zo raakte we in gesprek.

Het was voor mij een rare situatie omdat een situatie waar ik voorheen wel eens op hoopte namelijk dat ik een kans kreeg, en dat het uit zou gaan nu werkelijkheid werd. Al met al werd dit voor mij een redelijk emotionele rollercoaster, maar de gesprekken verliepen voorspoedig. Het voelde voor mij echter wel dat mijn gevoel zei; je moet de kans grijpen.

En mijn verstand zei: Omdat ik dit laatste maar niet uit mijn hoofd kon zetten en ik mezelf in bescherming wilde nemen heb ik haar hiermee kort geconfronteerd. Het antwoord was niet al te overtuigend en ze zij dat ze niet precies wat ze nu wilde. Ik heb het daarom maar in het midden gelaten en geprobeerd het initiatief bij haar te leggen. Hierbij valt me op dat ze in momenten erg flirterig bezig is, en ik hier zelf in beperkte mate in deelneem.

Ze geeft zoals veel vrouwen doen vaak indirecte hints om elkaar nog eens te ontmoeten in de afgelopen 1,5 maand heb ik haar maar één keer kort gezien op afspraak. Het geeft me een zeer dubbel gevoel, en ik wil van mezelf zo snel mogelijk af van het whatsappen om gewoon een leuke real life afspraak te hebben.

Het is voor mij heel erg aftasten hoe ze er nu naar kijkt. Zoals ik al zei lopen de gesprekken in grote lijnen zeer goed aanvullend en lijkt het alsof er een wederzijdse interesse is, maar op sommige momenten merk je dat het wat stroever loopt en ze met name serieuzer begint te praten. Mijn uiteindelijke vraag dan ook Is het verstandig om nu juist actie te ondernemen, en haar; bijvoorbeeld over een weekje, te zien? En hoe zou ik dit het beste kunnen aanpakken namelijk: Er is gigantisch veel te zeggen op je lange reactie.

Alleen ik denk dat je een duidelijke korte boodschap nodig hebt. Ben je 21 jaar? Het blijft onduidelijk in je reactie. Hoe dan ook, genoeg mensen zijn ook op jonge leeftijd single. Wat andere verwachten van mensen in een bepaalde leeftijdscategorie, dat is voor hun rekening. Wat zijn JOUW verwachtingen! Daar mag het om gaan in je leven. Je onervarenheid hoeft geen enkel punt te zijn bij het voortzetten van een Verovering. Althans, als je het niet laat weerhouden om een stap voorwaarts te nemen.

Voor je het weet heb je een pak ervaring opgedaan… is dat wat je wil? Het is een feit dat je daarmee een stukje zekerheid opgeeft. Want afspraakjes, zoenen, vrijen, een relatie, dat doe je niet in je eentje maar met zijn twee. Je zal hoogstwaarschijnlijk nieuwe pijn ervaren, maar ook veel mooie momenten en lekkere belevingen.

Wat betreft die oude crush. Je zoekt naar zekerheid. Je wilt voorkomen dat er geen rebound-effect optreed. Behalve als je je het contact met die crush volledig verbreekt. Kies je voor verder contact, misschien zit er dan inderdaad meer in. Misschien treed er geen rebound op. Of wel, en uiteindelijk kan het toch leiden tot iets moois voor de lange termijn. Of het loopt allemaal op niets uit omdat ze het niet op een rijtje heeft. Of ze blijkt veel minder leuk dan je nu wellicht denkt.

Hoe goed kun je tegen een stootje? Als dat goed zit, dan adviseer ik je om er voor te gaan. Nodig haar uit voor een drankje op een zondag. Jij mag de timing bepalen, je bent niet afhankelijk van de omstandigheden of wanneer ze weer eens een hint geeft. Erg bedankt voor je interessante reactie op mijn verhaal!

Ik heb het al een tijdje terug gelezen maar wil toch graag even op terugkomen aangezien ik nu weer iets verder ben. Ik heb mijn grenzen dus eigenlijk verlegd, en iets gedaan wat ik nog nooit heb ervaren. Maar de dagen erna waren heel wisselvallig, van het ene momenten waarin ze constant contact zocht kreeg ik op andere momenten weer hele nuchtere en serieuze antwoorden.

Het voelt allemaal heel dubbel, en dat gevoel van onzekerheid is voor mij niet prettig! Ik was toe aan duidelijkheid: Wat wil ze nu? Dus ik heb haar vorige week geconfronteerd om voor mezelf nou duidelijkheid te krijgen waarover ze nu twijfelt, of ze iets nieuws niet aandurft, aan mezelf als persoon of dat ze nog gedachtes heeft bij haar ex. Sindsdien ben ik voor mezelf contact aan het minderen, ik wil immers niet dat ze me aan het lijntje gaat houden en vervolgens doodleuk met iemand anders ervandoor gaat.

Dat heb ik op een vergelijkbare manier eerder meegemaakt, en wil ik niet nogmaals meemaken! Dit contact minderen klinkt heel makkelijk, maar is als gevoelsmens heel lastig! Mijn vraag is hiervan; is dit een verstandige keuze geweest of loop ik hierdoor wellicht een goede kans mis omdat de signalen zie afspraak er wel zijn geweest? Het is voor mezelf wel fijn om te weten waar ik aan toe ben, het voelt ondanks de pijn als een kleine opluchting!

Ik heb de deur voor mezelf nog niet helemaal dicht gedaan, maar wel gedeeltelijk. Je hebt een stap voorwaarts gedaan in je ontwikkeling als man, als mens. Over het algemeen, vrouwen kunnen nogal wisselvallig zijn. Soms omdat ze ergens aan twijfelen, maar vaak genoeg komt het omdat ze humeurwisselingen hebben. Bijvoorbeeld, op het werk stellen ze zich gevoelsmatig anders op dan thuis. Ze hebben goede momenten, vervelende momenten, emotionele momenten, geile momenten, enzovoorts.

Soms kan een bepaald gevoel een paar dagen aanhouden, dat verschilt per vrouw en levensperiode. Dus, vrouwen kunnen dus erg wisselvallig zijn. Daarom is het belangrijk als man om je niet te laten afleiden van het pad dat jij wilt bewandelen.

Enige onverstoorbaarheid is belangrijk en aantrekkelijk. Het kan zijn dat ze ergens aan twijfelt dat niets met jou te maken heeft, maar dat ze dat niet met je wil delen. Een probleem met jou delen kan maken dat jij afhaakt, zo kan haar angst zijn. Ik kan niet beoordelen of ze je aan het lijntje hield. Zie jij een duidelijk signaal dat ze spelletjes speelt? Of dat ze een ander heeft ontmoet? Pas op dat je je niet laat leiden door je angst. Angst kan veel schade toebrengen aan je liefdesleven.

Dit kun je trouwens vaker doen, ook wanneer je met een specifieke vrouw omgaat. Het komt neer op het hebben van innerlijke zekerheid. Is er gepraat over een volgend afspraakje? Gaf zij aan dat ze dat wilde? Begin zij geregeld een Whatsapp-gesprek? Even kort op je vragen: Ik was voor mezelf heel duidelijk, ik laat het initiatief bij haar! Ik wist al helemaal wat ik wilde, namelijk meer dan alleen vrienden!.

De duidelijkheid vanuit mezelf was er wel! Op een gegeven moment weet ik niet meer wat ik moet doen, en daarom zoek ik naar duidelijkheid van haar kant waar die twijfel vandaan komt.

Ik had al door dat ze met andere mannen bezig was, hier heb ik iets van meegekregen, maar dat was al een aantal weken geleden. Het valt me wel op dat ze aardig zelfingenomen is, en in beperkte mate interesse in mij toonde. Ze speelt naar mijn inzien geen spelletje maar het lijkt alsof ze onbewust iemand nodig heeft om zo mee te praten.

Ze houdt me volgens mij ongemerkt aan het lijntje. Intenties voor nieuwe afspraken waren er wel! Het was voor mezelf wel duidelijk dat het alleen maar in mijn kringen kon plaatsvonden dus in de buurt van mijn woonplaats.

Ik heb het initiatief getoond om een nieuwe afspraak, maar ook hier weer onduidelijkheid. Enerzijds geeft ze aan dat ze het wil, maar als ik dan iets wil voorstellen om het dit keer bij haar te doen dan krabbelt ze terug. Ik heb mezelf voorgenomen om niet achter iemand aan te lopen. Dat wil niet zeggen dat ik al het initiatief bij haar neer leg, maar voornamelijk als er een stilte is.

Meestal kwam ze dan na een tijdje niets te hebben gestuurd zelf weer met een onderwerp. Momenteel is het contact zeer slecht, na de derde keer aangegeven te hebben dat ik nu eens een duidelijk antwoord wil hebben die ik weer niet krijg praten we amper. Het initiatief om te praten komt zeer af en toe van beide kanten.

Zoals je het wel eens vaker hebt over het denken in overvloed, die gedachte probeer ik enigszins terug te krijgen. Ik wil mezelf niet vastklampen aan iemand die ik gevoelsmatig nog zie zitten terwijl ik daardoor vele andere kansen misloop.

Daarvoor heb ik momenteel geen zin meer om daar tijd in te steken, zoals ik in voorgaande mislukte pogingen bij andere vrouwen wel heb gedaan. Beste Sam, het lijkt erop dat je het goed op een rijtje hebt.

En ik heb de indruk dat je haar echt een kans hebt gegeven. Wel wil ik je behoeden voor de toekomst: Het spreekt voornamelijk het linkerhersenhelft aan; het vooral logische, lineair denkende deel van onze hersenen. Daarmee kun je juist twijfel en zorgen oproepen bij een vrouw. Meer daarover, zie hoofdstuk 2 van mijn E-coachsysteem. Je kunt je liefdesleven vereenvoudigen door het gedrag van een vrouw te observeren en meer bij jezelf te blijven.

Dat is het belangrijkste wat ik wil aankaarten. Ongeacht wat voor reden ze aandraagt, haar twijfel of uiteindelijke terughoudendheid zegt meer. In die zin heb je al duidelijkheid voor jezelf. Een volgende stap kan zijn dat je afstand neemt en daarmee de duidelijkheid voor jezelf vergroot. In de zin van:. Al wens ik haar veel geluk toe, ik ben al onderweg naar mijn volgende avontuur!

Sam, ik krijg de indruk dat je grotendeels deze stap hebt genomen. Het is niet leuk, maar het is zeker de juiste richting. Loslaten en verder gaan al mag er ook wel eens ruimte zijn voor verdriet.

Door los te laten verwelkom je nieuwe mogelijkheden op je pad, inclusief veel mooiere avonturen. Proef en geniet van overvloed…. Ik bedacht mezelf dat als je van een ander wil houden moet je eerst van jezelf houden. Daar heb ik 20 jaar over gedaan met de nodige psychedelische middelen;. En toen bleek gewoon dat het voor mij helemaal niet hoeft ik kwam er achter dat ik introvert ben.

Ik krijg energie van alleen zijn en zak in elkaar als ik met anderen praat. Vooral als die ander telkens over zich praat……. Doodmoe wordt ik daar van vooral als ik moeite doe om het gesprek te veranderen komt het alsnog vaak weer op een ander uit. Ik bedacht me om te gaan goochelen met kaarten omdat ik nu veel vrije tijd heb. En zo kon het gebeuren dat ik in plaats van een mobiel vind dat ook maar een onding met een pakje kaarten rond loop.

Overal kan ik mensen verassen en bedonderen en je wordt nog populair ook. Op zich kan ik begrijpen dat het je energie kost om met anderen te praten, zeker als introvert. Maar zak je werkelijk in elkaar? Natuurlijk mogen mensen over zichzelf praten, als ze ook een gezonde interesse hebben in andere mensen en onderwerpen. Dat zijn betere gesprekspartners. Er ontstaat een wisselwerking, een uitwisseling. Interessant en meer creatief.

Wanneer je geen goed gesprekspartner treft, houd het eenzijdige gesprekje kort en ga naar de volgende. Zoals ik het noem: Hoewel ik ook een oefening adviseer voor jou…. De meeste mensen kunnen het geduld niet opbrengen.

Daarbij, wanneer je een goocheltruc vertoont draait het om de beleving van je toeschouwer s. Dat kan juist erg vermoeiend zijn. Ok, het is prima als een bron aan entertainment of als beroep.

Maar om dat te doen in de hoop op populariteit… nee! Komt het niet enigszins overeen met de mensen die het alleen maar over zichzelf hebben?

Stof tot nadenken beste Spade. Spreek een aantal dingen tegen van wat de ander beweert. Tafeltennis is een betere sport. Ze loopt haar roeping mis! Daarmee gooi je enige chaos in het gesprek. Doe het vriendelijk, zonder je vastberadenheid te verliezen. Laat die ander zich maar flink druk maken, zich verdedigen! Zowel entertainment voor jezelf als een oefening om je niet mee te laten zuigen in het egocentrisme van anderen.

Plus, je leert gesprekken handiger om te buigen naar andere onderwerpen die je wellicht meer interesseren. Het is goed om als introvert je energie beter vast te houden, zodat je meer kracht over hebt om te socialiseren.

Hallo victor verlon mijn energie raakt gewoon op als ik me lang onder mensen begeef. Ik kan na een lange tijd gewoon niet goed meer luisteren en verveel me dan gewoon maar om anderen dan niet tot last te zijn ga ik gewoon liever weg. Verder geef je aan dat ik beter een kort gesprek kan houden en dan een ander gesprek partner kiezen.

Dat is een goeie tip en zal ik zeker onthouden. Ha ha de tegendraads-techniek lijkt me ook een leuke manier en ga ik ook zeker toepassen een goed idee waarvoor mijn dank. Verder goochel ik niet voor de populariteit maar dat is iets wat je gewoon er gratis bij krijgt het valt me gewoon op dat als ik mensen voor het eerst zie en dan bijvoorbeeld geen kaart truc doe er ook niks gebeurt ok das logisch. Maar als ik wel een onbekend nader en een goochel truc doe en het mocht lukken dan volgt naderhand een kort gesprek vaak probeer ik zo snel mogelijk weg te komen om de trick niet te verklappen soms krijg ik een drankje aangeboden.

En andere keren zijn ze zo verbaasd dat ik direct weg kan lopen. Maar als ik diegene weer tegenkom herkennen ze me vaak gelijk en zodoende bouw ik vriendschappen op, het gaat gewoon vanzelf. Ik ben ook zeer introvert en zeer intelligent. Ik lees heel veel en ik bekwaam me op allerlei gebieden.

Probleem is echter dat de gemiddelde mens meer geïnteresseerd is in boer zoekt vrouw en een programma over mensen die blijkbaar ergens talent voor hebben, hoewel ik ze dan nooit tegen kom.

Ook een jurk die blauw of wit is houdt de gemoederen danig bezig. Ik kan echt niets met dat soort mensen. Koetjes en kalfjes gepraat is ook niet aan mij besteedt.

En je moet wel degelijk van jezelf houden. Niet vanuit het oogpunt van: Nadeel is wel dat je weinig vrienden zult hebben, want de meeste mensen voldoen simpelweg niet meer aan jouw standaard.

Ik dacht vroeger altijd dat ik een hekel had aan domme mensen, maar dat heb ik bijgesteld, dom zijn daar kun je niets aan doen, maar desinteresse….. Als ik daar mee praat en ik merk dat daar sprake van is dan draai ik om en loop ik weg. Die wil ik niet in mijn leven hebben. En dan komen we op de krux van de matter.

Zorg dat je een vent bent. Leef je eigen leven en stel je eigen eisen en doe het voor niets minder. Ben bereid om van iedereen weg te lopen als ze er niet aan voldoen, ook vrouwen.

Ben de selector en niet de selectee. Heel die frustratie van die Daan mondt uit in de simpele conclusie dat de fout bij de man ligt en nergens anders: Wij doen ons voor als de beste vriendin van de vrouw, maar die zoeken ze niet, ze zoeken een vent. Vind je het gek dat ze de man niet meer serieus nemen en dan geeft hij de schuld aan de vrouwen. Topteken van geen vent zijn. Ben een kerel en dat wil zeggen: De vrouw is de emotionele en man moet stabiliteit tonen.

Verder, vrouwen zijn verschrikkelijk slecht in beslissingen nemen, dus neem beslissingen en draag de verantwoordelijkheid ervoor en zoek de schuld niet ergens anders. Zorg dat je jezelf goed verzorgt, maar dat betekent niet dat je meer smeerseltjes hebt dan de vrouw. Onzekerheid is niet erg, zolang je het maar niet toont. Onzekerheid is een vrouwending en zeer zeer onaantrekkelijk. Zeg wat je vind en sta er ook voor.

Verontschuldig je nooit voor je mening of iets wat je zegt wat een ander als beledigend oppikt, terwijl dat niet je intentie is geweest. Dat zegt meer over de ander dan over jou. Bewust beledigen zegt dan weer meer over jou dan over de ander. Overigens is dat dan ook een van de eerste testen die de vrouw je geeft. Hoe reageer je als ze bijvoorbeeld beledigd reageert, wat ze bewust doet, want dat is de eerste manier om de jongetjes van de mannen te scheiden.

En dan de allerbelangrijkste, waardoor een relatie die wat langer loopt, vaak naar de knoppen gaat: Met het gevolg dat we compleet langs elkaar heen geven en we voor ons gevoel nooit ontvangen, gevolg, het gevoel bloedt dood. Ofwel, vrouwen zoeken begrip en aandacht en mannen goedkeuring en waardering.

Mannen moeten dan ook geen goedkeuring en waardering gaan geven, want daar reageren vrouwen niet op. We moeten begrip en aandacht tonen en dat is moeilijk, omdat die behoefte niet van nature in ons man zijn zit behalve de geëmanicpeerde dan. Dit is overigens niets meer dan ze te laten praten even de de tv met sport af te zetten en te zeggen dat je het zo klote voor ze vindt.

Geen oplossingen bieden dat werkt echt averrechts. Wel eens met een grietje een gesprek gehad en dat ze aan het einde zei: Vrouwen moeten praten, dat zit in hun DNA, vandaar de aandacht.

Als je je zo opstelt dan hoef je ook allemaal niet versieren, want dan ben je alleen maar bezig met hoe je denkt dat die ander wil dat je overkomt en dat alleen al is niet aantrekkelijk, ook dat is voor vrouwengedrag.

En als ze niet geïnteresseerd zijn, prima toch. Waarom zou je iemand willen die niet in je geïnteresseerd is? Als je haar uiterlijkfilter gepasseerd bent en je stelt je zo op, dikke kans dat je ze scoort, echte mannen zijn er ook niet veel meer. Dat is dan ook niet voor niets een veel gehoorde klacht van vrouwen.

Misschien dat ik er een of meer artikelen over deze kwesties uitbreng…. Hallo jeroen, zo wat heb je er veel tekst neergezet. Ik weet niet niet eens hoe ik je volledig kan beantwoorden en dat brengt me gelijk op het antwoord of ik wel of geen hoog iq heb.

Nee ik heb geen hoog iq sterker nog ik ben eerder dom, ik ben slecht in nederlands en kan totaal niet rekenen. Wel zie ik snel verbanden. Ik kan ook niet goed praten met mensen wie over koetjes en kalfjes praten.

En dacht ik ook heel lang dat ik dat ook was. Ik ben denk dat ik daardoor meer in mezelf gekeerd ben dan de meesten om mij heen. Ook komt mijn kledingstijl niet overeen met de norm maar ja ik voel me er fijn in dus so what. Ik probeer zo eerlijk mogelijk te zijn naar iedereen mede omdat ik rare dingen heb gezien en niet als een gek wil overkomen maar toch vind ik dat ik die dingen door moet vertellen.

Maar eerlijk is soms ook keihard dus probeer tegelijkertijd te denken dat iets wat ik bij mezelf niet leuk vind dat een ander ook niet aandoe. Ik ben totaal niet op zoek naar een relatie en vind het zo allemaal wel best ik denk grof gezegd alleen maar aan neuken, en dat kan niet de bedoeling zijn. Als ik met die gedachte een relatie begin ben ik bang dat het snel over is. Ik voel me ook niet eenzaam dus ergens zie ik ook totaal niet het nut er van in om ooit een relatie te beginnen althans nu niet wellicht verander ik nog…….

Dan kan ik je een hand geven. Ik ben wel goed in taal en rekenen, maar ik snap dan weer niets van algebra en natuurkunde. Ik herken me in alles wat je schrijft. Dus dat doe ik meestal ook niet meer. Mensen zijn nu eenmaal kortzichtig en erg geconditioneerd in hun gedachtengangen zover ze kunnen denken. Ik ben ook zeer uiterlijk gericht, want ik kom zelden vrouwen tegen die iets interessants te vertellen hebben dat kan ook aan mij liggen, want ik ben ontzettend rationeel, dus ik heb weinig met drama en roddels.

Ik moet me dan ook echt fysiek aangetrokken voelen tot iemand, ander wordt het al helemaal niets en ik vind maar zelden iemand echt aantrekkelijk. Ik vind de seks vaak ook niet echt interessant, de eerste keer is spannend, maar dan gaat de lol er snel vanaf althans met iemand waar ik me niet echt toe voel aangetrokken. Verder ben ik ook ontzettend graag alleen en heb ik alles perfect voor elkaar en kan ik eigenlijk alles zelf wel.

Het enige dat ik namelijk echt leuk vind is fitness en voeding en me met de beurs bezig houden en over dat soort dingen te lezen. Het zijn generaliserende opmerkingen in de zin dat er altijd uitzonderingen op de regel zijn.

Zo wordt wel algemeen gesteld dat vrouwen lieve mannen niet aantrekkelijk vinden, maar ook daar zullen wel uitzonderingen op de regel zijn.

Verder ben ik ervan overtuigd dat vrouwen, over het algemeen, op dezelfde triggers reageren. Hetzelfde geldt voor mannen, alleen zitten wij wat simpeler in elkaar, oftwel uiterlijk gericht. Bij vrouwen is dat wat complexer. En wat mensen zeggen en doen daar zit vaak een wereld van verschil tussen, dus daar kun je ook niet echt op afgaan. Ik heb een jaar of 2 geleden eens geschreven dat ik een lange afstandsrelatie had met een vrouw uit Mexico, maar daar heb ik vorig jaar een punt achtergezet.

Ik zie mezelf als niet zo oppervlakkig, maar feit is dat ook ik gewoon primair op uiterlijk val en ik was er gewoon niet echt toe aangetrokken. En voor mij gaat het dan niet werken. En verder was ze heel lief, maar ik heb gemerkt dat ik me dan heel snel ga vervelen dus dat werd hem ook niet. Er is meer dan lief versus niet lief. Je kunt lief zijn maar ook geregeld stout.

Of lief wanneer je met haar in bed ligt, maar niet in de keuken. Of lief op een dominante manier. Lief wanneer zij lief is, maar niet lief wanneer zij onaardig is. Dus gooien ze het over een andere boeg waardoor ze vrouwen kwetsen en uiteindelijk nog steeds niet het liefdesleven hebben waarvan ze dromen.

Wat betreft de lange afstandsrelatie: Instinctief voelen we wel aan dat er dan iets niet helemaal klopt, aangezien altruïsme in de kern niet bestaat. Iedereen doet wat hij doet uit eigenbelang in welke vorm dat ook is. De kans dat iemand je negatief benadert als je lief bent, is nu eenmaal kleiner dan als je dat niet bent. Ik kan me goed inleven in vrouwen wat dat betreft, want ik vind mensen ook ontzettend onaantrekkelijk en oninteressant als ze vanuit deze 2 punten acteren.

Lief zijn op zich daar is niet mis mee, maar alleen wanneer jij vindt dat de ander dat verdient en niet, omdat je denkt er iets mee te bereiken. Wat betreft die relatie: Ach, waar ik vroeger me als een klojo gedroeg, zodat zij het uiteindelijk uitmaakte, omdat ik het gewoon niet durfde, heb ik dat nu face to face gedaan, dus wat betreft ben ik weer een stuk meer mans en heb ik mijn verantwoordelijkheid genomen, daar ben ik dan wel weer tevreden over.

Voorlopig ga ik aan andere doelen werken en zit ik eigenlijk niet zo te wachten op een relatie, misschien met de tijd. En geen dank voor de reacties. Ik vind het leuke artikelen om te lezen en ik ben ambtenaar dus ik heb alle tijd van de wereld om te schrijven!

Ach en wat is wijs. Net als velen heb ik ook een relatie gehad die op de klippen liep en mijn oplossing is lezen lezen en nog eens lezen tot ik een antwoord krijg op de vragen die ik heb. Die heb ik gevonden en dat heeft geleid tot de conclusie dat ze helemaal gelijk had om me te dumpen.

Sterker nog, ik vind het knap dat ze het 10 maanden met me heeft volgehouden. Ik had mezelf na 2 dagen al op straat gebonjourd. Man man wat was is ik een slap aftreksel van mezelf geworden. En ik ben eerlijk naar mezelf toe: Toen ik gedump was, heeft dat heel veel pijn gedaan, maar achteraf ben ik dolblij dat het gebeurd is, want het was dé trigger die ik nodig had om als persoon te groeien. Net als met veel andere zaken zijn er spelregels verbonden aan relaties wil je het langer volhouden dan ik deed.

Overigens ben ik echt ontzettend slecht in versieren. Dan moet ik een vrouw dingen gaan vertellen, waarvan ik denk dat ze die wil horen en complimenten geven en dat kan ik echt niet. Ik zit er gelijk bovenop en als iemand me mag, dan is het meegenomen en anders jammer dan. Ik kan wel uren doorgaan, maar over relaties hoef ik vrouwen verder niets uit te leggen, die zijn daar expert in. Ik was niet om mee te leven en alles was altijd mijn schuld……. Geen idee of het het nieuwe dertig is, maar ik ben nog nooit zo goed in conditie geweest als nu en ook nog nooit zo slank.

Ik heb me jarenlang verdiept in voeding en dat merk ik nu echt wel. Ook aandacht van de jongere vrouwtjes is geen enkel probleem. Klote is dat he, mannen met een ego. Alhoewel ook vrouwen daar wel last van hebben, Kijk als je één keer heibel hebt in relatie dan kan het aan die ander liggen, maar als dat 10x gebeurt, is het misschien wel eens tijd om eens naar jezelf te gaan kijken. Tijdverspilling dat soort mensen. De kunst is om die ene te vinden, die zichzelf ontwikkelt en omhoog haalt en de ander in die ontwikkeling meeneemt.

Dan blijf je toch boven de ander staan en daar is op zich niets mis mee en is het een win-win sitiuatie. En inderdaad dat omlaag halen daar kon hij wat van, op alles kritiek hebben totdat ik dan weer eens reageerde daarop en hij weer kon zeggen dat alles aan mij lag en een relatie met mij niet mogelijk was. Ik lachte zelfs niet meer, kreeg angst- en woedeaanvallen enz.

En dat zou je toch niet verwachten van een man van midden 40 , dan zou je toch gaan denken dat die volwassen horen te zijn, ook met zijn exen had hij dezelfde problemen en toen heb ik hem ook gezegd de oorzaak eens bij zichzelf te zoeken. Langs de andere kant moest hij nog naar zijn moeder luisteren, en dan stel ik daar ook mijn vragen bij. De relatie is nu iets meer dan een half jaar gedaan, maar ik vraag me nog steeds af waarom? Wat heeft iemand daaraan om een ander omlaag te halen om zichzelf daardoor beter te voelen?

Tja, net als vrouwen die vervelend zijn, staat dat helaas niet op het voorhoofd van mensen geschreven. Daarnaast is onzekerheid ook meestal een factor en dat herken ik wel. Vaak als iemand gevoelens krijgt voor een ander dan wordt dat een issue, daarom merk je dat in het begin ook vaak niet.

En leeftijd zegt helemaal niets in deze. Immers vallen mannen over het algemeen op uiterlijk en ik zie honderden knappe vrouwen op een dag. Voor vrouwen ligt het aantrekkelijke veel meer in het karakter van een man. En een combinatie van een zelfverzekerde man met een goede eigenwaarde en zelfvertrouwen die ook nog eens zelfcontrole, discipline en geduld heeft én nog eens een uitdaging is….. Die mannen hebben het ook niet nodig om anderen omlaag te halen. Weet je meteen dat die mannen die dat wel doen al niet aan de bovenstaande beschrijvingen voldoen.

Daarop zijn vele antwoorden mogelijk, maar verlatingsangst zal er zeker wel mee te maken hebben. Ondanks dat het wel pijn bij je zal doen, is het de vraag of je op termijn niet beter af bent. Sterkte in ieder geval met het verwerken. Neem daar wel ruim de tijd voor, want het is erg belangrijk.

Waarom krijg ik dan altijd in heel mijn leven het worst case scenario? En het ergste is het wordt altijd nog erger.

Ik zou toch wel eens een woordje met die kerel boven in de hemel willen praten, volgens mij haat hij mij of zo. Het gaat nooit eens vlekkeloos in heel mijn leven.

Er is nooit een punt in mijn leven dat ik zeg: Op elke slak word zout gelegd, en alles wat je zegt wordt gecontroleerd, en niemand gelooft me, totdat ze het zelf zien. Bij hoger geplaatsen durft men geen geintje uit te halen, ik ben de pispaal iedere keer wat anders of telkens hetzelfde weer wat anderen ook niet leuk vinden want de sfeer lijd er onder.

Waarom doe je het dan, denk ik. Maar dat ze mij niet geloven dat komt omdat ze mij niet geloven, waarom zou je iemand geloven? Ja, ach geef maar kalmerende zooi, dan gaat hij slapen, hij slaapt een gat in de dag, wordt daardoor extreem kwaad, kan niet meer genieten en die vrouwen, die kunnen barsten.

Die hebben het in zijn ogen zo goed voor elkaar dat ze hem niet meer nodig hebben. En dan nog nee zeggen ook, nee zo is het niet, hoe dan wel? Vind je het erg dat ik mensen eigenwijs vindt ook al geven ze dat zelf niet toe? Je geeft geen concrete voorbeelden dus ik kan niet goed inhaken. Met welk doel heb je je reactie geplaatst?

Wat voor antwoord wil je? Hoe dan ook, het is je vrijheid om te vinden wat je vindt, te voelen wat je voelt en te denken wat je denkt. Niemand, ook ik niet, kan dat van je afnemen. In die zin heb je de macht over je levensloop. En nee, dat hoef je niet van mij aan te nemen. Het is jouw vrijheid om ook dit antwoord te verwerpen. De 7 nadelen van single zijn vind ik zelf erg overdreven. Voor sommigen zullen deze nadelen misschien wel gelden. Voor mij in ieder geval niet!

Ik wil graag vaak alleen zijn, maar ook heb ik behoefte om af en toe contact met anderen te hebben. Dat is ook de mening van Victor Verlon.

Ik zal zeker niet van het door mij gekozen pad door meningen laten afleiden of afbrengen. Dat sommige mensen mijn levensstijl vreemd vinden, is hun mening en neem ik ook als kennisgeving aan. Zijn er nog meer reacties van mensen die wat van mijn levensstijl hebben? Zoals gezegd is mijn sociaal netwerk beperkt wat mijn privéleven betreft. Als single ondervind ik zelf nauwelijks of geen flauwe grappen of opmerkingen.

Ieder moet zijn of haar eigen leven indelen zoals hij of zij het wil, zonder egoïstisch te zijn! In hoeverre is het belangrijk voor jou om jezelf te labelen? Hoe dan ook, er zijn genoeg mensen die jou levensstijl graag een naam geven, En er zijn ook genoeg mensen die min of meer dezelfde levensstijl hebben.

Loner, introvert af en toe iets met vrienden doen om de sociale contacten enigzins warm te houden, maar verder heb ik niet zoveel met mensen. En ook zeker niet van wat zij allemaal vinden. Ik denk en handel vaak buiten de gemiddelde denkkaders en dat roept altijd weerstand op.

Ik ben ook iemand iemand die veel meer behoefte heeft om alleen te zijn dan de gemiddelde mens. Ik heb wel een label gekregen, namelijk Asperger, al wordt dat niet meer zo genoemd. Tegenwoordig spreekt men simpelweg van een autismespectrumstoornis. Ik ervaar dat niet als stoornis, want het geeft me ook bepaalde sterktes mee.

Ik weet dat ik sociaal wat minder handig ben, en ik heb het daar soms moeilijk mee. Maar daarvoor krijg ik professionele hulp. Verder heb ik niet het gevoel problemen te hebben in de omgevingen waar ik kom.

Zo word ik op mijn werk zeker graag gezien, en heb ik ook wel vrienden. Ik ben inderdaad niet goed in de eerste contacten met mensen, want ik kijk altijd eerst de kat uit de boom. Het duurt lang vooraleer iemand mijn vertrouwen kan winnen. Maar zodra hij of zij het gewonnen heeft, ben ik een heel loyale vriend. Nou, aspereger is wel een label idd. Mijn benedenbuurman heeft dat, dat heeft niets meer met sociaal te maken, dat is gewoon erg vermoeiend. Veel herhalen, veel beloven, veel afzeggen.

Introvert zijn uit zich idd met weinig contact zoeken met onbekenden en daar wordt meteen een label aan gehangen. Ik ben zelf ontzettend sociaal, maar ik toon weinig sociaal gewenst gedrag. Als ik geen zin heb om hoi te zeggen dan doe ik het niet. En ik pak in een grote groep net zo makkelijk een boek en dan sluit ik me af.

Ik ben dan ook gewend dat de een met me wegloopt en de ander een gruwelijke hekel aan me heeft, maar ik trek me niet zoveel aan van anderen dus ik heb er geen last van. Maar ik houd altijd rekening met andere mensen, ik zal nooit dubbelparkeren, rotzooi op de grond gooien, afspraken niet nakomen etc. En idd eerste contacten, lastig. Gevolg is dat ik vaak als arrogant wordt bestempeld. En na een uur of 2 a 3 in een grote groep dan moet ik gewoon wegwezen en alleen zijn, want dat zuigt mijn batterij helemaal leeg, maar dat zul je dan ook vast wel herkennen??

Dat veel beloven en veel afzeggen, dat heb ik niet. Als ik iets beloofd heb, doe ik altijd mijn uiterste best om dat waar te maken. Dat bestaat ook in verschillende graden.

Dat veel herhalen doe ik van nature wel, maar ik heb enkele jaren geleden een training gevolgd om dat te verminderen. Dat heeft wel enorm veel geholpen, dat is veel verbeterd. Ook oefen ik, al van kinds af, soms conversaties in mezelf. Dat blijkt ook iets typisch voor mensen met Aspergersyndroom te zijn. Maar dat trek ik me niet aan, integendeel dat helpt me zelf om communicatiever en socialer te zijn in de echte wereld. Ik probeer wel small talk te doen.

Al ben ik er geen held in, ik probeer mijn vaardigheden met scha en schand te verbeteren en mezelf bij te sturen. Hoewel small talk niet mijn lievelingsonderwerp is, en het ook niet te lang moet duren, lukt het nog voor even. Ook hiervoor heb ik een cursus gevolgd. Ik ben graag bezig met vreemde talen, en dat helpt me ook bij small talk. Soms helpt het om te denken of te spreken in een andere taal, dat verlaagt de barrière.

Ik zal dus ook sneller spreken met bijvoorbeeld buitenlandse toeristen, omdat je dan ook kan spreken over hun land. Vandaar dat ik het een rijkdom vind om vier talen te spreken, en binnenkort een vijfde te leren. Ik heb niet de indruk dat mensen een hekel aan mij hebben. Er zullen er wel zijn, maar iedereen heeft wel mensen met wie het niet klikt.

Mensen vinden me vaak in het begin afstandelijk, maar dat verbetert naarmate ze me beter leren kennen. Omgekeerd is dat ook. In het begin heb ik een muurtje om me heen. Ja, grote groepen dat lukt me niet. Ik neem dagelijks de trein en heb ook regelmatig een hoofdtelefoon op met noise cancelling, zodat ik me kan afsluiten.

Regelmatig, maar niet altijd. Ik heb een abonnement eerste klas genomen om niet tussen de menigte te moeten zitten. Maar ik verplicht me wel tot contact,al doe ik dat alleen als er veel habitués in de wagon zitten. Ik voel me veel meer op mijn gemak als het vertrouwde gezichten zijn.

Zijn het veel onbekenden, dan gaat die hoofdtelefoon op. Het overvloed-concept van Victor is een concept dat ik gewoon niet aankan, dan gaat de energietank leeg. Maar ik probeer me toch enigszins te verplichten om binnen mijn grenzen me niet helemaal af te sluiten. Maar van mensen in grote groepen heb ik een panische angst, en binnen nog erger dan buiten. De trein die ik naar mijn werk moet nemen rijdt naar Leuven Werchter , en zal vol zitten met luidruchtige en grote groepen.

Als ik die trein moet nemen, dan begin ik te hyperventileren en krijg ik paniekaanvallen. En ja, dat is in het verleden al gebeurd. Die trein doet over een traject dat normaal 1 uur doet meer dan 2 uur, maar het zij zo. Allemaal van angst van groepen mensen. In een discotheek krijgen ze mij met geen stokken naar binnen. Nou, ik vind dat je heel erg goed bezig bent.

Je bent bezig met jezelf te verbeteren en je bent je bewust van het proces, dus ook het effect van je eigen handelen op een ander.

Dan ben je al veel verder dan de meesten. Aspereger is er in verschillende gradaties en het zal ook niet echt helpen dat mijn benedenbuurman, doordeweek 3 liter bier per avond en 3 joints naar binnenwerkt en in het weekend een veelvoud en dan heb ik het nog niet over wat ie eet. Ik houd niet van grote groepen, maar ik raak er niet van in paniek. Het lijkt of je een social anxiety disorder hebt of iets in die richting, want jouw reacties zijn wel erg extreem.

Ik heb geen enkele moeite om te zien wat het effect is van mijn opstelling tov vrouwen, maar de gedachte dat ik mensen moet gaan aanspreken, waar ik eigenlijk al geen zin in heb, en dan nog eens over koetjes en kalfjes moet gaan praten, brrrr laat maar…. Nee, zijn drank- en drugsgebruik zullen hem zeker niet helpen.

Dat is een feit. En dat is heel jammer, want dat zal hem zeker niet verder helpen. Ik vind dat vooral spijtig voor hem. Asperger is geen ziekte, en heel veel zaken zijn te leren. Bij mij was het inderdaad een twijfelgeval tussen Asperger en sociale fobie, en het zal beide zijn. Toch is men voor de diagnose asperger gegaan, omdat uit testen bleek dat ik veel dingen met mijn verstand doe die normaal vanuit het gevoel moeten komen. Mijn redeneringsvermogen heeft echter veel gecompenseerd, en ik heb me een aantal sociale zaken aangeleerd.

Zo heb ik het soms behoorlijk met een timing in een gesprek, en weten wanneer je het woord mag nemen. Ook dat is typisch Asperger, maar dat is ook te trainen. Kijk, mijn moeders been is geamputeerd en zij moest leren lopen met een prothese. Laat ons zeggen dat mijn redeneringsvermogen mijn prothese is voor mijn Asperger.

En dat lukt me aardig goed. In een vertrouwde omgeving, draai ik aardig mee. Vrouwen kunnen mijn vertrouwen wel sneller winnen dan mannen, maar dat komt vooral omdat ik als kind fysiek en psychisch mishandeld werd door mannen. Ik ben ook vooral bang van de chaos die groepen meebrengen, en ik voel me overweldigd en bang. Wat vrouwen betreft, is het minder. Ten eerste voel ik me niet zo vaak aangetrokken tot vrouwen.

Dat gebeurt wel, maar dan ken ik de vrouw in kwestie al wat. Dan is die eerste fase al voorbij. Je loopt regelmatig tegen de muren aan. Timing bijvoorbeeld, maar ook speels overkomen en dergelijke, gaan niet vanzelf. Zeker wanneer ik iemand pas ken is dat niet makkelijk. Ik kom nogal afstandelijk en pedant over, maar probeer hierop te letten.

...

Grote lul in klein kontje erotische massage utrecht


jonge kale kutjes stellen voor sex

Hij roept de tweede Turk erbij en vraagt aan hem: De truc met het tafellaken: D Het is dan wel een goed filmpje natuurlijk: Hij zegt tegen de juwelier dat hij iets speciaals zoekt voor zijn vriendin. De juwelier kijkt in zijn voorraad en brengt een ring van euro.

De juwelier gaat naar achter en komt terug met een ring van euro. De ogen van het meisje glinsteren en ze is er helemaal opgewonden van, bij het zien van deze ring. De juwelier vraagt hoe de man dit wil gaan betalen.

Hij krijgt als antwoord: Maandagmorgen belt de juwelier de oudere man op en vertelt dat het geld niet op de rekening staat. De oudere man antwoordt: Dat weet ik wel, maar zal ik je eens iets vertellen!

Ik heb een schitterend weekend gehad!! Oe wette gij da? Een jongen van bijna 16 jaar met een Belgische moeder en een Marokkaanse vader vraagt aan zijn moeder: Maar waarom wilt ge dat weten? Ik wil alleen maar weten of ik het moet kopen of stelen. Ik durf er niet eens aan te denken.. Waarom vraag je me dat? Zo iemand ben ik niet! Jaaaaaren later van onder naar boven leesbaar. Jaaaaaren later van onder naar boven leesbaar That's Life! D wie zegt hier dat een vrouw niet kan parkeren: Mijn geduld loopt ten einde lol.

Maar 't blijft wel ne leuke om te zien: Weet niet of deze al gepost is, check it out, lekker chille op de moto, ooooooozzz http: Behalve die kneedown zijn 't allemaal reposts zenne ; Die kneedown is trouwens supergrappig: Die kneedown is trouwens supergrappig: D Nu moest er achter de venster nog een oud manneke van zen klos zitten te maken: Een scout van Anderlecht heeft een Irakees zien spelen in Bagdad.

De trainer stapt onmiddellijk op het vliegtuig om een wedstrijd te gaan bekijken. De trainer is behoorlijk onder de indruk: Hij laat de speler een contract ondertekenen en neemt hem mee naar Brussel. Anderlecht staat achter tegen Lokeren. Er zijn nog maar twintig minuten te spelen. De trainer brengt de Irakees op het veld. Die scoort vier sensationele doelpunten en kopt in de allerlaatste minuut het winnende doelpunt binnen. Onmiddellijk na de wedstrijd belt de kerel naar zijn moeder: Ik heb vandaag twintig minuten meegespeeld en heb al meteen vijf doelpunten gescoord!

De spelers en supporters dragen mij hier allemaal op handen. Tof, zegt zijn moeder. Maar ik zal je eens vertellen hoe mijn dag was. Je vader is op straat beschoten Je zus en ik zijn aangevallen en geslagen en je broer is lid geworden van een bende criminelen En dat allemaal terwijl jij de tijd van je leven hebt De Irakees is onder de indruk: Ja, wat kan ik zeggen mama?

Het is wel voor u dat we naar Anderlecht verhuisd zijn, hè! Brief aan God - schitterend! Een arm vrouwtje schreef een brief aan God, adres "Hemel", waarin ze euro vraagt om om haar huurschuld af te betalen. De sorteerders van de Post weten geen raad met het adres en maken de brief open. Ze zijn zo ontroerd door het lot van het arme vrouwtje, dat ze met de pet rondgaan.

Zo halen ze euro op. Dit bedrag doen ze in een envelop met een briefje van "God" erbij en sturen het terug aan het oude dametje. Een week later ontvangt de Post weer een brief gericht aan God, adres: Ze maken de brief weer open en lezen: Als u nog iets kunt missen, stuur het dan niet meer via de Post, want die rotzakken hebben er Euro uit gepikt. Wat doe je in het vliegtuig als blijkt dat uw gebuur ambetant doet: Neem uw laptop 2.

Pietje zit al weken verveeld voor zich uit te staren in de klas. De Juf krijgt het op haar zenuwen en vraagt: Mijn zusje zit In de derde klas maar ik weet veel meer dan zij en dus moet ik ook Eigenlijk naar de 3e klas".

De juffrouw vindt dat een moeilijke kwestie en spreekt erover met de directeur. Terwijl Pietje buiten het kantoor van de directeur moet wachten legt de juffrouw het probleem aan hem uit. De juffrouw gaat hiermee akkoord en Pietje mag binnenkomen. De directeur kijkt de juffrouw aan en zegt "Ik denk dat Pietje best wel naar de 3 klas kan gaan".

Maar de juffrouw twijfelt nog steeds en vraagt of ze ook nog een paar vragen mag stellen. De directeur gaat hiermee akkoord en de juffrouw stelt haar eerste vraag: De Juffrouw; "Wat heb jij in je broek en ik niet? De juffrouw vervolgde met: Pietje; "Firetruck" De directeur zucht heel diep en zegt: Harley riders are fags D Iets voor op YouTube! Antwoord den eersten zo van , e glas heet water? Aja zegt den anderen. Kleine Marietje was niet de beste leerling op de katholieke school..

Meestal lag ze tijdens de les te slapen. Op een dag vroeg de lerares, een non, aan haar terwijl ze lag te pitten: Even later vroeg de non aan Marietje: En weer redde Japie haar door haar in haar kont te prikken met zijn potlood. En weer complimenteerde de non Marietje en zakte deze weer in haar dromen weg. De non stelde haar voor de derde keer een vraag: Weer redde Japie haar, maar dit keer sprong Marietje op en schreeuwde: Toen viel de non flauw Dit overkwam me onlangs in een café in Ieper!

Twee weken geleden zat ik in de vroege avond aan het buffet van een café in Ieper. De televisie stond op en het nieuws ging beginnen. Een knappe blonde jongedame kwam binnen en zette zich naast mij. We keken beiden naar het nieuws van De jongedame keek naar mij en vroeg: De blonde was erg ontdaan en schoof haar briefje in mijn richting: Ik zag dit item al op het nieuws van Ik wist dat hij ging springen.

D Hier ff posten voor het geval de auto verkocht raakt aan een pimp. A proper bastardised, chaved up Skippy mobile if ever there was. Enhance your street cred at the local drive thru burger joint or council estate shop front no end with this utterly tacky converted little Renault Clio. This is the car you need boys. The punters will flock to the window for your home grown skunk and other illegal substances.

Dig out yer favourite unwashed "Umbro" hoodie and come cast your shifty little eyes on this. Ideal for the "Street Pharmacist" and other suitably attired twats.

Your gonna need a baseball cap with this beauty, ideally one that comes with no fitting instructions. Heaven forbid you should put it on the right way. What better way to compliment your stolen Nike Air Max trainers than to be seen dangling a foot outta this pocket rocket.

Worried about the Babylon spotting ya, no need. Car comes fully equipped with proper blacked out gangster glass on the side windows. Ah, but it does. You know that they like a ride like this. To complete the proper drug dealer look, a tasteless stripe has been fitted from the front to the rear.

Rather like you and your Brethren spitting on the floor constantly. Completely needless but you think it makes a statement about you. There is nothing more pleasurable to me at 41 than to drive round in this bit of shit and look a complete prick.

Perhaps someone could help? Bring along your mums credit card or one that your mate has cloned down the petrol station. If it is going to be hard cash, please ensure it is discretely hidden in a used Tesco carrier bag, and you have folded one £20 note around 4 others. Makes counting so much easier. Make sure there is at least 6 of you in the car though, Splif in hand. If your driving, have another swig from your 2 litre plastic "LIDL" brand cider as you nonchalantly flip the bird to the passing police patrol.

Head off for the nearest estate for some tyre screeching fun. The car does like a good rev in the morning at any unsocial hour. Neighbours will love it and feel proud to live in the same road. This really will increase the length of your manhood no end. You can almost bet your last eighth of puff your gonna get laid. What better way to impress the local Judicial system in one final act of defiance before collecting your ASBO?

A visit to your local crack house should procure some documentation from as little as fifty quid. Grappige Franse reclame met een blonde stoot: D Blondes don't have more fun! Gisteravond werd ik op weg van het café naar huis aangehouden door de politie.

Ik gaf hem de papieren Stel , u rijdt in het donker op straat en er komen u plotseling twee lichten tegemoet, wat is dat? Stel , u rijdt in het donker op straat en er komt u plotseling één licht tegemoet, wat is dat? Een Honda, een Kawasaki of een Harley? Er staat een vrouw langs de weg. Ze is schaars gekleed, draagt een minirok, netkousen en hoge naaldhakken. Uw dochter, uw vrouw of uw moeder? In het circus wordt het wilde dierennummer gedaan door een aantrekkelijke goed geproportioneerde jonge vrouw, slechts gekleed in een minuscuul strak tijgervelletje.

Deze dompteuse kan met haar zweepje de leeuwen de mooiste kunstjes laten doen. Aan het eind van de voorstelling krijgt ze een staande ovatie. Vervolgens stuurt ze alle leeuwen de kooi uit behalve het grootste mannetje. Het publiek gaat weer zitten. Ze werpt haar zweepje weg, loopt naar de leeuw en opent de enorme muil.

Vervolgens trekt ze haar tijgervelletje opzij, legt een van haar mooie borsten in de muil van de leeuw en steekt beide armen omhoog.

Het publiek houdt de adem in; stel je voor dat de leeuw schrikt. Na enige tijd stopt ze haar borst weer in haar kledingstuk en krijgt wederom een staande ovatie, nu nog luider en langer.

Na het applaus neemt ze de microfoon en vraagt aan het publiek of er iemand is die deze stunt ook zou willen doen. Iedereen gaat zwijgend zitten en kijkt vragend zijn buren aan. Na enige tijd is er wat gestommel boven op de tribune en komt er een oud kaal mannetje met een stok moeizaam naar beneden gelopen.

Eenmaal beneden in de kooi vraagt zij hem lachend of hij de vraag wel gehoord heeft. Een man en vrouw dineren samen in een heel sjiek restaurant. Wanneer een verblindend mooie jongedame naar hun tafeltje komt, de man een dikke zoen geeft, zegt dat ze hem straks wel zal zien en terug wegwandelt.

De vrouw staart naar haar man en zegt: Aan u te beslissen. Een Limburger gaat met zijn hond naar de dierenarts. Na het dier vluchtig te hebben onderzocht roept de arts de Limburger in zijn kantoor. Dit dier heeft maar 1 poot! Ich heeb die zooo gekreegen. En zijn staart is af en hij is gecastreerd!

Ik zal die hond moeten afmaken. Da's goe, en hij vertrekt. Een paar dagen later krijgt de dierenarts een telefoontje van de Limburger: Een man in een luchtballon is verdwaald.

Hij laat de ballon wat zakken en ziet gelukkig een vrouw op de begane grond lopen. Hij roept haar toe: De vrouw roept terug: U zit tussen de 51 en de 52 graden noorderbreedte en tussen de 5 en de 6 graden westerlengte".

In alle eerlijkheid, u hebt me niet veel geholpen en u hebt mij bovendien nog eens kostbare tijd doen verliezen. Een grote massa lucht heeft u gebracht waar u nu bent. U heeft een belofte aan anderen gedaan waarvan u geen idee hebt hoe u die moet nakomen en u verwacht nu dat mensen die onder u staan dit probleem voor u oplossen.

Feitelijk bevindt u zich nog in dezelfde uitzichtloze situatie als vijf minuten geleden, alleen is dat nu ineens mijn fout". Gisterenavond zaten mijn vrouw en ik een eind weg te filosoferen, tot het gesprek bij het thema euthanasie belandde.

Bij dit delicate onderwerp over de keuze tussen leven en dood zei ik haar: Als je mij zo ziet aftakelen, koppel dan die toestellen die mij in leven houden maar af. Examen wiskunde in Borgerhout De examenvragen wiskunde van het eindexamen van het 6e leerjaar in Borgerhout: Hij vuurt 13 kogels af, telkens als hij de trekker overhaalt. Hoeveel keer kan hij schieten voor hij moet herladen? Hij versnijdt dit met bicarbonaat in een verhouding van vier delen cocaine op zes delen bicarbonaat.

Er werken drie meisjes voor hem. Indien de prijs voor een wip 50,00 EUR. Hij heeft al twee BMW's en een Astra gestolen.

Hoeveel Golfjes moet hij nog stelen om ,00 EUR. De buit van Indien zijn vriendin dit geld uitgeeft a rato van ,00 EUR. Hoeveel jaar extra moet hij zitten omdat hij die teef vermoordt voor haar verspilzucht?

Lijkt mij eerder iets voor het vijde of zesde beroeps! Veel te moeilijk voor lager onderwijs! Ok, alleen nog straight-on jokes vanaf nu. Jullie pakken het veel te letterlijk en serieus ;: D Ik vind ze goe dus keep'em coming!: No problemo ; zolang we ze blijven vinden althans. No problemo ; zolang we ze blijven vinden althans Mag ik die gebruiken bij de toetsen van juni of is er een copierecht op? Die antwoorden stellen niet veel voor zonder de vragen hee mod: En de reden van het verdwijnen van die paar posts?

Wis dan al maar de helft van dit forum: Als gevolg van een hartinfarct ondergaat een man een openhartoperatie. Na de ingreep komt hij terug bij en ziet dat hij verzorgd wordt door religieuze zusters in een katholiek hospitaal.

Wanneer hij voldoende bij bewustzijn is, vraagt een zuster hem hoe hij die medische ingreep gaat betalen. Ze vraagt hem of hij een ziekteverzekering heeft. Met zwakke stem zegt hij: Deze twee zijn zo oud en zat en ik ben niet van plan van twee van mijn meisjes hun tijd daarmee te laten verspillen. En die twee zatlappen zullen toch het verschil niet merken. Wanneer een tijd later weer op straat komen, zegt de ene ouwe tegen de andere: Ik denk dat de mijn een heks was.

Toen liet ze een enorme scheet en vloog door het venster Een getrouwd stel was uitgenodigd voor een gemaskerd bal. Aangezien de vrouw hoofdpijn had, vertelde ze haar echtgenoot dat hij maar alleen naar het feest moest gaan. Zij nam een aspirine en ging naar bed. Nadat de vrouw een paar uur geslapen had, werd ze uitgerust en zonder hoofdpijn weer wakker. Omdat het feest nog niet was afgelopen, ging ze alsnog naar het feest. Omdat haar man niet wist wat voor kostuum ze zou dragen, besloot ze hem een beetje uit te testen om te kijken hoe hij zou reageren als zij niet bij hem was.

Op het feest zag de vrouw haar man al snel dansen op de dansvloer. Dan eens met de een, even daarna weer met een ander. De vrouw ging naar hem toe en danste met hem. Na een tijdje fluisterde hij haar een oneerbaar voorstel in haar oor. Samen verdwenen ze naar buiten om in de bosjesmet elkaar te vrijen.

Even daarna ging de vrouw naar huis. Ze vroeg zich af wat haar man zou zeggen als hij thuis zou komen. Zou hij iets over de vrijpartij zeggen? De man wist namelijk niet dat hij eigenlijk met zijn vrouw gevreeen had. Toen haar man thuiskwam, lag de vrouw in bed te lezen.

Ze vroeg of hij het leuk gehad had. Mijn kostuum heb ik uitgeleend aan iemand anders. Toen ik het ophaalde hoorde ik van hem dat hij in ieder geval veel plezier heeft gehad Michael Jackson komt uit de ontvangstkamer van een ziekenhuis nadat zijn vrouw was bevallen van een zoon. En de dokter en michael lopen zo over de gang en zo vraagt Michael aan de dokter wanneer mag ik nou sex hebben. Zegt de dokter daarop: Jantje komt bij zijn vader met de vraag: Papa, wat is een clitorus?

Had je gisteravond moeten komen vragen, toen lag het nog op mijn puntje van mijn tong! Op een zonnige morgen komt Klaartje de badkamer uitgerend, "Mama, mama, Ik krijg haar op mijn pruim!!! Ik krijg haar op mijn aapje. Een vrouw loopt door een supermarkt met een hele grote komkommer in haar hand.

De chef ziet haar lopen en spreekt haar aan: Wat is de overeenkomst tussen een vrouw en een condoom? Ze horen allebei om je lul te zitten, maar in plaats daarvan zitten ze in je portemonnee. Beste Flair, Ik ben 9 jaar en nog steeds maagd. Is er iets mis met mijn vader? Nog meer vragen aan Flair: Moet ik dat blijven slikken? Er is een man met een paal van 1 meter. Hij gaat naar een hoer en vraagt of zij met hem een wipje wil maken. Maar ik wil je wel pijpen Klein meisje loopt op een dag de badkamer binnen en ziet der moeder uit de douche komen ,en kijkt met grote ogen naar naar haar tieten en vraagt "Mama, krijg ik dat later ook?

Volgende dag ziet ze der vader douche en kijkt met open mond naar zijn klokkenspel, en vraagt "Papa, krijg ik dat later ook? Antwoord papa, "Ja dat krijg je later ook, en als je mond houd tegen je moeder kan je em ook nu krijgen! Zes dwergjes dansen vrolijk door het bos, terwijl zij blij en uit volle borst zingen: Een elfje, dat dit tafereel met genoegen aanschouwt, ziet echter hoe een zevende dwergje achter de meute aanloopt, met zijn hoofd naar beneden hangend en af en toe hoort het elfje zelfs een snik.

Daarom vraagt zij verwonderd aan het dwergje dat vooraan loopt en het luidst zingt van allemaal wat er met de achterste aan de hand is, omdat hij zo sip kijkt en niet meezingt met de andere dwergjes.

Het enige antwoord dat zij echter op haar vraag krijgt zijn de zingende woorden "wij hebben toverkracht, wij hebben toverkracht! Ook het tweede dwergje antwoordt met deze woorden, net als het derde dwergje.

Als uiteindelijk het zielige dwergje het elfje passeert, vraagt zij hem verbaasd: Op dat moment barst het dwergje uit in tranen en al snikkend zegt hij: Drie kerels zitten in een café vreselijk op te scheppen over de genitaliën van hun echtgenotes.

Een Schot word 17 jaar en krijgt voor zijn verjaardag een kilt. Hij gaat naar de klerenmaker en zegt: Die volgende dag komt de Schot bij de klerenmaker en ontvangt zijn cadeau. Eenmaal thuis aangekomen is de Schot zo enthousiast dat hij in alle haast zijn onderbroek vergeet aan te doen. Hij vertrekt naar zijn vriendin om haar zijn nieuwe kleren te laten zien.

Eenmaal aangekomen gooit hij zijn kilt omhoog en zegt: Wat vind je hier van? Koos en Jaap ontmoeten elkaar in de kroeg. Telkens als ik merk dat de aandacht van m'n vrouw verzwakt, schiet ik een keer met dat startpistool, waarna ze zo schrikt dat al haar spieren gespannen worden en ze is weer helemaal bij de les.

Ons sexleven is weer geweldig. Ik pak het startpistool onder het bed vandaan en schiet een keer. M'n vrouw schrikt verschrikkelijk, bijt in m'n lul,pist in mijn mond en tegelijkertijd komt er een naakte kerel uit de kast met z'n armen omhoog. Hoi SD blijven doorgaan,u niet inhouden.: Kan er geen full-time hobby van maken, maar wat ik tegenkom post ik wel: Er was eens een vrouw die in coma in het ziekenhuis lag.

De verpleegster merkt na een aantal weken op dat iedere keer als zij de vrouw wast rondom haar kruis, zij meer en meer tekenen van leven vertoont. De monitor slaat steeds uit als de verpleegster de vagina van de patiënte aanraakt. Dit brengt de verpleegster op het idee dat orale sex de stimulans zou kunnen brengen om haar misschien uit haar coma te halen.

Zij besluit om de echtgenoot van de vrouw op te bellen en de therapie voor te stellen. De man besluit in te stemmen met het orale voorstel. Hij arriveert in het ziekenhuis en de verpleegster leidt hem de kamer van zijn vrouw in. Zij blindeert de ramen en laat de man achter bij zijn vrouw. Vijf minuten later komt de man uit de kamer rennen en schreeuwt; "Help, help, mijn vrouw gaat dood! Al haar tekenen van leven zijn verdwenen!!!! De verpleegster is helemaal in shock door deze mededeling en vreest voor haar baan omdat zij deze therapie had voorgesteld.

Terwijl allerlei dokters vechten voor het leven van de vrouw, loopt de verpleegster af op de echtgenoot en vraagt hem hoe het had kunnen gebeuren dat de vrouw aan haar einde leek te komen. Loopt een oud mannetje op de wallen. We kwamen van een personeelsfeestje, hadden een beetje teveel op, en ik werd verblind door die tegenligger. Voor ik het wist zaten we op een boom. Mia's airbag werkte niet, en ze werd uit de wagen geslingerd.

Botbreuken, snijwonden, een ingeklapte long, oogkas verbrijzeld" "Ach toch", zei Pieter: Toen ze werd binnengereden in de Spoedopname flapte ik eruit: De vroedvrouw vraagt aan zwangere vrouw, bij het bespreken van de voorbereidingen: Twee vriendjes lopen te wandelen in de stad en zien opeens een damesslipje liggen.

De eerste raapt het op en ruikt er meteen aan en zegt "Deze slip is van een meid van Op een gegeven moment komt meneer Pastoor aan wandelen, ziet de twee kemphanen en vraagt: Een man ging op vakantie in de Costa Brava. Genietend van het mooie zonnige weer zocht hij een mooi verlaten strandje om eens flink bij te kleuren.

Na een hele dag zonnen waren zijn benen flink verbrand. Onderweg terug naar zijn hotel kon hij de pijn niet langer verdragen en stopte hij bij de plaatselijke dokter in een klein dorpje. De dokter bekeek zijn benen eens goed en zei: Al hoe wel, probeer dit eens. De man keek de dokter vragend aan en zei wanhopig: Maar het houdt vannacht wel mooi de lakens van je benen!

Opa en oma staan samen naakt in de badkamer voordat ze de douche in willen gaan. Zegt opa tegen oma: Zo gezegd zo gedaan en oma zit met haar benen wijd op de badkamervloer. Dus opa begint aan oma te trekken, maar ze zit zo vast dat hij haar niet los kan krijgen van de vloer. Even later komt de dokter en begint ook aan oma te trekken en te duwen, maar ook hij kan oma niet los krijgen van de vloer. Dan opeens maakt de dokter zijn vinger nat en begint bij oma's kutje te wrijven.

Een man komt bij een boerderij en ziet de boer sip op de grond zitten. Hij vraagt aan de boer wat er aan de hand is. Toen ik bijna klaar was, schopt het beest zomaar ineens met z'n rechter achterpoot de emmer om. Dus heb ik ook de rechter achterpoot maar vastgebonden, en ging weer verder met melken.

Toen sloeg het beest met z'n staart tegen de emmer aan en aangezien ik geen touw meer had om haar staart vast te binden, besloot ik mijn broekriem te gebruiken. Op het moment dat ik bezig was de staart aan het plafond te knopen zakte mn broek af en kwam mijn vrouw de schuur binnen..

Er komt een elf-jarig meisje voorbij hun tafeltje gewandeld. Een Amerikaanse piloot springt uit zijn brandende vliegtuig en komt boven op een Nederlandse boerderij terecht. De boerin loopt naar buiten: De piloot komt naar beneden en zegt: Ze nemen de piloot mee naar binnen en geven hem te eten.

Daarna zegt de piloot: De piloot maakt het slaap-gebaar en zegt: De piloot heeft wel slaap, maar kan het toch niet laten om aan de boerin te zitten.

Hij pakt haar bij een borst en zegt: Er waren eens twee mannen die flink wilden gaan drinken. Het enige probleem was: Toen zei de ene: Dus gingen ze een worst kopen. Daarna gingen ze naar het cafe en als de kastelein dan vroeg of ze eindelijk eens wilden afrekenen deed de ene man zijn rits open, hing de worst eruit, en de andere nam hem in zijn mond en deed dan alsof hij hem aan het pijpen was. Toen werden ze het cafe uit geschopt, zonder te hebben betaald.

Dat deden ze vijftien keer bij steeds een ander cafe. Een man komt bij een prostituée en wil met haar naar bed. Ze kleden zich uit en de man neemt de hoer in zich op Lopen 2 kabouters op het naaktstrand.

Zien ze opeens een naakte mokkel op het strand liggen, zegt de ene tegen de ander, kijkend naar haar kruis: Na een paar minuten komt hij terug en zegt: Mien voelt zich al lange tijd niet goed en gaat naar de dokter.

Thuis gekomen vraagt haar man naar het briefje. Je hebt een witte poes, dat is komisch en die moet gefotografeerd worden". Zitten er 2 huisvrouwtjes te praten zegt de 1 tegen de ander: Twee spermatozoieten zwemmen samen naar de baarmoeder. Zeg zegt de ene tegen de ander is het nog ver? Ik denk het zegt de ander want we zijn nog maar pas voorbij de ammandeltjes! Een man vraagt aan zijn vrouw: Een vlieg vliegt 6 centimeter boven het water.

In het water zwemt een vis, die denkt: Op de wal staat een beer, hij denkt; 'als die vlieg nou 3 centimeter zakt, kan die vis die vlieg vangen, heeft hij een galgenmaal gehad, dan kan ik die vis eten'. Achter die beer staat een jager, die op een stukje kaas zit te knabbelen, en denkt: De vis pakt de vlieg, de beer de vis, de jager schiet de beer en laat de kaas vallen, de muis pakt de kaas, de kat neemt een aanloop, sprint op de muis af, maar mist hem en valt in de sloot.

En wat is nu de moraal van dit verhaal?? Hoe langer het voorspel, des te natter de poes! Waarom hebben sommige mannen liever een hond, en geen vrouw?? Hoe later je thuis komt,hoe liever je hond je ziet 2. Je hond stoort er zich niet aan,als je hem per toeval met een andere naam aanspreekt Honden hebben graag dat er veel rommel op de vloer ligt De ouders van je hond komen nooit op bezoek Je hond aanvaardt een hoger toontje om hem je te doen te begrijpen Honden vinden je aardig,zelfs als je gedronken hebt.

Honden houden van jagen en vissen. Honden maken je 'snachts niet wakker om te vragen: Als je hond een andere hondengeur riekt,wordt hij niet kwaad,integendeel. En de laatste,maar niet de minste: Als je hond het aftrapt,vertrekt hij niet met de helft van de inboedel. Ik een man van 83 wilde nog eens seks hebben met mijn jarig vrouwtje.

Een Nederlander komt bij Blokker in Antwerpen en ziet een thermosfles staan. Hij vraagt aan de verkoopster: Terug gekomen in Nederland, neemt hij de thermosfles mee naar z'n werk, en zijn collega's vragen: Alles wat er warm in gaat blijft warm en alles wat er koud ingaat blijft koud.

Heeft u er wel eens aan gedacht wat er gebeurt als je achterstevoren zou leven? Lijkt me veel leuker. Om te beginnen sta je op uit de dood, een spectaculair begin. Dan mag je een jaar of 20 lekker achter de geraniums hangen, iedere dag een paar borrels, af en toe een uitstapje met een rondvaartboot, elke maand je uitkering.

Op een dag staat er ineens een vent voor je deur met een gouden horloge. Die biedt je meteen een goed betaalde baan. Naarmate de jaren voorbijgaan,krijg je ook steeds meer zin om te werken, je voelt je ook steeds beter, je kan zoveel roken als je wil, want je longen worden steeds schoner. Je kan drinken wat je wil, de katers worden steeds kleiner.

Je raakt je buik kwijt zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Je gaat ook steeds meer van je man of vrouw houden. Op een gegeven moment moet je naar school maar je weet alles al dus je doet geen flikker. En de laatste jaren van je leven kan je lekker in de zandbak spelen, je kan snoepen wat je wil, je bent toch al je tanden weer kwijt.

Dan nog een paar maanden aan een vrouwenborst sabbelen, daarna nog 9 maanden in de veilige, warme moederschoot, en daarna eindig je in eenallesverzwelgend, gelukzalig orgasme! Misschien is dit idee iets te innovatief, maar ik teken ervoor.

Ik dacht plots aan De C Een boer koopt een aantal varkens en hoopt ze te kunnen fokken voor vlees, spek, enzovoort Na een aantal weken komt hij erachter dat er geen enkel varken drachtig wil worden en roept hij de hulp van een veearts in. De veearts raadt hem aan om kunstmatige inseminatie te proberen.

De boer heeft geen enkel idee van wat dit betekent en om zijn onwetendheid te verbergen vraagt hij aan de veearts hoe hij kan weten dat de varkens drachtig zijn. De veearts vertelt hem dat de varkens minder zullen staan en in plaats daarvan veel zullen liggen en in de modder zullen liggen rollen.

De boer hangt op en denkt er eens even over na. Hij komt tot de conclusie dat kunstmatige inseminatie betekent dat hij de varkens moet bevruchten. Dus laadt hij de varkens in een grote veeauto, gaat ermee naar het bos, heeft met alle varkens seks, brengt ze weer thuis en gaat naar bed.

De volgende morgen staat hij op en kijkt naar zijn varkens. Hij ziet dat ze nog steeds veel rondlopen en niet liggen. Hij concludeert hieruit dat de eerste keer niet geholpen heeft. Dus hij laadt ze weer in de veewagen, rijdt ermee naar de bossen, neukt elk varken twee keer, brengt ze weer terug en gaat naar bed. De volgende morgen staat hij op en ziet dat de varkens nog steeds rondlopen.

Hij laadt de varkens weer in de veewagen en rijdt er weer mee naar de bossen. Hij is de hele dag aan het wippen met de varkens totdat hij naar huis gaat en daar valt hij lusteloos in bed. De volgende morgen kan hij zelfs niet uit bed komen om even te kijken hoe het met de varkens gaat. Hij vraagt zijn vrouw of zij even wil kijken of de varkens lekker in de modder liggen te rollen.

Top 10 reasons a gun is favored over a woman You can trade an old 44 for a new You can keep one gun at home and have another for when you're on the road.

If you admire a friend's gun and tell him so, he will probably let you try it out a few times. Your primary gun doesn't mind if you keep another gun for a backup. Your gun will stay with you even if you run out of ammo.

A gun doesn't take up a lot of closet space. Guns function normally every day of the month. A gun doesn't ask , 'Do these new grips make me look fat? A gun doesn't mind if you go to sleep after handling it. And the number one reason a gun is favored over a woman Waar blijft gijle toch die goei moppen vinden. Heb hier de laatste weken al veel platgelegen zenne: Ik ben geen tapper, ik ben een drinker ;. D Wat is het dunste boek ter wereld? Het boek met daarin wat mannen weten over vrouwen.

Hoeveel mannen heb je nodig om een knoop aan te naaien? Eén, want mannen naaien alles. Hoe neemt een man een bubbelbad? Hij eet eerst bruine bonen. Omdat ze geen ballen hebben om aan te krabben. Wat is voorspel voor een man? Hoe weet je dat een man seksueel opgewonden is? Wat is het verschil tussen mannen en fruit? Hoe kan je zien dat een man gelukkig is? Wie kan dat wat schelen? Hoeveel mannen heb je nodig om een rol WC-papier te vervangen? Wat is de overeenkomst tussen mannen en parkeerplaatsen?

De beste zijn al bezet en die die nog over zijn, zijn voor gehandicapten. Zijn benen opheffen zodat jij kan stofzuigen. Wat is het verschil tussen een man en ET? ET belde naar huis. Wat is een zeven-gangenmenu voor een man? Een hot-dog en een pak met zes flesjes bier. Waarom zit er een gaatje in de penis van een man? Om zijn hersens te kunnen verluchten. Hoe kan je je man van de verdrinkingsdood redden? Door je voet van zijn hoofd te halen. Waarom trouwen mannen het liefst met een maagd?

Ze kunnen niet tegen kritiek. Wat moet een vrouw eerst uittrekken om haar man in bed te krijgen? De stekker van de TV. Vibrators kunnen geen gras maaien. Hoe noem je een goed uitziende, gevoelige en intelligente man? Hoe zou de wereld eruit zien zonder mannen? Vol dikke, gelukkige vrouwen. Wat wil je tijdens goede seks nooit horen?

Waarom hebben mannen geen midlife-crisis? Ze zijn blijven hangen in hun pubertijd. Waarom hebben zoveel mannen een bierbuik? Dan heeft die werkloze dwerg tenminste een dak boven zijn hoofd.

Wat is het verschil tussen een kroeg en een clitoris? De kroeg vindt een man blindelings. Wat gebeurt er als een man tot zijn navel in het water staat? Dat gaat zijn verstand te boven.

Iedereen praat erover, maar niemand heeft er ooit één gezien. Wat is het verschil tussen een man en kanker? Wat is het verschil tussen een man en een gevangenis? Een gevangenis heeft grijze cellen.

Wat is het verschil tussen een man en een kop koffie? Wat is het verschil tussen een man en een sneeuwstorm?

Waarom kunnen mannen hun gevoelens zo goed verbergen? Ze hebben er geen. Wat is het verschil tussen een man en Bigfoot? De ene is bedekt met haren en stinkt verschrikkelijk, de andere heeft grote voeten. Waarom koken mannen nooit? Tot op heden is er nog geen biefstuk uitgevonden dat in de toaster past. Wanneer weet een vrouw dat haar man haar bedriegt? Als hij twee keer in de week een douche begint te nemen. Mijn beeld van vrouwen is totaal anders dan dat van jou.

Uiteraard ervaar ik andere resultaten…. Of je iets aan jezelf wilt veranderen is uiteraard aan jou. Hoe dan ook hoop ik dat je vriendelijk bent tegen Nederlandse vrouwen en mannen. Zo niet, keer nooit meer terug op mijn Aantrekkingskracht-blog!!!

Daan, Daan, wat een frustratie. Om één of andere reden kun je niet aan de vrouw komen en dat is de schuld van de vrouwen. Ze willen een man met geld moet jij toch wel hebben als je altijd single bent geweest , ze willen een man zonder kinderen die heb jij ook niet als je nooit een vrouw hebt gehad maar om één of andere reden moeten de vrouwen je niet.

Die doet tijdens de sex haar ogen stijf dicht en denkt aan haar grote liefde naar wie ze teruggaat als ze je kaal geplukt heeft. Maak jezelf niets wijs man, vrouwen zijn vrouwen en als een Nederlandse vrouw vind dat er wat aan je mankeert dan denkt een Braziliaanse er net zo over.

Natuurlijk is het lekker om in het weekend wat later op te kunnen staan en eens lekker te ontbijten. Dat zal ik dan ook zeker niet ontkennen in dit geval. Al vraag ik mezelf dan wel af of dat dan alleen kan als kinderloze vrijgezel? Kinderloos en ook nog eens vrijgezel, plaatst men mij dan in een hokje?

Het is een feit, en gelukkig besef ik mijzelf dat ik naast kinderloos en vrijgezel nog zoveel meer ben. Al zijn er ook momenten geweest in mijn leven, daar ben ik eerlijk in, dat ik mezelf dat stempel ook ooit eens heb gegeven.

Tel je wel mee, als kinderloze vrijgezel, dacht ik dan. Inmiddels weet ik wel beter. Natuurlijk tel je mee! Dat heb ik de afgelopen jaren ook ervaren, in meer dan positieve zin. En daarnaast heeft het ook voordelen.

Je kunt gaan en staan waar en wanneer je wilt, bent met vakanties niet gebonden aan schoolvakanties, hebt wellicht minder zorgen, je kunt nog eens lekker naar bijvoorbeeld Milaan en zo kan ik nog wel een paar voorbeelden opnoemen.

De andere kant van het verhaal is simpelweg dat het niet altijd leuk is om na een dag werken alleen thuis te komen, de kat een aai over haar bol te geven, eten te maken en er vervolgens niemand is met wie je je verhaal kunt delen.

Of wanneer je even niet lekker in je vel zit, er even niemand is waar je tegen aan kunt kruipen, niet iemand waarmee je een ontbijtje deelt en zo zijn er nog wel legio voorbeelden te noemen. De voors en tegens van een kinderloze vrijgezel. Het heeft mij wel geleerd om ook alleen te kunnen genieten van kleine simpele dingen, de vrienden die je hebt nog meer te waarderen, niet bang te zijn om alleen op vakantie te gaan en dus ook het leven te waarderen zoals het is en komt.

Al maakt het kinderloze vrijgezellen bestaan mij soms ook onzeker, brengt twijfels met zich mee. Het is al weer een aantal maanden terug dat ik met iemand had afgesproken. Al was het maar van korte duur, heeft dat mij best geraakt, en nog denk ik daar aan terug. Was het eten misschien toch niet lekker, mijn arm om haar heen na een avondje Rotterdam niet het juiste moment, wat was het dan dat zij mij niet zou kunnen geven, had ik iets verkeerd gezegd of gedaan, liep ik te hard van stapel, zou ik niet mijn eigen dingen kunnen blijven doen, was ik wellicht onbedoeld dominant of was het gewoon niet het juiste moment?

Zo zijn er nog wel meer dingen die mij bezig hebben gehouden, waar ik ook heel veel bij mijzelf heb proberen te zoeken. Verantwoording bij mezelf gezocht. En dat is misschien niet realistisch, dat besef ik ook wel.

Ik ben een man van vlees en bloed, probeer het graag goed te doen, vooral ook voor een ander, een man met gevoelens en emoties die ik ook heb uitgesproken. Wat ik voor haar heb gevoeld en wat ik van haar vond. Dat ik zo nu en dan nog aan haar denk zal ongetwijfeld vervagen en zijn weg wel vinden, zoals ook zij haar weg zal vinden. Heel even maar hebben we samen hetzelfde weggetje mogen bewandelen, daar denk ik dan ook graag aan terug.

Ook al loopt zij nu het weggetje met iemand anders. Het beeld zal niet veranderen, ook ben ik niet anders over haar gaan denken, hoe naïef dan ook. Kinderloos en vrijgezel, geen bewuste keuze. Al heb je het dan ook niet altijd voor het kiezen, probeer ik er toch het beste van te maken. En dat gaat met horten en stoten…. Genoeg singles kunnen zich in jouw beschrijving herkennen. Tegelijkertijd, genoeg mensen in een relatie ook.

Bijvoorbeeld door relatieproblemen en dergelijke. Daarbij, een relatie is niet alleen maar voordelig. De voordelen die je opnoemt van het single zijn, die gaat inderdaad minder op voor mensen in een relatie. Alleen met vakantie kan ideaal zijn. Of dat zo is, hangt af hoe je in het leven staat en in hoeverre je sociaal en onderzoekend opstelt.

Ik ben een 61 jarige vrouw met zeeeeeer veel ervaring op relationeel vlak. Twee huwelijken van lange duur, een lange tijd als minnares van getrouwde man nen en sinds kort een lat relatie……. Dat ervaar ik nu in mijn latrelatie. Doodsbenauwd ben ik dat mijn vriend teveel beslag zou leggen op mijn integriteit en vrijheid en ik terug in de situatie van mijn vorige rotslechte huwelijk zou belanden. Ik hecht bovendien veel belang aan vriendschappen met vrienden, vriendinnen en mijn volwassen kinderen.

Heb ik 40 jaar in totaal gedaan en heeft me nooit echt gelukkig gemaakt. Tot daar beknopt mijn verslag Grts. Hallo Guette, bedankt voor je reactie. Hopelijk maakt deze het extra duidelijk dat ook zonder vaste relatie of huwelijk je erg gelukkig kunt zijn. Jij voelt je vrij, onafhankelijk. Je bent gelukkiger dan ooit… is er een geldig argument te bedenken waarom je je daarom per se moet binden? Ja, je zou van bindingsangst kunnen spreken. Wellicht is deze angst ontstaan door moeilijke periodes tijdens je huwelijken.

Maar er is geen wet die je verplicht om deze angst aan te pakken. Je bent gelukkig, dus waarom zou je! Wel veronderstel ik dat je de mannen niet misleidt met het idee van een vaste relatie of huwelijk in het vooruitzicht.

Ik lees de artikelen op deze site maar al te graag. In veel van deze onderwerpen zit een grote kern van waarheid. Ik zelf ben al 21 jaar single, en ik heb mijn kansen ook gehad. Daarnaast heb ik ook veel momenten afgewezen omdat ik er vanuit mij geen wederzijdse gevoelens zijn. Op zich niks mis mee, want enkele pijnlijke momenten hebben me wel sterker doen laten staan en ik ben me meer bewust waarmee ik bezig ben.

Maar stiekem van binnen, knaagt het nog steeds dat ik onervaren ben in de stap die volgt. De voorpret is er dusdanig wel, maar vaak ontbreekt het aan een boost waardoor ik uit een ware visuele cirkel uit kom leuke vergelijking: Ik wist echter dat ze al een 1,5 jaar een vriend had en heb met veel moeite door o.

Die avond vertelde ze dat het sinds een aantal weken uit was. We hebben hierna nog leuke gesprekken gevoerd op het feest de volgende dag kwam het initiatief met name vanuit haar kant en zo raakte we in gesprek. Het was voor mij een rare situatie omdat een situatie waar ik voorheen wel eens op hoopte namelijk dat ik een kans kreeg, en dat het uit zou gaan nu werkelijkheid werd.

Al met al werd dit voor mij een redelijk emotionele rollercoaster, maar de gesprekken verliepen voorspoedig. Het voelde voor mij echter wel dat mijn gevoel zei; je moet de kans grijpen. En mijn verstand zei: Omdat ik dit laatste maar niet uit mijn hoofd kon zetten en ik mezelf in bescherming wilde nemen heb ik haar hiermee kort geconfronteerd. Het antwoord was niet al te overtuigend en ze zij dat ze niet precies wat ze nu wilde. Ik heb het daarom maar in het midden gelaten en geprobeerd het initiatief bij haar te leggen.

Hierbij valt me op dat ze in momenten erg flirterig bezig is, en ik hier zelf in beperkte mate in deelneem. Ze geeft zoals veel vrouwen doen vaak indirecte hints om elkaar nog eens te ontmoeten in de afgelopen 1,5 maand heb ik haar maar één keer kort gezien op afspraak.

Het geeft me een zeer dubbel gevoel, en ik wil van mezelf zo snel mogelijk af van het whatsappen om gewoon een leuke real life afspraak te hebben. Het is voor mij heel erg aftasten hoe ze er nu naar kijkt. Zoals ik al zei lopen de gesprekken in grote lijnen zeer goed aanvullend en lijkt het alsof er een wederzijdse interesse is, maar op sommige momenten merk je dat het wat stroever loopt en ze met name serieuzer begint te praten.

Mijn uiteindelijke vraag dan ook Is het verstandig om nu juist actie te ondernemen, en haar; bijvoorbeeld over een weekje, te zien? En hoe zou ik dit het beste kunnen aanpakken namelijk: Er is gigantisch veel te zeggen op je lange reactie. Alleen ik denk dat je een duidelijke korte boodschap nodig hebt.

Ben je 21 jaar? Het blijft onduidelijk in je reactie. Hoe dan ook, genoeg mensen zijn ook op jonge leeftijd single. Wat andere verwachten van mensen in een bepaalde leeftijdscategorie, dat is voor hun rekening.

Wat zijn JOUW verwachtingen! Daar mag het om gaan in je leven. Je onervarenheid hoeft geen enkel punt te zijn bij het voortzetten van een Verovering. Althans, als je het niet laat weerhouden om een stap voorwaarts te nemen. Voor je het weet heb je een pak ervaring opgedaan… is dat wat je wil?

Het is een feit dat je daarmee een stukje zekerheid opgeeft. Want afspraakjes, zoenen, vrijen, een relatie, dat doe je niet in je eentje maar met zijn twee. Je zal hoogstwaarschijnlijk nieuwe pijn ervaren, maar ook veel mooie momenten en lekkere belevingen.

Wat betreft die oude crush. Je zoekt naar zekerheid. Je wilt voorkomen dat er geen rebound-effect optreed. Behalve als je je het contact met die crush volledig verbreekt. Kies je voor verder contact, misschien zit er dan inderdaad meer in. Misschien treed er geen rebound op. Of wel, en uiteindelijk kan het toch leiden tot iets moois voor de lange termijn. Of het loopt allemaal op niets uit omdat ze het niet op een rijtje heeft. Of ze blijkt veel minder leuk dan je nu wellicht denkt.

Hoe goed kun je tegen een stootje? Als dat goed zit, dan adviseer ik je om er voor te gaan. Nodig haar uit voor een drankje op een zondag. Jij mag de timing bepalen, je bent niet afhankelijk van de omstandigheden of wanneer ze weer eens een hint geeft. Erg bedankt voor je interessante reactie op mijn verhaal! Ik heb het al een tijdje terug gelezen maar wil toch graag even op terugkomen aangezien ik nu weer iets verder ben.

Ik heb mijn grenzen dus eigenlijk verlegd, en iets gedaan wat ik nog nooit heb ervaren. Maar de dagen erna waren heel wisselvallig, van het ene momenten waarin ze constant contact zocht kreeg ik op andere momenten weer hele nuchtere en serieuze antwoorden. Het voelt allemaal heel dubbel, en dat gevoel van onzekerheid is voor mij niet prettig! Ik was toe aan duidelijkheid: Wat wil ze nu? Dus ik heb haar vorige week geconfronteerd om voor mezelf nou duidelijkheid te krijgen waarover ze nu twijfelt, of ze iets nieuws niet aandurft, aan mezelf als persoon of dat ze nog gedachtes heeft bij haar ex.

Sindsdien ben ik voor mezelf contact aan het minderen, ik wil immers niet dat ze me aan het lijntje gaat houden en vervolgens doodleuk met iemand anders ervandoor gaat. Dat heb ik op een vergelijkbare manier eerder meegemaakt, en wil ik niet nogmaals meemaken! Dit contact minderen klinkt heel makkelijk, maar is als gevoelsmens heel lastig! Mijn vraag is hiervan; is dit een verstandige keuze geweest of loop ik hierdoor wellicht een goede kans mis omdat de signalen zie afspraak er wel zijn geweest?

Het is voor mezelf wel fijn om te weten waar ik aan toe ben, het voelt ondanks de pijn als een kleine opluchting! Ik heb de deur voor mezelf nog niet helemaal dicht gedaan, maar wel gedeeltelijk. Je hebt een stap voorwaarts gedaan in je ontwikkeling als man, als mens. Over het algemeen, vrouwen kunnen nogal wisselvallig zijn. Soms omdat ze ergens aan twijfelen, maar vaak genoeg komt het omdat ze humeurwisselingen hebben.

Bijvoorbeeld, op het werk stellen ze zich gevoelsmatig anders op dan thuis. Ze hebben goede momenten, vervelende momenten, emotionele momenten, geile momenten, enzovoorts. Soms kan een bepaald gevoel een paar dagen aanhouden, dat verschilt per vrouw en levensperiode.

Dus, vrouwen kunnen dus erg wisselvallig zijn. Daarom is het belangrijk als man om je niet te laten afleiden van het pad dat jij wilt bewandelen. Enige onverstoorbaarheid is belangrijk en aantrekkelijk. Het kan zijn dat ze ergens aan twijfelt dat niets met jou te maken heeft, maar dat ze dat niet met je wil delen. Een probleem met jou delen kan maken dat jij afhaakt, zo kan haar angst zijn.

Ik kan niet beoordelen of ze je aan het lijntje hield. Zie jij een duidelijk signaal dat ze spelletjes speelt? Of dat ze een ander heeft ontmoet? Pas op dat je je niet laat leiden door je angst. Angst kan veel schade toebrengen aan je liefdesleven. Dit kun je trouwens vaker doen, ook wanneer je met een specifieke vrouw omgaat. Het komt neer op het hebben van innerlijke zekerheid. Is er gepraat over een volgend afspraakje?

Gaf zij aan dat ze dat wilde? Begin zij geregeld een Whatsapp-gesprek? Even kort op je vragen: Ik was voor mezelf heel duidelijk, ik laat het initiatief bij haar! Ik wist al helemaal wat ik wilde, namelijk meer dan alleen vrienden!. De duidelijkheid vanuit mezelf was er wel! Op een gegeven moment weet ik niet meer wat ik moet doen, en daarom zoek ik naar duidelijkheid van haar kant waar die twijfel vandaan komt. Ik had al door dat ze met andere mannen bezig was, hier heb ik iets van meegekregen, maar dat was al een aantal weken geleden.

Het valt me wel op dat ze aardig zelfingenomen is, en in beperkte mate interesse in mij toonde. Ze speelt naar mijn inzien geen spelletje maar het lijkt alsof ze onbewust iemand nodig heeft om zo mee te praten.

Ze houdt me volgens mij ongemerkt aan het lijntje. Intenties voor nieuwe afspraken waren er wel! Het was voor mezelf wel duidelijk dat het alleen maar in mijn kringen kon plaatsvonden dus in de buurt van mijn woonplaats. Ik heb het initiatief getoond om een nieuwe afspraak, maar ook hier weer onduidelijkheid. Enerzijds geeft ze aan dat ze het wil, maar als ik dan iets wil voorstellen om het dit keer bij haar te doen dan krabbelt ze terug.

Ik heb mezelf voorgenomen om niet achter iemand aan te lopen. Dat wil niet zeggen dat ik al het initiatief bij haar neer leg, maar voornamelijk als er een stilte is.

Meestal kwam ze dan na een tijdje niets te hebben gestuurd zelf weer met een onderwerp. Momenteel is het contact zeer slecht, na de derde keer aangegeven te hebben dat ik nu eens een duidelijk antwoord wil hebben die ik weer niet krijg praten we amper.

Het initiatief om te praten komt zeer af en toe van beide kanten. Zoals je het wel eens vaker hebt over het denken in overvloed, die gedachte probeer ik enigszins terug te krijgen. Ik wil mezelf niet vastklampen aan iemand die ik gevoelsmatig nog zie zitten terwijl ik daardoor vele andere kansen misloop.

Daarvoor heb ik momenteel geen zin meer om daar tijd in te steken, zoals ik in voorgaande mislukte pogingen bij andere vrouwen wel heb gedaan. Beste Sam, het lijkt erop dat je het goed op een rijtje hebt.

En ik heb de indruk dat je haar echt een kans hebt gegeven. Wel wil ik je behoeden voor de toekomst: Het spreekt voornamelijk het linkerhersenhelft aan; het vooral logische, lineair denkende deel van onze hersenen. Daarmee kun je juist twijfel en zorgen oproepen bij een vrouw. Meer daarover, zie hoofdstuk 2 van mijn E-coachsysteem. Je kunt je liefdesleven vereenvoudigen door het gedrag van een vrouw te observeren en meer bij jezelf te blijven.

Dat is het belangrijkste wat ik wil aankaarten. Ongeacht wat voor reden ze aandraagt, haar twijfel of uiteindelijke terughoudendheid zegt meer. In die zin heb je al duidelijkheid voor jezelf. Een volgende stap kan zijn dat je afstand neemt en daarmee de duidelijkheid voor jezelf vergroot. In de zin van:. Al wens ik haar veel geluk toe, ik ben al onderweg naar mijn volgende avontuur! Sam, ik krijg de indruk dat je grotendeels deze stap hebt genomen.

Het is niet leuk, maar het is zeker de juiste richting. Loslaten en verder gaan al mag er ook wel eens ruimte zijn voor verdriet. Door los te laten verwelkom je nieuwe mogelijkheden op je pad, inclusief veel mooiere avonturen. Proef en geniet van overvloed…. Ik bedacht mezelf dat als je van een ander wil houden moet je eerst van jezelf houden. Daar heb ik 20 jaar over gedaan met de nodige psychedelische middelen;. En toen bleek gewoon dat het voor mij helemaal niet hoeft ik kwam er achter dat ik introvert ben.

Ik krijg energie van alleen zijn en zak in elkaar als ik met anderen praat. Vooral als die ander telkens over zich praat……. Doodmoe wordt ik daar van vooral als ik moeite doe om het gesprek te veranderen komt het alsnog vaak weer op een ander uit. Ik bedacht me om te gaan goochelen met kaarten omdat ik nu veel vrije tijd heb.

En zo kon het gebeuren dat ik in plaats van een mobiel vind dat ook maar een onding met een pakje kaarten rond loop. Overal kan ik mensen verassen en bedonderen en je wordt nog populair ook.

Op zich kan ik begrijpen dat het je energie kost om met anderen te praten, zeker als introvert. Maar zak je werkelijk in elkaar? Natuurlijk mogen mensen over zichzelf praten, als ze ook een gezonde interesse hebben in andere mensen en onderwerpen. Dat zijn betere gesprekspartners. Er ontstaat een wisselwerking, een uitwisseling.

Interessant en meer creatief. Wanneer je geen goed gesprekspartner treft, houd het eenzijdige gesprekje kort en ga naar de volgende. Zoals ik het noem: Hoewel ik ook een oefening adviseer voor jou…. De meeste mensen kunnen het geduld niet opbrengen. Daarbij, wanneer je een goocheltruc vertoont draait het om de beleving van je toeschouwer s. Dat kan juist erg vermoeiend zijn. Ok, het is prima als een bron aan entertainment of als beroep. Maar om dat te doen in de hoop op populariteit… nee!

Komt het niet enigszins overeen met de mensen die het alleen maar over zichzelf hebben? Stof tot nadenken beste Spade. Spreek een aantal dingen tegen van wat de ander beweert. Tafeltennis is een betere sport. Ze loopt haar roeping mis! Daarmee gooi je enige chaos in het gesprek. Doe het vriendelijk, zonder je vastberadenheid te verliezen. Laat die ander zich maar flink druk maken, zich verdedigen!

Zowel entertainment voor jezelf als een oefening om je niet mee te laten zuigen in het egocentrisme van anderen. Plus, je leert gesprekken handiger om te buigen naar andere onderwerpen die je wellicht meer interesseren.

Het is goed om als introvert je energie beter vast te houden, zodat je meer kracht over hebt om te socialiseren. Hallo victor verlon mijn energie raakt gewoon op als ik me lang onder mensen begeef. Ik kan na een lange tijd gewoon niet goed meer luisteren en verveel me dan gewoon maar om anderen dan niet tot last te zijn ga ik gewoon liever weg.

Verder geef je aan dat ik beter een kort gesprek kan houden en dan een ander gesprek partner kiezen. Dat is een goeie tip en zal ik zeker onthouden. Ha ha de tegendraads-techniek lijkt me ook een leuke manier en ga ik ook zeker toepassen een goed idee waarvoor mijn dank. Verder goochel ik niet voor de populariteit maar dat is iets wat je gewoon er gratis bij krijgt het valt me gewoon op dat als ik mensen voor het eerst zie en dan bijvoorbeeld geen kaart truc doe er ook niks gebeurt ok das logisch.

Maar als ik wel een onbekend nader en een goochel truc doe en het mocht lukken dan volgt naderhand een kort gesprek vaak probeer ik zo snel mogelijk weg te komen om de trick niet te verklappen soms krijg ik een drankje aangeboden. En andere keren zijn ze zo verbaasd dat ik direct weg kan lopen.

Maar als ik diegene weer tegenkom herkennen ze me vaak gelijk en zodoende bouw ik vriendschappen op, het gaat gewoon vanzelf. Ik ben ook zeer introvert en zeer intelligent. Ik lees heel veel en ik bekwaam me op allerlei gebieden. Probleem is echter dat de gemiddelde mens meer geïnteresseerd is in boer zoekt vrouw en een programma over mensen die blijkbaar ergens talent voor hebben, hoewel ik ze dan nooit tegen kom. Ook een jurk die blauw of wit is houdt de gemoederen danig bezig.

Ik kan echt niets met dat soort mensen. Koetjes en kalfjes gepraat is ook niet aan mij besteedt. En je moet wel degelijk van jezelf houden. Niet vanuit het oogpunt van: Nadeel is wel dat je weinig vrienden zult hebben, want de meeste mensen voldoen simpelweg niet meer aan jouw standaard.

Ik dacht vroeger altijd dat ik een hekel had aan domme mensen, maar dat heb ik bijgesteld, dom zijn daar kun je niets aan doen, maar desinteresse….. Als ik daar mee praat en ik merk dat daar sprake van is dan draai ik om en loop ik weg. Die wil ik niet in mijn leven hebben. En dan komen we op de krux van de matter. Zorg dat je een vent bent. Leef je eigen leven en stel je eigen eisen en doe het voor niets minder. Ben bereid om van iedereen weg te lopen als ze er niet aan voldoen, ook vrouwen.

Ben de selector en niet de selectee. Heel die frustratie van die Daan mondt uit in de simpele conclusie dat de fout bij de man ligt en nergens anders: Wij doen ons voor als de beste vriendin van de vrouw, maar die zoeken ze niet, ze zoeken een vent. Vind je het gek dat ze de man niet meer serieus nemen en dan geeft hij de schuld aan de vrouwen. Topteken van geen vent zijn. Ben een kerel en dat wil zeggen: De vrouw is de emotionele en man moet stabiliteit tonen. Verder, vrouwen zijn verschrikkelijk slecht in beslissingen nemen, dus neem beslissingen en draag de verantwoordelijkheid ervoor en zoek de schuld niet ergens anders.

Zorg dat je jezelf goed verzorgt, maar dat betekent niet dat je meer smeerseltjes hebt dan de vrouw. Onzekerheid is niet erg, zolang je het maar niet toont. Onzekerheid is een vrouwending en zeer zeer onaantrekkelijk.

Zeg wat je vind en sta er ook voor. Verontschuldig je nooit voor je mening of iets wat je zegt wat een ander als beledigend oppikt, terwijl dat niet je intentie is geweest. Dat zegt meer over de ander dan over jou. Bewust beledigen zegt dan weer meer over jou dan over de ander. Overigens is dat dan ook een van de eerste testen die de vrouw je geeft. Hoe reageer je als ze bijvoorbeeld beledigd reageert, wat ze bewust doet, want dat is de eerste manier om de jongetjes van de mannen te scheiden.

En dan de allerbelangrijkste, waardoor een relatie die wat langer loopt, vaak naar de knoppen gaat: Met het gevolg dat we compleet langs elkaar heen geven en we voor ons gevoel nooit ontvangen, gevolg, het gevoel bloedt dood.

Ofwel, vrouwen zoeken begrip en aandacht en mannen goedkeuring en waardering. Mannen moeten dan ook geen goedkeuring en waardering gaan geven, want daar reageren vrouwen niet op. We moeten begrip en aandacht tonen en dat is moeilijk, omdat die behoefte niet van nature in ons man zijn zit behalve de geëmanicpeerde dan.

Dit is overigens niets meer dan ze te laten praten even de de tv met sport af te zetten en te zeggen dat je het zo klote voor ze vindt. Geen oplossingen bieden dat werkt echt averrechts. Wel eens met een grietje een gesprek gehad en dat ze aan het einde zei: Vrouwen moeten praten, dat zit in hun DNA, vandaar de aandacht. Als je je zo opstelt dan hoef je ook allemaal niet versieren, want dan ben je alleen maar bezig met hoe je denkt dat die ander wil dat je overkomt en dat alleen al is niet aantrekkelijk, ook dat is voor vrouwengedrag.

En als ze niet geïnteresseerd zijn, prima toch. Waarom zou je iemand willen die niet in je geïnteresseerd is?

Als je haar uiterlijkfilter gepasseerd bent en je stelt je zo op, dikke kans dat je ze scoort, echte mannen zijn er ook niet veel meer.

Dat is dan ook niet voor niets een veel gehoorde klacht van vrouwen. Misschien dat ik er een of meer artikelen over deze kwesties uitbreng…. Hallo jeroen, zo wat heb je er veel tekst neergezet. Ik weet niet niet eens hoe ik je volledig kan beantwoorden en dat brengt me gelijk op het antwoord of ik wel of geen hoog iq heb.

Nee ik heb geen hoog iq sterker nog ik ben eerder dom, ik ben slecht in nederlands en kan totaal niet rekenen. Wel zie ik snel verbanden. Ik kan ook niet goed praten met mensen wie over koetjes en kalfjes praten. En dacht ik ook heel lang dat ik dat ook was.

Ik ben denk dat ik daardoor meer in mezelf gekeerd ben dan de meesten om mij heen. Ook komt mijn kledingstijl niet overeen met de norm maar ja ik voel me er fijn in dus so what.

Ik probeer zo eerlijk mogelijk te zijn naar iedereen mede omdat ik rare dingen heb gezien en niet als een gek wil overkomen maar toch vind ik dat ik die dingen door moet vertellen. Maar eerlijk is soms ook keihard dus probeer tegelijkertijd te denken dat iets wat ik bij mezelf niet leuk vind dat een ander ook niet aandoe. Ik ben totaal niet op zoek naar een relatie en vind het zo allemaal wel best ik denk grof gezegd alleen maar aan neuken, en dat kan niet de bedoeling zijn.

Als ik met die gedachte een relatie begin ben ik bang dat het snel over is. Ik voel me ook niet eenzaam dus ergens zie ik ook totaal niet het nut er van in om ooit een relatie te beginnen althans nu niet wellicht verander ik nog……. Dan kan ik je een hand geven. Ik ben wel goed in taal en rekenen, maar ik snap dan weer niets van algebra en natuurkunde. Ik herken me in alles wat je schrijft. Dus dat doe ik meestal ook niet meer. Mensen zijn nu eenmaal kortzichtig en erg geconditioneerd in hun gedachtengangen zover ze kunnen denken.

Ik ben ook zeer uiterlijk gericht, want ik kom zelden vrouwen tegen die iets interessants te vertellen hebben dat kan ook aan mij liggen, want ik ben ontzettend rationeel, dus ik heb weinig met drama en roddels. Ik moet me dan ook echt fysiek aangetrokken voelen tot iemand, ander wordt het al helemaal niets en ik vind maar zelden iemand echt aantrekkelijk.

Ik vind de seks vaak ook niet echt interessant, de eerste keer is spannend, maar dan gaat de lol er snel vanaf althans met iemand waar ik me niet echt toe voel aangetrokken. Verder ben ik ook ontzettend graag alleen en heb ik alles perfect voor elkaar en kan ik eigenlijk alles zelf wel.

Het enige dat ik namelijk echt leuk vind is fitness en voeding en me met de beurs bezig houden en over dat soort dingen te lezen. Het zijn generaliserende opmerkingen in de zin dat er altijd uitzonderingen op de regel zijn. Zo wordt wel algemeen gesteld dat vrouwen lieve mannen niet aantrekkelijk vinden, maar ook daar zullen wel uitzonderingen op de regel zijn.

Verder ben ik ervan overtuigd dat vrouwen, over het algemeen, op dezelfde triggers reageren. Hetzelfde geldt voor mannen, alleen zitten wij wat simpeler in elkaar, oftwel uiterlijk gericht.

Bij vrouwen is dat wat complexer. En wat mensen zeggen en doen daar zit vaak een wereld van verschil tussen, dus daar kun je ook niet echt op afgaan. Ik heb een jaar of 2 geleden eens geschreven dat ik een lange afstandsrelatie had met een vrouw uit Mexico, maar daar heb ik vorig jaar een punt achtergezet.

Ik zie mezelf als niet zo oppervlakkig, maar feit is dat ook ik gewoon primair op uiterlijk val en ik was er gewoon niet echt toe aangetrokken. En voor mij gaat het dan niet werken. En verder was ze heel lief, maar ik heb gemerkt dat ik me dan heel snel ga vervelen dus dat werd hem ook niet. Er is meer dan lief versus niet lief. Je kunt lief zijn maar ook geregeld stout. Of lief wanneer je met haar in bed ligt, maar niet in de keuken.

Of lief op een dominante manier. Lief wanneer zij lief is, maar niet lief wanneer zij onaardig is. Dus gooien ze het over een andere boeg waardoor ze vrouwen kwetsen en uiteindelijk nog steeds niet het liefdesleven hebben waarvan ze dromen. Wat betreft de lange afstandsrelatie: Instinctief voelen we wel aan dat er dan iets niet helemaal klopt, aangezien altruïsme in de kern niet bestaat.

Iedereen doet wat hij doet uit eigenbelang in welke vorm dat ook is. De kans dat iemand je negatief benadert als je lief bent, is nu eenmaal kleiner dan als je dat niet bent. Ik kan me goed inleven in vrouwen wat dat betreft, want ik vind mensen ook ontzettend onaantrekkelijk en oninteressant als ze vanuit deze 2 punten acteren.

Lief zijn op zich daar is niet mis mee, maar alleen wanneer jij vindt dat de ander dat verdient en niet, omdat je denkt er iets mee te bereiken. Wat betreft die relatie: Ach, waar ik vroeger me als een klojo gedroeg, zodat zij het uiteindelijk uitmaakte, omdat ik het gewoon niet durfde, heb ik dat nu face to face gedaan, dus wat betreft ben ik weer een stuk meer mans en heb ik mijn verantwoordelijkheid genomen, daar ben ik dan wel weer tevreden over.

Voorlopig ga ik aan andere doelen werken en zit ik eigenlijk niet zo te wachten op een relatie, misschien met de tijd. En geen dank voor de reacties. Ik vind het leuke artikelen om te lezen en ik ben ambtenaar dus ik heb alle tijd van de wereld om te schrijven! Ach en wat is wijs. Net als velen heb ik ook een relatie gehad die op de klippen liep en mijn oplossing is lezen lezen en nog eens lezen tot ik een antwoord krijg op de vragen die ik heb.

Die heb ik gevonden en dat heeft geleid tot de conclusie dat ze helemaal gelijk had om me te dumpen. Sterker nog, ik vind het knap dat ze het 10 maanden met me heeft volgehouden. Ik had mezelf na 2 dagen al op straat gebonjourd.

Man man wat was is ik een slap aftreksel van mezelf geworden. En ik ben eerlijk naar mezelf toe: Toen ik gedump was, heeft dat heel veel pijn gedaan, maar achteraf ben ik dolblij dat het gebeurd is, want het was dé trigger die ik nodig had om als persoon te groeien. Net als met veel andere zaken zijn er spelregels verbonden aan relaties wil je het langer volhouden dan ik deed.

Overigens ben ik echt ontzettend slecht in versieren. Dan moet ik een vrouw dingen gaan vertellen, waarvan ik denk dat ze die wil horen en complimenten geven en dat kan ik echt niet. Ik zit er gelijk bovenop en als iemand me mag, dan is het meegenomen en anders jammer dan. Ik kan wel uren doorgaan, maar over relaties hoef ik vrouwen verder niets uit te leggen, die zijn daar expert in. Ik was niet om mee te leven en alles was altijd mijn schuld……. Geen idee of het het nieuwe dertig is, maar ik ben nog nooit zo goed in conditie geweest als nu en ook nog nooit zo slank.

Ik heb me jarenlang verdiept in voeding en dat merk ik nu echt wel. Ook aandacht van de jongere vrouwtjes is geen enkel probleem. Klote is dat he, mannen met een ego. Alhoewel ook vrouwen daar wel last van hebben, Kijk als je één keer heibel hebt in relatie dan kan het aan die ander liggen, maar als dat 10x gebeurt, is het misschien wel eens tijd om eens naar jezelf te gaan kijken. Tijdverspilling dat soort mensen. De kunst is om die ene te vinden, die zichzelf ontwikkelt en omhoog haalt en de ander in die ontwikkeling meeneemt.

Dan blijf je toch boven de ander staan en daar is op zich niets mis mee en is het een win-win sitiuatie. En inderdaad dat omlaag halen daar kon hij wat van, op alles kritiek hebben totdat ik dan weer eens reageerde daarop en hij weer kon zeggen dat alles aan mij lag en een relatie met mij niet mogelijk was. Ik lachte zelfs niet meer, kreeg angst- en woedeaanvallen enz. En dat zou je toch niet verwachten van een man van midden 40 , dan zou je toch gaan denken dat die volwassen horen te zijn, ook met zijn exen had hij dezelfde problemen en toen heb ik hem ook gezegd de oorzaak eens bij zichzelf te zoeken.

Langs de andere kant moest hij nog naar zijn moeder luisteren, en dan stel ik daar ook mijn vragen bij. De relatie is nu iets meer dan een half jaar gedaan, maar ik vraag me nog steeds af waarom?

Wat heeft iemand daaraan om een ander omlaag te halen om zichzelf daardoor beter te voelen? Tja, net als vrouwen die vervelend zijn, staat dat helaas niet op het voorhoofd van mensen geschreven. Daarnaast is onzekerheid ook meestal een factor en dat herken ik wel. Vaak als iemand gevoelens krijgt voor een ander dan wordt dat een issue, daarom merk je dat in het begin ook vaak niet. En leeftijd zegt helemaal niets in deze. Immers vallen mannen over het algemeen op uiterlijk en ik zie honderden knappe vrouwen op een dag.

Voor vrouwen ligt het aantrekkelijke veel meer in het karakter van een man. En een combinatie van een zelfverzekerde man met een goede eigenwaarde en zelfvertrouwen die ook nog eens zelfcontrole, discipline en geduld heeft én nog eens een uitdaging is….. Die mannen hebben het ook niet nodig om anderen omlaag te halen. Weet je meteen dat die mannen die dat wel doen al niet aan de bovenstaande beschrijvingen voldoen. Daarop zijn vele antwoorden mogelijk, maar verlatingsangst zal er zeker wel mee te maken hebben.

Ondanks dat het wel pijn bij je zal doen, is het de vraag of je op termijn niet beter af bent. Sterkte in ieder geval met het verwerken. Neem daar wel ruim de tijd voor, want het is erg belangrijk. Waarom krijg ik dan altijd in heel mijn leven het worst case scenario? En het ergste is het wordt altijd nog erger. Ik zou toch wel eens een woordje met die kerel boven in de hemel willen praten, volgens mij haat hij mij of zo.

Het gaat nooit eens vlekkeloos in heel mijn leven. Er is nooit een punt in mijn leven dat ik zeg: Op elke slak word zout gelegd, en alles wat je zegt wordt gecontroleerd, en niemand gelooft me, totdat ze het zelf zien. Bij hoger geplaatsen durft men geen geintje uit te halen, ik ben de pispaal iedere keer wat anders of telkens hetzelfde weer wat anderen ook niet leuk vinden want de sfeer lijd er onder.

Waarom doe je het dan, denk ik. Maar dat ze mij niet geloven dat komt omdat ze mij niet geloven, waarom zou je iemand geloven? Ja, ach geef maar kalmerende zooi, dan gaat hij slapen, hij slaapt een gat in de dag, wordt daardoor extreem kwaad, kan niet meer genieten en die vrouwen, die kunnen barsten. Die hebben het in zijn ogen zo goed voor elkaar dat ze hem niet meer nodig hebben. En dan nog nee zeggen ook, nee zo is het niet, hoe dan wel? Vind je het erg dat ik mensen eigenwijs vindt ook al geven ze dat zelf niet toe?

Je geeft geen concrete voorbeelden dus ik kan niet goed inhaken. Met welk doel heb je je reactie geplaatst? Wat voor antwoord wil je? Hoe dan ook, het is je vrijheid om te vinden wat je vindt, te voelen wat je voelt en te denken wat je denkt.

Niemand, ook ik niet, kan dat van je afnemen. In die zin heb je de macht over je levensloop. En nee, dat hoef je niet van mij aan te nemen. Het is jouw vrijheid om ook dit antwoord te verwerpen. De 7 nadelen van single zijn vind ik zelf erg overdreven. Voor sommigen zullen deze nadelen misschien wel gelden. Voor mij in ieder geval niet!

Ik wil graag vaak alleen zijn, maar ook heb ik behoefte om af en toe contact met anderen te hebben. Dat is ook de mening van Victor Verlon. Ik zal zeker niet van het door mij gekozen pad door meningen laten afleiden of afbrengen. Dat sommige mensen mijn levensstijl vreemd vinden, is hun mening en neem ik ook als kennisgeving aan.

Zijn er nog meer reacties van mensen die wat van mijn levensstijl hebben? Zoals gezegd is mijn sociaal netwerk beperkt wat mijn privéleven betreft.

Als single ondervind ik zelf nauwelijks of geen flauwe grappen of opmerkingen. Ieder moet zijn of haar eigen leven indelen zoals hij of zij het wil, zonder egoïstisch te zijn!

In hoeverre is het belangrijk voor jou om jezelf te labelen? Hoe dan ook, er zijn genoeg mensen die jou levensstijl graag een naam geven, En er zijn ook genoeg mensen die min of meer dezelfde levensstijl hebben. Loner, introvert af en toe iets met vrienden doen om de sociale contacten enigzins warm te houden, maar verder heb ik niet zoveel met mensen.

En ook zeker niet van wat zij allemaal vinden. Ik denk en handel vaak buiten de gemiddelde denkkaders en dat roept altijd weerstand op. Ik ben ook iemand iemand die veel meer behoefte heeft om alleen te zijn dan de gemiddelde mens. Ik heb wel een label gekregen, namelijk Asperger, al wordt dat niet meer zo genoemd. Tegenwoordig spreekt men simpelweg van een autismespectrumstoornis.

Ik ervaar dat niet als stoornis, want het geeft me ook bepaalde sterktes mee. Ik weet dat ik sociaal wat minder handig ben, en ik heb het daar soms moeilijk mee. Maar daarvoor krijg ik professionele hulp. Verder heb ik niet het gevoel problemen te hebben in de omgevingen waar ik kom. Zo word ik op mijn werk zeker graag gezien, en heb ik ook wel vrienden. Ik ben inderdaad niet goed in de eerste contacten met mensen, want ik kijk altijd eerst de kat uit de boom.

Het duurt lang vooraleer iemand mijn vertrouwen kan winnen. Maar zodra hij of zij het gewonnen heeft, ben ik een heel loyale vriend. Nou, aspereger is wel een label idd. Mijn benedenbuurman heeft dat, dat heeft niets meer met sociaal te maken, dat is gewoon erg vermoeiend.

Veel herhalen, veel beloven, veel afzeggen. Introvert zijn uit zich idd met weinig contact zoeken met onbekenden en daar wordt meteen een label aan gehangen. Ik ben zelf ontzettend sociaal, maar ik toon weinig sociaal gewenst gedrag.

Als ik geen zin heb om hoi te zeggen dan doe ik het niet. En ik pak in een grote groep net zo makkelijk een boek en dan sluit ik me af.

Ik ben dan ook gewend dat de een met me wegloopt en de ander een gruwelijke hekel aan me heeft, maar ik trek me niet zoveel aan van anderen dus ik heb er geen last van. Maar ik houd altijd rekening met andere mensen, ik zal nooit dubbelparkeren, rotzooi op de grond gooien, afspraken niet nakomen etc. En idd eerste contacten, lastig. Gevolg is dat ik vaak als arrogant wordt bestempeld. En na een uur of 2 a 3 in een grote groep dan moet ik gewoon wegwezen en alleen zijn, want dat zuigt mijn batterij helemaal leeg, maar dat zul je dan ook vast wel herkennen??

Dat veel beloven en veel afzeggen, dat heb ik niet. Als ik iets beloofd heb, doe ik altijd mijn uiterste best om dat waar te maken.

Dat bestaat ook in verschillende graden. Dat veel herhalen doe ik van nature wel, maar ik heb enkele jaren geleden een training gevolgd om dat te verminderen.

Dat heeft wel enorm veel geholpen, dat is veel verbeterd. Ook oefen ik, al van kinds af, soms conversaties in mezelf. Dat blijkt ook iets typisch voor mensen met Aspergersyndroom te zijn. Maar dat trek ik me niet aan, integendeel dat helpt me zelf om communicatiever en socialer te zijn in de echte wereld. Ik probeer wel small talk te doen. Al ben ik er geen held in, ik probeer mijn vaardigheden met scha en schand te verbeteren en mezelf bij te sturen.

Hoewel small talk niet mijn lievelingsonderwerp is, en het ook niet te lang moet duren, lukt het nog voor even. Ook hiervoor heb ik een cursus gevolgd. Ik ben graag bezig met vreemde talen, en dat helpt me ook bij small talk. Soms helpt het om te denken of te spreken in een andere taal, dat verlaagt de barrière. Ik zal dus ook sneller spreken met bijvoorbeeld buitenlandse toeristen, omdat je dan ook kan spreken over hun land. Vandaar dat ik het een rijkdom vind om vier talen te spreken, en binnenkort een vijfde te leren.

Ik heb niet de indruk dat mensen een hekel aan mij hebben. Er zullen er wel zijn, maar iedereen heeft wel mensen met wie het niet klikt. Mensen vinden me vaak in het begin afstandelijk, maar dat verbetert naarmate ze me beter leren kennen. Omgekeerd is dat ook. In het begin heb ik een muurtje om me heen. Ja, grote groepen dat lukt me niet. Ik neem dagelijks de trein en heb ook regelmatig een hoofdtelefoon op met noise cancelling, zodat ik me kan afsluiten.

Regelmatig, maar niet altijd. Ik heb een abonnement eerste klas genomen om niet tussen de menigte te moeten zitten. Maar ik verplicht me wel tot contact,al doe ik dat alleen als er veel habitués in de wagon zitten.

Ik voel me veel meer op mijn gemak als het vertrouwde gezichten zijn. Zijn het veel onbekenden, dan gaat die hoofdtelefoon op. Het overvloed-concept van Victor is een concept dat ik gewoon niet aankan, dan gaat de energietank leeg.

Maar ik probeer me toch enigszins te verplichten om binnen mijn grenzen me niet helemaal af te sluiten. Maar van mensen in grote groepen heb ik een panische angst, en binnen nog erger dan buiten. De trein die ik naar mijn werk moet nemen rijdt naar Leuven Werchter , en zal vol zitten met luidruchtige en grote groepen. Als ik die trein moet nemen, dan begin ik te hyperventileren en krijg ik paniekaanvallen. En ja, dat is in het verleden al gebeurd.

Die trein doet over een traject dat normaal 1 uur doet meer dan 2 uur, maar het zij zo. Allemaal van angst van groepen mensen. In een discotheek krijgen ze mij met geen stokken naar binnen. Nou, ik vind dat je heel erg goed bezig bent. Je bent bezig met jezelf te verbeteren en je bent je bewust van het proces, dus ook het effect van je eigen handelen op een ander.

Dan ben je al veel verder dan de meesten. Aspereger is er in verschillende gradaties en het zal ook niet echt helpen dat mijn benedenbuurman, doordeweek 3 liter bier per avond en 3 joints naar binnenwerkt en in het weekend een veelvoud en dan heb ik het nog niet over wat ie eet.

Ik houd niet van grote groepen, maar ik raak er niet van in paniek. Het lijkt of je een social anxiety disorder hebt of iets in die richting, want jouw reacties zijn wel erg extreem. Ik heb geen enkele moeite om te zien wat het effect is van mijn opstelling tov vrouwen, maar de gedachte dat ik mensen moet gaan aanspreken, waar ik eigenlijk al geen zin in heb, en dan nog eens over koetjes en kalfjes moet gaan praten, brrrr laat maar….

Nee, zijn drank- en drugsgebruik zullen hem zeker niet helpen. Dat is een feit. En dat is heel jammer, want dat zal hem zeker niet verder helpen. Ik vind dat vooral spijtig voor hem. Asperger is geen ziekte, en heel veel zaken zijn te leren. Bij mij was het inderdaad een twijfelgeval tussen Asperger en sociale fobie, en het zal beide zijn.

Toch is men voor de diagnose asperger gegaan, omdat uit testen bleek dat ik veel dingen met mijn verstand doe die normaal vanuit het gevoel moeten komen. Mijn redeneringsvermogen heeft echter veel gecompenseerd, en ik heb me een aantal sociale zaken aangeleerd.

Zo heb ik het soms behoorlijk met een timing in een gesprek, en weten wanneer je het woord mag nemen. Ook dat is typisch Asperger, maar dat is ook te trainen. Kijk, mijn moeders been is geamputeerd en zij moest leren lopen met een prothese.

Laat ons zeggen dat mijn redeneringsvermogen mijn prothese is voor mijn Asperger. En dat lukt me aardig goed. In een vertrouwde omgeving, draai ik aardig mee. Vrouwen kunnen mijn vertrouwen wel sneller winnen dan mannen, maar dat komt vooral omdat ik als kind fysiek en psychisch mishandeld werd door mannen. Ik ben ook vooral bang van de chaos die groepen meebrengen, en ik voel me overweldigd en bang. Wat vrouwen betreft, is het minder.

Ten eerste voel ik me niet zo vaak aangetrokken tot vrouwen. Dat gebeurt wel, maar dan ken ik de vrouw in kwestie al wat. Dan is die eerste fase al voorbij. Je loopt regelmatig tegen de muren aan. Timing bijvoorbeeld, maar ook speels overkomen en dergelijke, gaan niet vanzelf.

Zeker wanneer ik iemand pas ken is dat niet makkelijk. Ik kom nogal afstandelijk en pedant over, maar probeer hierop te letten.

...

En dat terwijl NL de o zo duidelijk schuldige joran en paul ongetwijfeld vrijuit laat gaan. Ten eerste het verwijt aan de nederlandse staat. Alle vooroordelen die amerikanen hadden over de nederlanders komen nu natuurlijk uit. Aruba dankt zijn bestaan aan toerisme en geld uit het koningkrijk. Ik kwam dit plaatje tegen op het internet: Hoop maar niet dat die Amerikanen dit echt zullen krijgen.

Dat plaatje is natuurlijk maar een grap, maar als Dr. Phil echt president was, had Amerika oorlog met Aruba denk ik. Ik volg al een tijdje de blog van N. Dit is werkelijk hemelsschrijend. Als je leest hoe die K T amerikanen denken over Aruba en Nederland, Ik heb werkelijk alle samenzwering scenarios voorbij zien komen, wat een stelletje mongolen, dat volk is niet normaal meer.

Ik wist dat het gros stom was maar zo stom omfg. Die moeder, daar raak je niet over uitgepraat, vindt het niet gek dat Nattalee haar de zus van adolf hitler noemt. Laat ze eerst maar eens met echte bewijzen komen, schijnbaar zijn die er niet, getuige dat Joran en zijn vader zelf naar New York zijn geweest en niet veroordeeld zijn.

Schijnbaar zijn er in de US nog wel mensen die objectief kunnen zijn en zich niet laten drijven door emoties. Iemand is onschuldig tot bewezen dat die het niet is.

Heeft hij het wel gedaan dan verdient hij straf dat staat buiten kijf. Met amerikanen als vrienden heb je geen vijanden meer nodig. Zag zelfs voorbij komen dat iemand het wel konden waarderen als een persoon het recht in eigen hand zou nemen om Joran om te brengen. Natalee Holloway een sexslaaf? Was het maar waar! Toch maar naar Aruba deze zomer? Hij schijnt het nog al goed te weten… die vent is toch al niet normaal. Maar Aruba is Nederland. Nederland is voor die yanken drugs en sex.

Dacht je dat Amerikanen zich dáár druk om maakten? Bovendien denk ik dat mama haar dochter als heilig onschuldig meisje ziet, wat ze in werkelijkheid vast niet is geweest. Leer mij jonge meiden kennen: Nee, jonge meisjes zijn heus geen lieverdjes!!

Amerika is inderddaad gek in ieder geval de moeder van Natalee. Natalee is op Jamaica ook 2 weken vermist geweest en toen verklaarde de moeder dat ze blij was dat het plan van haar dochter mislukt was!!! De moeder komt om het eiland en heeft nog nooit een traan gelaten en is alleen maar bezig met media en aandacht aan het zoeken. Ze wil een film maken en een boek schrijven en wacht tot ze een mooi bedrag krijgt hiervoor!!!

Er speelt zich veel meer af tussen Natalee en die moeder. De Arubanen zijn echt geschokt van de beschuldigingen en Joran was gesteld op Natalee en nam haar mee naar alle mooie plekken en kwam veel met haar in het openbaar.

Ze heeft hem gebruikt en is hem gesmeerd…. Of misschien is ze gaan zwemmen met haar dronken hoofd; was ze niet naar dat strandje gegaan om naar de haaien te kijken?

In dat geval goeie kans dat ze er een gezien heeft…. En er verdwijnen overal ter wereld meisjes waar we niks meer van horen.. Ja ja Aruba en suriname is ene tering land.

Meisje van 10 en 12 wordne hie rverkracht en in keldertjes opgesloten. Nederland is werelds grootste vrouwen exploitant. Vergeet niet prostitutie is hier legaal en ook softdrugs. Volgende keer kijk een naar je eigen hoeren drugs land voordat je de caraibische paradijsen gaat afkraken.

Wil je obver iets zeiken pak dan de media aan. News wordt alleen uitgezonden als die journalisten denken dat ze er een prijs mee kunnen winnen.. Jammer dat sommige mensen een beetje afdwalen van het onderwerp. Misschien is ze zelf de zee in gegaan of gegooid, niet alleen haaien eten vlees hoor, een lichaam is binnen 2 weken kaal gegeten door honderden grote en kleine vissen.

Misschien is ze met wat hulp weggelopen, maar als je dat 2 jaar vol houd is dat wel knap. En zo kan ik en met mij nog duizende mensen allerlei senarios verzinnen, maar het is nu wel te laat om haar lichaam in zee te gaan zoeken. In de duinen is nog een kans dat ze gevonden wordt, dat is redelijk dicht bij waar ze is achter gelaten.

Die Satish wist dat ze nog op het strand was en is misschien terug gereden… wie zal het allemaal zeggen? Het maakt niet uit of natalee drugs gebruikte of zoop tot ze er bij neerviel als ze is vermoord moet de dader gepakt worden want wie geeft zo een idioot het recht om te bepalen of iemand mag blijven leven of niet.

En ooit gaat dit uitkomen, en hopelijk kan Natalie Holloway ooit haar eigen verhaal doen en iedereen vertellen wat haar nu echt is overkomen. Meiden lijken steeds jongens-achtiger te worden, stoer doen etc etc, en als ze dan met jongens uit gaat en er gebeurd wat,krijgen jongens de schuld.. Hij zegt dat in zijn eigen land, hij heb zijn tv programma in zn eigen land, en het word hier uitgezonden, omdat veel mensen het interesant vinden en kijken, anders hadden ze het hier niet uitgezonden, als er niemand keek.

The best on earth!!!! Ik heb net Jorans boek uitgelezen. Ik moet zeggen ik was er altijd heilig van overtuigd dat hij iets met natalee had uitgevreten. Nu ben ik toch niet zo zeker meer.

Ik hoop echt dat ze haar ooit nog vinden. Als ze nog leeft, en uit haar zelf is weg gelopen, dan hoop ik dat ze een heel zwaar kut leven heeft. Ze zou dan zo veel mensen zo veel pijn hebben gedaan met haar acties…. Moet eerlijk bekennen dat ik zijn show nog wel eens keek… Nou nu zeker niet meer… Wat die man wel niet over heeft voor kijk cijfers, is niet normaal! Amerika vind ik een vreselijk land. Althans het land is geweldig, maar de mensen zijn niet te geloven dom!

Als je alleen al kijkt naar hoe veel mensen buch supporten! Zouden ze er net zo veel aandacht aan hebben besteed als het een zwart meisje was geweest, die er niet zo leuk uitzag als natalee? Het was ontzetend oneerlijk om Aruba te boycotten. Het land leeft van de toerisme, en mensen brengen daar sávond het eten mee op tafel voor hun kinderen. Het blijft natuurlijk een heel vreemd verhaal, en ik hoop dan ook echt voor iedereen die ermee te maken heeft dat de waarheid ooit naar boven zal komen!

Overgens echt een super goed boek, echt een aanraden! Tegen het Arubaanse volk toonde Beth Twitty haar dank, maar zodra ze op de Amerikaanse tv kwam, spuugde ze op Aruba. Ze kon gratis eten in restaurants en gratis overnachten in hotels en wat deed zij tijdens de zoektocht?! Laten we Alabama boycotten; daar zijn nl. Dit soort dingen kunnen nou gebeuren als je de hoer uithangt en vooral in een vreemd land. Ik denk dat Beth er alles mee te maken heeft.

Die vrouw is nep. Mocht Natalee dood zijn, God rest her soul. Niemand verdient zo te sterven. Maar laat dit een les zijn voor diegene die de slet uithangen op vakantie! Hier worden kleine kinderen zelfs doodgeslagen bijv. Politie ondervraag die smeerlap brian eens die de gouden kooi zit! Elke heer brengt zijn meisje weer veilig thuis. Of zie ik het verkeerd en is er misschien ook nog GHB gebruikt? Jij bent zelf gek! Niet iedereen over een kam scheren en eerst eens goed je feiten op een rij zetten!

Waarom is de moeder van Nathalie hollewee gestoort haar rectie geeft juist aan dat ze een moeder is. Komt nooit in een verhouding tussen moeder en kind als je zelf moeder bent zal je beter beseffen hoe groot een moeder hart is en hoe frustrerend het voor een moeder is niet te weten waar haar kind is zelfs al is ze 60 of 80 jaar het blijft haar kind.

Wees mens en beseft toch haar frustratie. Stomme boer of boerin. De President roept een specifiek dag uit tot Nathalie dag.. Een doughnut heet nu een Nathalie-ring zodat elke Politie-agent zich de naam zal heugen bij het erin bijten.

Kortom — als er ergens iemand is die de schuld-vraag deligeerd op Continentaal niveau — dan is het wel de Moeder en vader van Nathalie. Ik ben 2 keer in Aruba geweest zijn daar dol op Amerikanen wat ik overigens belachelijk vind. De Arubanen worden lekker onder druk gezet met deze vreemde kwestie. Kunnen zij ook eens kennismaken met de Amerikaanse hypocrieten het is beter dat Aruba zich meer gaat focussen op toeristen uit Europa.

Nathaly was iemand die de bloemetjes flink buiten ging zetten op Aruba Dat is voor iedereen gevaarlijk als je niet uitkijkt in wel land dan ook. Aruba is een stom eiland op toeristisch gebied Ze zijn te dol op Amerikanen. Ben er 2 keer geweest. Het word tijd dat ze daar anders gaan denken.

Amerikanen zijn niet zo lief blijkt nu. Dat vind ik nu ook al dat geluiter over die dronkelap en snuifster. Dat gebeurt overal als een toerist zich misdraagt in een hotel. Aruba is lekker uitgespeeld op dit gebied Dus krijgen zij ook de schuld van alles Een goede les voor de hotels daar wangedrag!!!! Ik kwam hier toevallig ff langs en normaal reageer ik nergens op maar nu moet het ff. Ja wat nou tenenkrommende show.

Tegenwoordig schrijft en praat iedereen maar raak. Ik word hier zo diep triest van. Denk nou eerst eens na voor je iets schrijft. Deze show is 1 van de beste tv programmas ooit gemaakt. Hoeveel mensen worden wel niet geholpen door de dr phil show, hoeveel mensen kunnen eindelijk eens logisch nadenken dankzij dr phil.

Hij is ook een zeer goed voorbeeld voor de jeugd. Tenenkrommend is de vervlogen moraal van deze tijd, het niet kunnen praten over emoties het gebrek aan respect voor de medemens, alleenstaande moeders en wat al niet. Emoties zijn verkocht aan de grote media-industrieën die ons laten zien wat echt en niet echt is. De ingelaste lachkarbonades zijn al verdwenen — we weten nu al exact wanneer we moeten lachen. En in sommige huiskamers lacht men alleen dom als er bezoek is — anders zijn ze bang er niet bij te horen — dat is pas erg.

Trieste reacties van wat al te naïeve mensjes. Vrouwen worden overal ter wereld als oud vuil behandeld en tegen hun wil in de seksindustrie gestopt. Als seksslavin verkocht worden, is geen pretje. Je moet wel erg naïef zijn om je daar een mooi plaatje uit een pornofilm bij voor te stellen. Het is iedere dag voor geld verkracht worden, punt. Je identiteit, zelfs je eigen lichaam zijn in handen van iemand anders. Laten we dus eventjes geen grapjes maken over dit soort dingen uit R-E-S-P-E-C-T voor de belabberde positie van vrouwen op deze aardbol want Nederland is slechts een kleine vluchtheuvel op een onmeetbaar grote snelweg vol smog en snelheidsduivels.

Ik denk dat we een mooie impressie hebben van het walgelijke karaktertje van meneer van der Sloot. Bonkende muziek en vrouwen met opmerkelijke rondingen die sexy dansen op de bar, en de bezoekers aanzetten om vooral nog wat alcohol te drinken.

Wie wil kreeg van zo een vrouw een flinke slok sterke drank, die het al even zwierig en sensueel uitdeelden alsof het een snoepje was. Ik besloot mijn ogen de kost te geven, maar om het verder niet te ver te laten gaan, ik was immers ook op stap met een vrouw. Uiteindelijk ben ik zelfs nuchter gebleven die avond. Wat ik mij vooral de dag erna allesbehalve beklaagd heb. In die club werd ik echter gezien door een stel mannen die ik kende.

Tegen hen mocht ik het serieus uitleggen waarom ik in die club was met een vrouw die NIET mijn seksuele vriendin was terwijl ik nog single ben. Is ze echt niks voor jou?? Ik ben zelf al 1jaar single en ik heb een paaar doelen die ik wil halen terug naar school lekker sporten dan heb ik weinig tijd voor een vriendin ben ik daarom zielig vindt ik niet. Waarom zie ik geen reacties van vrouwen? Is single zijn een beroep?

Laatst vroeg een dame in Londen mij, ik was daar een weekend, of ik single was. Het ging over een nieuw tijdschrift. Nee, zei ik ik ben landschapsontwerper. Maar daar was ze niet benieuwd naar. Ik vroeg haar of ze single was. Dat was ze niet. Het bevreemd me steeds meer, die tweedeling. De tegenstelling van single is dus: Hebben zij het op een of andere manier moeilijk?

In de NRC van gisteren staan in de bijlage Economie twee artikelen over netwerken. Mensen eten met elkaar en praten over werk, studie en hobbies. Ze willen absoluut niet met een datingsite vergeleken worden. Het woord single nemen ze niet in de mond. De oprichters van twee sites gruwen ervan, omdat mensen zich dan anders gaan gedragen.

Ik ga ze een keer uitproberen: Dit resulteert in relatieproblemen. Je bent slechts twee jaar single?

Laat het je niet weerhouden om vrouwen uit te nodigen, afspraakjes te regelen. Zenuwen horen erbij, leer ervan te genieten. Er is geen zekerheid, zelfs als een vrouw ja zegt of staat te trappelen voor jou. Veel succes met stage! Grote kans dat in een straal van 3 kilometer er tientallen mensen zijn die er net zo alleen voor staan als jij, en wel vrij zijn wanneer jij dat bent.

Je hoeft absoluut NIET te liegen dat je een vriendin hebt. Ik heb jouw vraag hierover beantwoord in Mannen onder elkaar doen nog wel eens alsof je elke vrouw moet nemen waarmee je omgaat. Deze site is in de eerste plaats gericht op mannen, vandaar dat je nog geen reacties ziet van vrouwen bij dit artikel. Bij andere artikelen vind je wel degelijk reacties van vrouwen…. De groep singles is moeilijk te definiëren, behalve op het feit dat ze geen vaste relatie hebben.

Zelfs als je geen vriendin hebt gehad ooit , hangt het er vanaf hoe je je opstelt. Je mentaliteit is uiteindelijk veel belangrijker dan ervaring. Je hoeft het niet ter sprake te brengen want het is niet relevant. Neem initiatief, maak plezier en voor je het weet…: Dat heb ik nu vaak, telkens dat ik in contact met een dame, wat tegenwoordig meer en meer het geval is, dan weet ik nietmeer wat ik moet na de aanspreking en klein gesprekje.

Het voelt zo echt leeg aan. Alsof je nietmeer intressant genoeg bent voor haar intresse te doen opwaaien. Ik dacht een afspraakje te hebben totdat mevrouw op het laatste moment iemand anders uitgenodigd had een andere maat van haar die ik ook wel ken die al een vriendin heeft. We zijn naar een musical geweest met zn 3en maar was nogal stil die avond. Telkens als hij even weg was waren het hele leuke gesprekken maar toen hij terug kwam was het weer stil.

Ze zat meer met hem te praten en meer hem aan te raken dan mij. Vervolgens wilde ze me blijkbaar zsm weer zien dus vroeg of ik uit ging de volgende avond.

Heb hele botte reacties gegeven omdat ik haar manier van handelen erg raar vond van de avond ervoor ze had zelfs een goede maat van me ook uitgenodigd buiten mij om. Sms reacties waren zo: Stefan wat zijn de plannen voor vanavond? Gaan jullie niet uit? Ok dan gaan we wel uit op je verjaardag in nl verwijzing naar de avond ervoor toen we erachter kwamen dat we bijna op dezelfde dag jarig waren en we wel bij elkaar wilden komen op elkaars verjaardag om te gaan stappen.

Kan het zijn dat ze erg zenuwachtig was voor het afspraakje, en daarom hem had meegenomen omdat zij zich daardoor beter kon ontspannen? Iemand die ze vertrouwt, waarvan ze weet dat hij toch al gebonden is.

Misschien hoopte ze wel dat je een beetje jaloers zou worden. Ik ken vrouwen die ook zo handelen. Ze zijn zeker wel geïnteresseerd in je maar het duurt langer om haar vertrouwen te winnen. En dat ze een vriend mee neemt is niet grappig. Maak het met zoiets gezellig met die vriend. Ze is volgens mij verlegen en zal daarna aan die andere vriend gevraagd hebben wat hij van jou vond. Die nadeel dat ik hier had gezet, heb ik ondertussen zelf opgelost, ik zat er eerst een paar dagen mee in de knoop.

Ondertussen heb ik een hulpmiddeltje gebruikt om er vanaf te zijn, het heet brainstorming, ideen om intressant te weer zijn. Momenteel heb ik een probleem van motivatieverlies maar die zal ik zelf wel oplossen, gemotiveerd zijn om te gaan veroveren ook al zal ik weer bot vangen. Kmag niet klagen, nu sukkel ik tenminste nietmeer bij het aanspreken en de kleine dialoog erna, juist die verdere stappen die ik nog moet ervaren.

Ja dat zou inderdaad ook kunnen. Heb jij enig idee hoe ik hiermee verder zou kunnen gaan? We gaan beiden terug naar NL binnenkort en dan is de afstand groter.

Hij heeft wel in de gaten dat er iets is want die blikken van hem zeggen me ook genoeg. Zij gaat komend weekend weg en ik de week erop. Voorstellen om wat te gaan drinken kan ik doen maar ik krijg gewoon het gevoel dat ze dan straks weer mensen meeneemt onverwachts.. Ja, nodig haar uit voor een drankje. Ik denk dat ik wel weer contact zoek als ik weer terug ben in NL. Ze is al naar huis en ik heb zelf van anderen afscheid genomen op een gezellige manier. Ik heb wel het idee dat gezellig met zn tween bijpraten iets is voor als je elkaar langere tijd niet gezien of gesproken hebt.

We hebben op zich wel vaak contact. Maar altijd als het op wat doen aankomt dan neemt ze anderen mee. Nu ik vermoed zelfs dat alle aandachtspunten van toepassing zijn voor tal van mensen die wel een relatie net als ze voor sommige singles van toepassing kunnen zijn.

Sommigen zeggen openlijk dat ze jaloers zijn op mijn vrijheid; 3. Echter deze zoektocht is naar mijn bescheiden mening geen nadeel. Deze zorgt voor het in contact komen met tal van boeiende mensen, wat het netwerken en je carrière zelfs een boost kan geven. Als single ben je genoodzaakt sociaal te zijn … en dat heeft voor mij alleen maar een positief effect op mijn levenskwaliteit; 4. Voor mij vullen mijn vrienden me goed aan wat de noodzaak aan een partner minimaliseert; 5. Je relatiestatus lijkt me hier irrelevant; 6.

Nee daar heb ik geen gebrek aan. De frequentie is minder doorzichtig maar de kwaliteit lijdt er alvast niet onder: Ik kan bij veel mensen terecht, maar mijn echte vrienden die ik op 1 hand kan tellen staan er dag en nacht voor mij, waarbij tal van partners me in de steek lieten bleven dezelfde steunpilaren present;.

Na ca 1 jaar als vrijgezel geniet ik ten volle van mijn leven en heb ik niet het gevoel dat er iets mist. Eerlijk gezegd droom ik ervan om weer single te zijn zonder dat ik iets ontzettend mis.

Ik heb nu 10 jaar achterelkaar een vaste relatie verdeeld over een paar vrouwen. Ondanks dat ik het zelf iedere keer uit maak, is t erg moeilijk om het te accepteren om single te zijn. Ik zeg wel tegen mn zelf dat er weer een wereld voor me open gaat en dat is ook zo… maar voor het mn bedoeling is zit ik alweer in een nieuwe relatie die weer uitloopt naar een vaste relatie.

Ik kijk best wel op naar mensen die single zijn en daar goed mee om kunnen gaan. Dat begint me stilletjes op te vreten. Ik heb het over persoonlijke vrouwelijke affectie. Uw advies van vrienden en familie is het niet dezelfde warmte, victor. Ook al sport ik veel de laatste, nu veel meer als normaal en dat begin ik wel te voelen, onfair ….

Ik ben zo ongelukkig en zo eenzaam alleen te zijn. Ik heb een vriendin gehad, da we het goe kunnen hebben samen. Maar als iemand daar tussen komt is het om zeep. En nu zijn we al drie maanden uit elkaar. Opeens heeft ze mij gezien op een datingsite en twee weken later heeft ze een bericht gestuurd om naar haar gasstoof na te zien.

Ik ben er geweest maar ik heb haar niet gezien. Daarna een paar dagen later, word ik uitgenodigd door haar zoon voor zijn verjaardag. Ik ben daar geweest en daarna als ik door ging heb ik gezegd da konten was om haar nog eens te zien. En ze antwoorde da ze ook conkten was om mij te zien. Vanaf toen heb ik ze regelmatig gehoord en gezien en dan vraag ze aan mij voor da zin heb om naar een rommelmarkt te gaan samen. Maar als vrienden, meer niet da heeft ze gezegd. Na da ik iets voor haar gekocht had krijg ik een kus op mijne mond en een knuffel.

En als ik haar thuis heb afgezet heb dan krijg ik geen kus op de mond maar wel op de kaak en een lange knuffel. Wat moet ik daar van denken? Ik vraag goede raad van uw Viktor, help ik weet het nie meer. Ik heb nu minder last bij single nadeel 5, Ik sport nu wel een pak minder dan toen: Ik heb ook totaal geen zin om naar een fitness gym te gaan.

Ik wacht wel weer begin februarie of begin maart om terug te beginnen te sporten tot eind oktober. Het effect van meer te sporten creert het gevoel dat je steeds iemand nodig hebt om meer te knuffelen en warmte te krijgen. Dit gevoel is wel verminderd maar is wel nog steeds aanwezig.

Stel jezelf de vraag of je daar wel gelukkig mee kunt zijn. In veel gevallen is het beter om niet meer om te gaan met een ex, omdat het meestal moeilijker is om oude gevoelens en herinneringen los te laten. Daarom is het beter om het rest van het jaar iets minder intensief te sporten en in de winter rustig door te blijven trainen.

Doe desnoods een andere sport; een binnensport dichter bij huis. Ik trek nu ook baantjes in plaats van fitness. Volgend jaar ga ik weer verder op de sportschool…. Ik ben al heel mijn single, en ik haat het. Iemand om lief en leed mee te delen, was altijd al het enige wat ik zeker verlangde. De rest was een vraagteken. Intenser, inquisitiever, dwangmatiger, zeer analytisch, complex, perfectionistisch, chaotisch, angstiger, eenzamer, neurotisch, … Nu weet ik dat ik Attention Deficit Disorder lijk te hebben.

Niet bewezen, maar als de hele lijst klopt … Verder vind ik de meeste mensen traag van geest, gesloten, eenzijdig, oppervlakkig, … Als je een IQ hebt van of hoger, kan dat betekenen dat je hoogbegaafd bent — hoogintelligent sowieso, maar er zijn bepaalde karaktertrekken nodig om in die Sonderkategorie te vallen — en dan kan — niet: Tenzij ik erin slaag een vereniging voor mensen als ik op te richten.

Indien internationaal, is leden in theorie niet onindenkbaar. Fries zegt het al: ADD is een breed begrip, en het kan heel wel zijn dat je totaal iets anders hebt of helemaal niets. Waar wil je heen met je bericht? Zelf een diagnose stellen op basis van je eigen bevindingen zou ik niet doen.

Laat je onderzoeken en ga desnoods in therapie. Zorg eerst maar eens dat je minder negatief bent, dat scheelt al een hele hoop. Zelf heb ik ook add, wel gediagnosticeerd en dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Bedankt voor de reacties. Niet dat ik er wakker van zou gelegen hebben, maar toch is het vervelend genegeerd te worden.

Mijn conclusie is juist. Je doet precies alsof ik niet kan lezen en interpreteren, vergelijken en vaststellen. Een professional zoeken is een daad, en daarvoor je moet iets beslissen, en laat dat nu hetgene zijn wat ik niet of moeizaam doe: Trouwensd zijn de Dus eigenlijk een onlogisch voorstel.

Als ik negatief ben, dan is dat niet voor niets. Het is hoe ik me voel, en daar ben ik eerlijk over. Het is alsof je in een bepaald spel altijd verliest, en daar word je nu eenmaal sikkeneurig van. Zeker als het niet ligt aan het toeval of gebrek aan talent, maar het onvermogen om de spelregels te volgen, omdat die nu eenmaal gebaseerd zijn op voorspelbaarheid, consensus en middelmatigheid. Het is tegelijk ook een test. De meerderheid van de mensen.

En het juist daar waar sommigen ziek van worden. Net een programma op Canvas: Ben ik niet van plan. Een hoge intelligentie en een kritische angstvallige ingesteldheid t.

Getver, … ik heb weer wat fouten laten staan. We leven in een cultuur van verbergen, om niet zwak over te komen, maar dat vergroot juist de problemen. Wie dat niet begrijpt, weet niet wat 30 jaar van frustratie, boosheid en er niet echt bij horen is.

Ik voel me nogal nutteloos voor haar dus voor mij heeft et allemaal geen zin meer dus als iemand hier op kan antwoorden zou ik dat op prijs stellen. Dus je vriendin kwetst je geregeld, en trekt je als het ware naar beneden… Daarom, stop met jezelf af te vragen of je wel nuttig voor haar bent.

Begin met je af te vragen of je wel een relatie moet aanhouden met haar! Onder andere over foute vrouwen hier , zelfvertrouwen hier. En schaf meteen mijn Zelfvertrouwen -programma aan. Stap voor stap krijg je je zelfvertrouwen terug zodat je weer voor jezelf kunt opkomen. Het geeft je rustmomenten, zodat je tot jezelf kunt komen. Plaats ook vaker een reactie op mijn site, houd me op de hoogte.

Ga ervoor, alles krijgt dan weer zin! Ik ben sinds 5 jaar bewust single vrouw en het gaat me beter dan ooit! Mijn leven hing aan een zijden draadje, telkens weer met een man aan mijn zijde, de afgrond was nog maar 2 meter van mij vandaan.

Zal ook wel mijn keuze voor mannen zijn dan. Sex, dat hadden we zeer wild en uitgebreid.. Dat had ik trouwens met al mijn relaties. En ik weet zeker, dat stellen die jaren getrouwd en trouw zijn, die nooit wellicht nooit zullen meemaken. Die friemelen in het donker wat onder de dekens, om de druk ervan af te halen, meer is er niet.

Ik kan goed leven, in mijn droge sahara. En een tijdje droog, is heus niet verkeerd. Als het weer eens zou komen bij mij, dan breken de dijken in Nederland. Tenzij ik een man ontmoet, per toeval zoals altijd, waarvan ik denk: Maar helaas bleef met maar bij dat ene zakelijke bezoekje. Dit meestal als ik in een heftige discussie zit of me ergens aan stoor en de wereld wil verbeteren en waar een hoop tegenslag krijg en ik dan echt agressief uit de hoek kan komen.

Maar zo ben ik, ja, zo ben ik. Dan schaam ik me, omdat ik dus single ben, en hen kennelijk geen porno film van mijn eigen kan laten zien ofzo of wat willen ze dan? Echt Nederlandse onbeschofte vragen zoiets. Kan echt alleen een Nederlander op komen, excuseer mij, maar het is zo. Langzaam brokkelt mijn karige zelfvertrouwen al helemaal. Als ik naar buiten ga denk ik: Ik heb mijn leven in crisistijden wel ZELF op de rails en het gaat me goed!

Op financieel gebied hebben vrouwen inderdaad geen man nodig. Op seksueel gebied is een man maar een bonus ;p Maar waar mensen niet onderuit kunnen is dat we verbondenheid nodig hebben. We zijn eenmaal niet gemaakt om alleen te zijn. Maar vrienden en familie kunnen daar net zo goed voor doorgaan als een partner. En ik ken genoeg vrouwen die het beter vinden om verschillende vriendjes te hebben, maar geen vaste relatie willen.

Ik vind van niet. In deze moderne tijd moet t kunnen. Zolang het maar duidelijk is voor beide. Ja, ik denk er zeker ook zo over. Niet dat ik met meerdere mannen langs elkaar zou gaan rommelen, met het is me zeker ook wel eens gebeurd, dat ik ze allebei leuk vond en het was een geweldige tijd.

Echter, toen was er nog geen crisis. Ik had tijd in overvloed, vaste goede aanstelling en het leven was een groot feest. Werken, thuis komen en de hort op! Nu draait bij mij alles om een baan. Ik heb een baan, maar dan moet je gelijk weer verder kijken en zoeken en zoeken en zoeken na daarna. Er blijft weinig tijd voor mannen sowieso, ik ga er dus niet meer naar op zoek. Ik zoek liever naar een baan, weet ik tenminste dat ik mijn rekeningen betaald krijg.

Zeker, hebben we verbondenheid nodig. Maar het laat zich nu eenmaal niet afdwingen, tenminste niet bij mij. Ik zie zelden een man waarvan ik denk: Anderen zitten er niet mee, als ze maar wat hebben voor in bed.

Maar ik sta wel achter je stelling: Zo is het toch ook met de mannen. Die zijn toch ook niet meer serieus op zoek naar een vrouw en gezin voor het leven. Ik denk wel, dat er een verschil is met die mannen die mij die rot opmerking maakten: Ze zijn rond de 55 en 58 jaar. Ik ben 34 jaar en dus van een hele andere generatie. Je moet trouwen, kindjes krijgen, voor je vrouw zorgen en al dat gedoe.

Voor hen is het onbegrijpelijk en dus beschamend te zien hoe mijn leven dus is. Ik denk dat als ik eens om zou gaan met mannen van mijn eigen leeftijd…er niet zo kloof zou ontstaan. Tegenwoordig hebben mensen de scheidingsplannen al klaar liggen voor ze getrouwd zijn.. Het heeft pas waarde als je daadwerkelijk bijelkaar blijft tot de dood je scheidt. En meestal moeten ze ook lachen, want we leven echt in zon tijd.

Vroeger werd je bestenigd als je wilde scheiden, maar sorrie, vroeger was niet alles beter.. Maar ik moet wel zeggen.. Als je de stap voor kinderen hebt genomen, stelt die van trouwen ook niks meer voor. En kinderen nemen is niet iets wat je zomaar ff doet.. Tenzij je een huisman vind die op de kinderen past. Komt er op neer, je mag best schijt hebben en je eigen pad bewandelen.

Mensen die je leuk vind, mogen meelopen, die zijn dat waardig. Anderen mensen mogen misschien af en toe een keer kruisen, maar moeten t wel weer schoonmaken: Daar houd ik me dan maar eens aan vast. En ja, schijt hebben aan mensen die andersdenkenden niet accepteren. En het huwelijk heb ik altijd als een grote farce gezien. Ik heb vriendinnen die zijn getrouwd en hebben nooit sex! Die vent van hen is of overspannen en leest liever de Donald Duck ipv zich aan mijn mooie vriendin te vergrijpen en de andere kerel van die andere vriendin slaat haar bont en blauw als ze niet 20x per dag de benen breed doet voor hem.

Verder hebben die vrouwen niets te zeggen en ook geen geld, buiten Euro 5,- per dag waar ze de boodschappen van moeten halen. Werken doen die vriendinnen niet: Ik tel ze in het nieuwe jaar ook niet meer tot mijn vriendinnen En deze vriendinnen van mij hebben ook nog een hoop van die vervelende koters. Want dat doen die kerels wel: Dan ben ik liever blij met mijn droge sahara waar idiote mannen die op mijn voorhoofd zien staan: Helemaal perfect zal het zelden zijn, maar ik zoek niet en wil ergens ook niet gevonden worden.

Mocht het zich ooit nog eens voordoen, dan geniet ik die tijd met volle teugen, voor zolang deze duurt. Want samen wonen en samen delen? Dat nooit meer voor mij! Want heel eerlijk gezegd: En wie zichzelf op de rails heeft, toont in mijn ogen sterkte, zowel een man als een vrouw. Ik heb 3 hondjes, geweldige terriers! Ze liggen ook bij mij in bed, lekker warm!

Daarnaast heb ik gelukkig ook nog leuke vrienden en mijn familie, leuke buren en kennissen en ook gelukkig collegas zowel mannelijke als vrouwelijke, die niet zulke domme opmerkingen maken. Want het feit dat iemand zich druk maakt, of ik wel een beurt gehad heb, zegt toch ergens ook iets over degene die dat vraag, denk ik maar zo.

Dit is pijnlijk en moeilijk, begrijpelijk. En het gaat moeite kosten om verandering te brengen in je situatie. Een relaxte houding helpt je om je open te stellen voor nieuwe contacten. Ik ben sinds 10 jaar weduwnaar en had een gelukkig huwelijk. Mijn vrouw was 10 jaar jonger dan ik en is in 2e kerstnacht overleden. Sindsdien heb ik geen andere vrouw waar mee het klikte. Nu ben ik serieus bezig een vrouw te zoeken en het is 0,0. Moeten we ons dan naakt op een seksadvertentie plaatsen en waar?

Ik zoek geborgenheid en weer liefde, zoals het was. Ik begrijp heel goed, dat je gaat vergelijken. Mijn Mary deed dit zo en mijn Mary deed zo, en daar moet je van afstappen. Maar hoe doen de weduwen het dan? Daar wil ik graag het antwoord, want mij is het niet gelukt. Je hoeft je niet naakt te presenteren op een of andere seks-datingsite. In ieder geval niet als je zoekt naar geborgenheid en liefde.

Het is begrijpelijk dat je tijdens de ontmoetingen met single dames je een vergelijking maakt met je overleden vrouw. Alleen het doet je liefdesleven geen goed, en het doet de nieuwe vrouwen te kort. Niet leuk om te zeggen: Niemand is te eerlijk vergelijken met je overleden vrouw. Elk mens is uniek, daarbij heb je unieke ervaringen met Mary. En die zal je altijd bij je dragen. Zodra je iemand, wie dan ook, vergelijkt met Mary, kun je niet met een schone lei beginnen.

Je geeft het nieuwe contact geen kans om op haar eigen manier een speciale rol te laten spelen in je leven. Ik kan niet beoordelen in hoeverre je het verdriet hebt verwerkt.

Rouw hoort erbij en is noodzakelijk om een nieuwe balans te kunnen vinden op onder andere liefdesvlak…. Daarom geef ik voorlopig dit advies: Richt je pijlen niet op een relatie of een huwelijk. Alle 7 punten zo herkenbaar!

Echter, ik zie ze niet als nadelen, maar als vooroordelen. De toon van de schrijver geeft mij de indruk dat hij dit ook vind. Mensen hebben altijd hun oordeel klaar over mij als single. Nah, dat kan echt niet hoor, dat is toch wel zo zielig. Dat kan ook echt niet, want dat is toch wel zo triest. Kortom, de single mag eigenlijk niet eens eten. Dé standaard opmerking wanneer je naar het reisbureau bent geweest.

Terwijl alleen op vakantie gaan ook heel bevrijdend kan voelen. Daarnaast, moet je als single dan altijd maar bij vrienden en familie bedelen of er iemand zin heeft om met je mee te gaan?

Over het algemeen heerst er bij veel mensen onbewust, dat dan weer wel het idee dat je als single maar in een hoekje moet kruipen, waar je pas weer uit mag komen wanneer je op wonderbaarlijke wijze een partner hebt gevonden, want dan mag je pas weer meedoen. Frustrerend is ook dat men ook denkt zomaar alles aan je te mogen vragen.

Zo altijd alleen zijn? Ik moet er niet aan denken hoor om zo lang droog te staan. In het geval van de single heeft men namelijk totaal geen benul meer van wat privacy inhoud.

Dat en men gaat er maar van uit dat in jouw vrijgezelle leven de dingen precies zo zijn als zij denken dat ze zijn: Zo kan ik nog wel even doorgaan met opnoemen van frustrerende feiten uit het vrijgezelle bestaan.

De enige conclusie die ik er uit trek is dat het vrijgezel zijn op zich niet eens zo frustrerend is en ja, natuurlijk verlangt de single ook wel eens naar die persoon die gewoon naast ze zit op de bank, die luistert en die er is om mee te knuffelen, etc, etc. Net zoals de niet-vrijgezel zijn of haar partner op momenten wel eens zou kunnen missen als kiespijn , het frustrerende aan single zijn is eigenlijk meer de stempel die je door de maatschappij opgedrukt krijgt.

Ik wil me niet hoeven verklaren, ik wil me niet hoeven verdedigen. Ik wil in mijn waarde gelaten worden en lekker mijn eigen ding doen en wie weet, kom ik tijdens dat proces ineens wel die ene persoon tegen die het waard is om afstand te doen van mijn single status. Inderdaad, ik beschrijf vooroordelen.

Heb je mijn ironie niet opgepikt? Ik heb juist dit artikel geschreven omdat sommige mensen hun mening al klaar hebben over singles die liefdesadvies inwinnen. Eigenlijk projecteren ze zichzelf in de schoenen van de single. Zo zouden zij zich voelen als ze dezelfde leeftijd hadden als jij en geen partner meer hebben. Houd rekening met het feit dat er ook van alles en nog wat verondersteld en geprojecteerd wordt wanneer je een relatie hebt.

Dat kan nog wel eens een gezonde relatie bemoeilijken. Er wordt altijd gepraat over wel of geen relatie hebben. Het is en blijft een gevoelig en interessant onderwerp…. Ik ben altijd bang dat ik een vrouw niet kan geven wat ze zoekt. Ik heb nooit een serieuze relatie gehad dus ook weinig ervaring.

Schrijf je vooral in voor de gratis E-cursus VrouwVeroveren. Alweer zal ik eens mijn menig over dit artikel geven. Ik reis niet, dus nadeel 1 is er niet. Bij nadeel 2, in het begin trok ik me dat aan, heel veel zelfs. Na een terugblik van mijn eigen progressie, begin ik met die nadeel te lachen.

Zo erg is het niet, integendeel, de kracht van je eigen innerlijke blijschap wordt zwaar onderschat. Of ik bekijk het zo, omdat ik van mijn eigen zo energiek ben, lijkt het alsof ik wel een relatie heb maar infeite is dat niet zo maar daar bekommer ik me niet om. Dat is op zich al een sterke uitgangspunt om je eigen zelfvertrouwen en sociale omgang te versterken. Nadeel 3, zoeken en zoeken, ja en nee.

Nee, omdat je toch maar op 1 punt gaat focussen, dus resultaat gericht gaan zoeken terwijl juist belangrijker is om de stappen naar dat resultaat te bekomen veel belangrijker is dan de zogezegde shortcuts om naar een vrouw te leiden.

Nee, zo simpel gaat het niet hangt wel af welke stemming dat een dame zich bevind natuurlijk. Ja, omdat je toch een leuke dame naast jouw zijde wilt hebben en wilt koesteren. Met datingssites zoals badoo, zoosk, twoo en al de rest ervan. Ik lach daar puur mee, ik drijf zelfs een ironische spot als ik een profiel zie van een hoop eisen. Ik zeg meestal, zo moet daar nog iets op die waslijst staan?

Hoge eisen stellen aan personen is al op zich een zware beproeving. Nadeel 4, je incompleet als single? Wie heeft dat nu weer verzonnen? Ik geef toe, zo dacht ik ook in het begin toen ik hiermee begon. Na een sterke zelfbeeld opbouw, vallen de meeste negatieve en onzekere zaken weg.

Ik voel me juist wel compleet als vrijgezel, voor me zou het zelfs een bonus zijn als ik een harttochtelijke, sportieve dame en vooral gevoel voor humor zou hebben dit is slechts mijn minimum aan eisen aan het ideale beeld van de vrouw. Waarom zou je niet meetellen? Omdat andere dat jou vertellen of zeggen, als dat zo is, dan ben je spijtig genoeg een volger en geen leider. Nadeel 5, 6 en 7 Dit vond ik zich een moeilijke om ermee om te gaan. Ik kan er wel mee omgaan, de vraag is eerder hoever bereid je jouw eigen limiet om dat te kunnen verdragen?

Bij me is het zo dat de lat nog maar eens hoger heb gelegd om te kunnen verdragen. Wanneer je een relatie hebt, dan vallen deze drie tenminste weg. Voor me als vrijgezel blijft er enkel deze drie laatste nog bestaan. Ik ben het gewend om 38 jaar lang single te zijn!

Ik heb nog nooit een liefdesleven en seksleven gehad! Het bestaat niet in mijn leven in Nederland! Want de vrouwen hier kijken alleen maar naar wat jij hebt en niet naar wie jij bent! Een eigen huis, mooie auto, goed betaalde baan liefst hoge functie en veel geld op de rekening moet de man hebben!

Liefst geen kinderen, en nog veel meer!!! De vrouwen in Nederland kijken niet naar het karakter!!! De vrouwen in Nederland zijn niet sympathiek, spontaan, sexy en verzorgt!!! Het zijn gewoon een stel arrogante droogneukerige klapzeikerds die denken dat zij het helemaal zijn!!! Dus als Nederlandse jongen van 18 had ik in het verleden al gelijk door dat het nooit wat zal gaan worden in Nederland met een meisje en verkering en relatie en laat staan dat ik aan mijn trekken zou komen hahaha!!!

Dus ik bleef singel! Hier in Nederland heb ik een vrouw niks te bieden aangezien men materialistisch is!!! Als men geen vaste baan en goed salaris en woning heeft en aanzien dan kijkt niemand naar je. Gelukkig is dat hier in Brazilië en zeer veel andere culturen niet zo als in Nederland want men kijkt gewoon naar de persoon en het karakter wat het belangrijkste is!!!

De Mensen zijn koud, bot, hard, afstandelijk en veel al niet vriendelijk. Wat je gelooft dat zie je. Een kwestie van wereldbeeld, in die zin creëer je je eigen werkelijkheid. Vrouwen trakteren me geregeld op van alles en nog wat, vrouwen zijn gul. En ik heb in het verleden met oude kleding inclusief gaten ook vrouwen opgepikt.

Vrouwen zijn lief en gaan juist voor de vonk, het contact, de aantrekkingskracht. Mijn beeld van vrouwen is totaal anders dan dat van jou. Uiteraard ervaar ik andere resultaten…. Of je iets aan jezelf wilt veranderen is uiteraard aan jou. Hoe dan ook hoop ik dat je vriendelijk bent tegen Nederlandse vrouwen en mannen. Zo niet, keer nooit meer terug op mijn Aantrekkingskracht-blog!!! Daan, Daan, wat een frustratie.

Om één of andere reden kun je niet aan de vrouw komen en dat is de schuld van de vrouwen. Ze willen een man met geld moet jij toch wel hebben als je altijd single bent geweest , ze willen een man zonder kinderen die heb jij ook niet als je nooit een vrouw hebt gehad maar om één of andere reden moeten de vrouwen je niet. Die doet tijdens de sex haar ogen stijf dicht en denkt aan haar grote liefde naar wie ze teruggaat als ze je kaal geplukt heeft.

Maak jezelf niets wijs man, vrouwen zijn vrouwen en als een Nederlandse vrouw vind dat er wat aan je mankeert dan denkt een Braziliaanse er net zo over. Natuurlijk is het lekker om in het weekend wat later op te kunnen staan en eens lekker te ontbijten. Dat zal ik dan ook zeker niet ontkennen in dit geval. Al vraag ik mezelf dan wel af of dat dan alleen kan als kinderloze vrijgezel?

Kinderloos en ook nog eens vrijgezel, plaatst men mij dan in een hokje? Het is een feit, en gelukkig besef ik mijzelf dat ik naast kinderloos en vrijgezel nog zoveel meer ben. Al zijn er ook momenten geweest in mijn leven, daar ben ik eerlijk in, dat ik mezelf dat stempel ook ooit eens heb gegeven. Tel je wel mee, als kinderloze vrijgezel, dacht ik dan. Inmiddels weet ik wel beter. Natuurlijk tel je mee! Dat heb ik de afgelopen jaren ook ervaren, in meer dan positieve zin.

En daarnaast heeft het ook voordelen. Je kunt gaan en staan waar en wanneer je wilt, bent met vakanties niet gebonden aan schoolvakanties, hebt wellicht minder zorgen, je kunt nog eens lekker naar bijvoorbeeld Milaan en zo kan ik nog wel een paar voorbeelden opnoemen. De andere kant van het verhaal is simpelweg dat het niet altijd leuk is om na een dag werken alleen thuis te komen, de kat een aai over haar bol te geven, eten te maken en er vervolgens niemand is met wie je je verhaal kunt delen.

Of wanneer je even niet lekker in je vel zit, er even niemand is waar je tegen aan kunt kruipen, niet iemand waarmee je een ontbijtje deelt en zo zijn er nog wel legio voorbeelden te noemen. De voors en tegens van een kinderloze vrijgezel. Het heeft mij wel geleerd om ook alleen te kunnen genieten van kleine simpele dingen, de vrienden die je hebt nog meer te waarderen, niet bang te zijn om alleen op vakantie te gaan en dus ook het leven te waarderen zoals het is en komt.

Al maakt het kinderloze vrijgezellen bestaan mij soms ook onzeker, brengt twijfels met zich mee. Het is al weer een aantal maanden terug dat ik met iemand had afgesproken. Al was het maar van korte duur, heeft dat mij best geraakt, en nog denk ik daar aan terug. Was het eten misschien toch niet lekker, mijn arm om haar heen na een avondje Rotterdam niet het juiste moment, wat was het dan dat zij mij niet zou kunnen geven, had ik iets verkeerd gezegd of gedaan, liep ik te hard van stapel, zou ik niet mijn eigen dingen kunnen blijven doen, was ik wellicht onbedoeld dominant of was het gewoon niet het juiste moment?

Zo zijn er nog wel meer dingen die mij bezig hebben gehouden, waar ik ook heel veel bij mijzelf heb proberen te zoeken. Verantwoording bij mezelf gezocht. En dat is misschien niet realistisch, dat besef ik ook wel. Ik ben een man van vlees en bloed, probeer het graag goed te doen, vooral ook voor een ander, een man met gevoelens en emoties die ik ook heb uitgesproken.

Wat ik voor haar heb gevoeld en wat ik van haar vond. Dat ik zo nu en dan nog aan haar denk zal ongetwijfeld vervagen en zijn weg wel vinden, zoals ook zij haar weg zal vinden.

Heel even maar hebben we samen hetzelfde weggetje mogen bewandelen, daar denk ik dan ook graag aan terug. Ook al loopt zij nu het weggetje met iemand anders. Het beeld zal niet veranderen, ook ben ik niet anders over haar gaan denken, hoe naïef dan ook. Kinderloos en vrijgezel, geen bewuste keuze.

Al heb je het dan ook niet altijd voor het kiezen, probeer ik er toch het beste van te maken. En dat gaat met horten en stoten…. Genoeg singles kunnen zich in jouw beschrijving herkennen.

Tegelijkertijd, genoeg mensen in een relatie ook. Bijvoorbeeld door relatieproblemen en dergelijke. Daarbij, een relatie is niet alleen maar voordelig. De voordelen die je opnoemt van het single zijn, die gaat inderdaad minder op voor mensen in een relatie.

Alleen met vakantie kan ideaal zijn. Of dat zo is, hangt af hoe je in het leven staat en in hoeverre je sociaal en onderzoekend opstelt. Ik ben een 61 jarige vrouw met zeeeeeer veel ervaring op relationeel vlak.

Twee huwelijken van lange duur, een lange tijd als minnares van getrouwde man nen en sinds kort een lat relatie……. Dat ervaar ik nu in mijn latrelatie.

Doodsbenauwd ben ik dat mijn vriend teveel beslag zou leggen op mijn integriteit en vrijheid en ik terug in de situatie van mijn vorige rotslechte huwelijk zou belanden. Ik hecht bovendien veel belang aan vriendschappen met vrienden, vriendinnen en mijn volwassen kinderen. Heb ik 40 jaar in totaal gedaan en heeft me nooit echt gelukkig gemaakt. Tot daar beknopt mijn verslag Grts. Hallo Guette, bedankt voor je reactie. Hopelijk maakt deze het extra duidelijk dat ook zonder vaste relatie of huwelijk je erg gelukkig kunt zijn.

Jij voelt je vrij, onafhankelijk. Je bent gelukkiger dan ooit… is er een geldig argument te bedenken waarom je je daarom per se moet binden? Ja, je zou van bindingsangst kunnen spreken.

Wellicht is deze angst ontstaan door moeilijke periodes tijdens je huwelijken. Maar er is geen wet die je verplicht om deze angst aan te pakken.

Je bent gelukkig, dus waarom zou je! Wel veronderstel ik dat je de mannen niet misleidt met het idee van een vaste relatie of huwelijk in het vooruitzicht. Ik lees de artikelen op deze site maar al te graag. In veel van deze onderwerpen zit een grote kern van waarheid. Ik zelf ben al 21 jaar single, en ik heb mijn kansen ook gehad.

Daarnaast heb ik ook veel momenten afgewezen omdat ik er vanuit mij geen wederzijdse gevoelens zijn. Op zich niks mis mee, want enkele pijnlijke momenten hebben me wel sterker doen laten staan en ik ben me meer bewust waarmee ik bezig ben. Maar stiekem van binnen, knaagt het nog steeds dat ik onervaren ben in de stap die volgt.

De voorpret is er dusdanig wel, maar vaak ontbreekt het aan een boost waardoor ik uit een ware visuele cirkel uit kom leuke vergelijking: Ik wist echter dat ze al een 1,5 jaar een vriend had en heb met veel moeite door o.

Die avond vertelde ze dat het sinds een aantal weken uit was. We hebben hierna nog leuke gesprekken gevoerd op het feest de volgende dag kwam het initiatief met name vanuit haar kant en zo raakte we in gesprek. Het was voor mij een rare situatie omdat een situatie waar ik voorheen wel eens op hoopte namelijk dat ik een kans kreeg, en dat het uit zou gaan nu werkelijkheid werd.

Al met al werd dit voor mij een redelijk emotionele rollercoaster, maar de gesprekken verliepen voorspoedig. Het voelde voor mij echter wel dat mijn gevoel zei; je moet de kans grijpen.

En mijn verstand zei: Omdat ik dit laatste maar niet uit mijn hoofd kon zetten en ik mezelf in bescherming wilde nemen heb ik haar hiermee kort geconfronteerd. Het antwoord was niet al te overtuigend en ze zij dat ze niet precies wat ze nu wilde. Ik heb het daarom maar in het midden gelaten en geprobeerd het initiatief bij haar te leggen. Hierbij valt me op dat ze in momenten erg flirterig bezig is, en ik hier zelf in beperkte mate in deelneem.

Ze geeft zoals veel vrouwen doen vaak indirecte hints om elkaar nog eens te ontmoeten in de afgelopen 1,5 maand heb ik haar maar één keer kort gezien op afspraak. Het geeft me een zeer dubbel gevoel, en ik wil van mezelf zo snel mogelijk af van het whatsappen om gewoon een leuke real life afspraak te hebben.

Het is voor mij heel erg aftasten hoe ze er nu naar kijkt. Zoals ik al zei lopen de gesprekken in grote lijnen zeer goed aanvullend en lijkt het alsof er een wederzijdse interesse is, maar op sommige momenten merk je dat het wat stroever loopt en ze met name serieuzer begint te praten. Mijn uiteindelijke vraag dan ook Is het verstandig om nu juist actie te ondernemen, en haar; bijvoorbeeld over een weekje, te zien? En hoe zou ik dit het beste kunnen aanpakken namelijk: Er is gigantisch veel te zeggen op je lange reactie.

Alleen ik denk dat je een duidelijke korte boodschap nodig hebt. Ben je 21 jaar? Het blijft onduidelijk in je reactie. Hoe dan ook, genoeg mensen zijn ook op jonge leeftijd single. Wat andere verwachten van mensen in een bepaalde leeftijdscategorie, dat is voor hun rekening.

Wat zijn JOUW verwachtingen! Daar mag het om gaan in je leven. Je onervarenheid hoeft geen enkel punt te zijn bij het voortzetten van een Verovering.

Althans, als je het niet laat weerhouden om een stap voorwaarts te nemen. Voor je het weet heb je een pak ervaring opgedaan… is dat wat je wil? Het is een feit dat je daarmee een stukje zekerheid opgeeft.

Want afspraakjes, zoenen, vrijen, een relatie, dat doe je niet in je eentje maar met zijn twee. Je zal hoogstwaarschijnlijk nieuwe pijn ervaren, maar ook veel mooie momenten en lekkere belevingen. Wat betreft die oude crush. Je zoekt naar zekerheid. Je wilt voorkomen dat er geen rebound-effect optreed. Behalve als je je het contact met die crush volledig verbreekt. Kies je voor verder contact, misschien zit er dan inderdaad meer in.

Misschien treed er geen rebound op. Of wel, en uiteindelijk kan het toch leiden tot iets moois voor de lange termijn.

Of het loopt allemaal op niets uit omdat ze het niet op een rijtje heeft. Of ze blijkt veel minder leuk dan je nu wellicht denkt. Hoe goed kun je tegen een stootje? Als dat goed zit, dan adviseer ik je om er voor te gaan. Nodig haar uit voor een drankje op een zondag.

Jij mag de timing bepalen, je bent niet afhankelijk van de omstandigheden of wanneer ze weer eens een hint geeft. Erg bedankt voor je interessante reactie op mijn verhaal! Ik heb het al een tijdje terug gelezen maar wil toch graag even op terugkomen aangezien ik nu weer iets verder ben.

Ik heb mijn grenzen dus eigenlijk verlegd, en iets gedaan wat ik nog nooit heb ervaren. Maar de dagen erna waren heel wisselvallig, van het ene momenten waarin ze constant contact zocht kreeg ik op andere momenten weer hele nuchtere en serieuze antwoorden.

Het voelt allemaal heel dubbel, en dat gevoel van onzekerheid is voor mij niet prettig! Ik was toe aan duidelijkheid: Wat wil ze nu? Dus ik heb haar vorige week geconfronteerd om voor mezelf nou duidelijkheid te krijgen waarover ze nu twijfelt, of ze iets nieuws niet aandurft, aan mezelf als persoon of dat ze nog gedachtes heeft bij haar ex. Sindsdien ben ik voor mezelf contact aan het minderen, ik wil immers niet dat ze me aan het lijntje gaat houden en vervolgens doodleuk met iemand anders ervandoor gaat.

Dat heb ik op een vergelijkbare manier eerder meegemaakt, en wil ik niet nogmaals meemaken! Dit contact minderen klinkt heel makkelijk, maar is als gevoelsmens heel lastig! Mijn vraag is hiervan; is dit een verstandige keuze geweest of loop ik hierdoor wellicht een goede kans mis omdat de signalen zie afspraak er wel zijn geweest?

Het is voor mezelf wel fijn om te weten waar ik aan toe ben, het voelt ondanks de pijn als een kleine opluchting! Ik heb de deur voor mezelf nog niet helemaal dicht gedaan, maar wel gedeeltelijk. Je hebt een stap voorwaarts gedaan in je ontwikkeling als man, als mens. Over het algemeen, vrouwen kunnen nogal wisselvallig zijn. Soms omdat ze ergens aan twijfelen, maar vaak genoeg komt het omdat ze humeurwisselingen hebben. Bijvoorbeeld, op het werk stellen ze zich gevoelsmatig anders op dan thuis.

Ze hebben goede momenten, vervelende momenten, emotionele momenten, geile momenten, enzovoorts. Soms kan een bepaald gevoel een paar dagen aanhouden, dat verschilt per vrouw en levensperiode. Dus, vrouwen kunnen dus erg wisselvallig zijn. Daarom is het belangrijk als man om je niet te laten afleiden van het pad dat jij wilt bewandelen.

Enige onverstoorbaarheid is belangrijk en aantrekkelijk. Het kan zijn dat ze ergens aan twijfelt dat niets met jou te maken heeft, maar dat ze dat niet met je wil delen. Een probleem met jou delen kan maken dat jij afhaakt, zo kan haar angst zijn. Ik kan niet beoordelen of ze je aan het lijntje hield. Zie jij een duidelijk signaal dat ze spelletjes speelt? Of dat ze een ander heeft ontmoet?
Sexdate twente gratis sexmaatje


Voor mij vullen mijn vrienden me goed aan wat de noodzaak aan een partner minimaliseert; 5. Je relatiestatus lijkt me hier irrelevant; 6. Nee daar heb ik geen gebrek aan.

De frequentie is minder doorzichtig maar de kwaliteit lijdt er alvast niet onder: Ik kan bij veel mensen terecht, maar mijn echte vrienden die ik op 1 hand kan tellen staan er dag en nacht voor mij, waarbij tal van partners me in de steek lieten bleven dezelfde steunpilaren present;.

Na ca 1 jaar als vrijgezel geniet ik ten volle van mijn leven en heb ik niet het gevoel dat er iets mist. Eerlijk gezegd droom ik ervan om weer single te zijn zonder dat ik iets ontzettend mis.

Ik heb nu 10 jaar achterelkaar een vaste relatie verdeeld over een paar vrouwen. Ondanks dat ik het zelf iedere keer uit maak, is t erg moeilijk om het te accepteren om single te zijn. Ik zeg wel tegen mn zelf dat er weer een wereld voor me open gaat en dat is ook zo… maar voor het mn bedoeling is zit ik alweer in een nieuwe relatie die weer uitloopt naar een vaste relatie. Ik kijk best wel op naar mensen die single zijn en daar goed mee om kunnen gaan.

Dat begint me stilletjes op te vreten. Ik heb het over persoonlijke vrouwelijke affectie. Uw advies van vrienden en familie is het niet dezelfde warmte, victor. Ook al sport ik veel de laatste, nu veel meer als normaal en dat begin ik wel te voelen, onfair …. Ik ben zo ongelukkig en zo eenzaam alleen te zijn.

Ik heb een vriendin gehad, da we het goe kunnen hebben samen. Maar als iemand daar tussen komt is het om zeep. En nu zijn we al drie maanden uit elkaar. Opeens heeft ze mij gezien op een datingsite en twee weken later heeft ze een bericht gestuurd om naar haar gasstoof na te zien. Ik ben er geweest maar ik heb haar niet gezien. Daarna een paar dagen later, word ik uitgenodigd door haar zoon voor zijn verjaardag. Ik ben daar geweest en daarna als ik door ging heb ik gezegd da konten was om haar nog eens te zien.

En ze antwoorde da ze ook conkten was om mij te zien. Vanaf toen heb ik ze regelmatig gehoord en gezien en dan vraag ze aan mij voor da zin heb om naar een rommelmarkt te gaan samen. Maar als vrienden, meer niet da heeft ze gezegd.

Na da ik iets voor haar gekocht had krijg ik een kus op mijne mond en een knuffel. En als ik haar thuis heb afgezet heb dan krijg ik geen kus op de mond maar wel op de kaak en een lange knuffel. Wat moet ik daar van denken? Ik vraag goede raad van uw Viktor, help ik weet het nie meer.

Ik heb nu minder last bij single nadeel 5, Ik sport nu wel een pak minder dan toen: Ik heb ook totaal geen zin om naar een fitness gym te gaan.

Ik wacht wel weer begin februarie of begin maart om terug te beginnen te sporten tot eind oktober. Het effect van meer te sporten creert het gevoel dat je steeds iemand nodig hebt om meer te knuffelen en warmte te krijgen. Dit gevoel is wel verminderd maar is wel nog steeds aanwezig. Stel jezelf de vraag of je daar wel gelukkig mee kunt zijn. In veel gevallen is het beter om niet meer om te gaan met een ex, omdat het meestal moeilijker is om oude gevoelens en herinneringen los te laten.

Daarom is het beter om het rest van het jaar iets minder intensief te sporten en in de winter rustig door te blijven trainen. Doe desnoods een andere sport; een binnensport dichter bij huis. Ik trek nu ook baantjes in plaats van fitness.

Volgend jaar ga ik weer verder op de sportschool…. Ik ben al heel mijn single, en ik haat het. Iemand om lief en leed mee te delen, was altijd al het enige wat ik zeker verlangde. De rest was een vraagteken. Intenser, inquisitiever, dwangmatiger, zeer analytisch, complex, perfectionistisch, chaotisch, angstiger, eenzamer, neurotisch, … Nu weet ik dat ik Attention Deficit Disorder lijk te hebben.

Niet bewezen, maar als de hele lijst klopt … Verder vind ik de meeste mensen traag van geest, gesloten, eenzijdig, oppervlakkig, … Als je een IQ hebt van of hoger, kan dat betekenen dat je hoogbegaafd bent — hoogintelligent sowieso, maar er zijn bepaalde karaktertrekken nodig om in die Sonderkategorie te vallen — en dan kan — niet: Tenzij ik erin slaag een vereniging voor mensen als ik op te richten.

Indien internationaal, is leden in theorie niet onindenkbaar. Fries zegt het al: ADD is een breed begrip, en het kan heel wel zijn dat je totaal iets anders hebt of helemaal niets. Waar wil je heen met je bericht? Zelf een diagnose stellen op basis van je eigen bevindingen zou ik niet doen. Laat je onderzoeken en ga desnoods in therapie. Zorg eerst maar eens dat je minder negatief bent, dat scheelt al een hele hoop. Zelf heb ik ook add, wel gediagnosticeerd en dat hoeft helemaal geen probleem te zijn.

Bedankt voor de reacties. Niet dat ik er wakker van zou gelegen hebben, maar toch is het vervelend genegeerd te worden.

Mijn conclusie is juist. Je doet precies alsof ik niet kan lezen en interpreteren, vergelijken en vaststellen. Een professional zoeken is een daad, en daarvoor je moet iets beslissen, en laat dat nu hetgene zijn wat ik niet of moeizaam doe: Trouwensd zijn de Dus eigenlijk een onlogisch voorstel.

Als ik negatief ben, dan is dat niet voor niets. Het is hoe ik me voel, en daar ben ik eerlijk over. Het is alsof je in een bepaald spel altijd verliest, en daar word je nu eenmaal sikkeneurig van. Zeker als het niet ligt aan het toeval of gebrek aan talent, maar het onvermogen om de spelregels te volgen, omdat die nu eenmaal gebaseerd zijn op voorspelbaarheid, consensus en middelmatigheid. Het is tegelijk ook een test.

De meerderheid van de mensen. En het juist daar waar sommigen ziek van worden. Net een programma op Canvas: Ben ik niet van plan. Een hoge intelligentie en een kritische angstvallige ingesteldheid t. Getver, … ik heb weer wat fouten laten staan. We leven in een cultuur van verbergen, om niet zwak over te komen, maar dat vergroot juist de problemen.

Wie dat niet begrijpt, weet niet wat 30 jaar van frustratie, boosheid en er niet echt bij horen is. Ik voel me nogal nutteloos voor haar dus voor mij heeft et allemaal geen zin meer dus als iemand hier op kan antwoorden zou ik dat op prijs stellen.

Dus je vriendin kwetst je geregeld, en trekt je als het ware naar beneden… Daarom, stop met jezelf af te vragen of je wel nuttig voor haar bent. Begin met je af te vragen of je wel een relatie moet aanhouden met haar!

Onder andere over foute vrouwen hier , zelfvertrouwen hier. En schaf meteen mijn Zelfvertrouwen -programma aan. Stap voor stap krijg je je zelfvertrouwen terug zodat je weer voor jezelf kunt opkomen. Het geeft je rustmomenten, zodat je tot jezelf kunt komen. Plaats ook vaker een reactie op mijn site, houd me op de hoogte. Ga ervoor, alles krijgt dan weer zin! Ik ben sinds 5 jaar bewust single vrouw en het gaat me beter dan ooit! Mijn leven hing aan een zijden draadje, telkens weer met een man aan mijn zijde, de afgrond was nog maar 2 meter van mij vandaan.

Zal ook wel mijn keuze voor mannen zijn dan. Sex, dat hadden we zeer wild en uitgebreid.. Dat had ik trouwens met al mijn relaties. En ik weet zeker, dat stellen die jaren getrouwd en trouw zijn, die nooit wellicht nooit zullen meemaken. Die friemelen in het donker wat onder de dekens, om de druk ervan af te halen, meer is er niet. Ik kan goed leven, in mijn droge sahara. En een tijdje droog, is heus niet verkeerd.

Als het weer eens zou komen bij mij, dan breken de dijken in Nederland. Tenzij ik een man ontmoet, per toeval zoals altijd, waarvan ik denk: Maar helaas bleef met maar bij dat ene zakelijke bezoekje. Dit meestal als ik in een heftige discussie zit of me ergens aan stoor en de wereld wil verbeteren en waar een hoop tegenslag krijg en ik dan echt agressief uit de hoek kan komen. Maar zo ben ik, ja, zo ben ik. Dan schaam ik me, omdat ik dus single ben, en hen kennelijk geen porno film van mijn eigen kan laten zien ofzo of wat willen ze dan?

Echt Nederlandse onbeschofte vragen zoiets. Kan echt alleen een Nederlander op komen, excuseer mij, maar het is zo. Langzaam brokkelt mijn karige zelfvertrouwen al helemaal. Als ik naar buiten ga denk ik: Ik heb mijn leven in crisistijden wel ZELF op de rails en het gaat me goed!

Op financieel gebied hebben vrouwen inderdaad geen man nodig. Op seksueel gebied is een man maar een bonus ;p Maar waar mensen niet onderuit kunnen is dat we verbondenheid nodig hebben. We zijn eenmaal niet gemaakt om alleen te zijn. Maar vrienden en familie kunnen daar net zo goed voor doorgaan als een partner. En ik ken genoeg vrouwen die het beter vinden om verschillende vriendjes te hebben, maar geen vaste relatie willen. Ik vind van niet. In deze moderne tijd moet t kunnen.

Zolang het maar duidelijk is voor beide. Ja, ik denk er zeker ook zo over. Niet dat ik met meerdere mannen langs elkaar zou gaan rommelen, met het is me zeker ook wel eens gebeurd, dat ik ze allebei leuk vond en het was een geweldige tijd.

Echter, toen was er nog geen crisis. Ik had tijd in overvloed, vaste goede aanstelling en het leven was een groot feest.

Werken, thuis komen en de hort op! Nu draait bij mij alles om een baan. Ik heb een baan, maar dan moet je gelijk weer verder kijken en zoeken en zoeken en zoeken na daarna. Er blijft weinig tijd voor mannen sowieso, ik ga er dus niet meer naar op zoek. Ik zoek liever naar een baan, weet ik tenminste dat ik mijn rekeningen betaald krijg. Zeker, hebben we verbondenheid nodig. Maar het laat zich nu eenmaal niet afdwingen, tenminste niet bij mij.

Ik zie zelden een man waarvan ik denk: Anderen zitten er niet mee, als ze maar wat hebben voor in bed. Maar ik sta wel achter je stelling: Zo is het toch ook met de mannen. Die zijn toch ook niet meer serieus op zoek naar een vrouw en gezin voor het leven. Ik denk wel, dat er een verschil is met die mannen die mij die rot opmerking maakten: Ze zijn rond de 55 en 58 jaar. Ik ben 34 jaar en dus van een hele andere generatie. Je moet trouwen, kindjes krijgen, voor je vrouw zorgen en al dat gedoe.

Voor hen is het onbegrijpelijk en dus beschamend te zien hoe mijn leven dus is. Ik denk dat als ik eens om zou gaan met mannen van mijn eigen leeftijd…er niet zo kloof zou ontstaan. Tegenwoordig hebben mensen de scheidingsplannen al klaar liggen voor ze getrouwd zijn..

Het heeft pas waarde als je daadwerkelijk bijelkaar blijft tot de dood je scheidt. En meestal moeten ze ook lachen, want we leven echt in zon tijd. Vroeger werd je bestenigd als je wilde scheiden, maar sorrie, vroeger was niet alles beter.. Maar ik moet wel zeggen.. Als je de stap voor kinderen hebt genomen, stelt die van trouwen ook niks meer voor.

En kinderen nemen is niet iets wat je zomaar ff doet.. Tenzij je een huisman vind die op de kinderen past. Komt er op neer, je mag best schijt hebben en je eigen pad bewandelen.

Mensen die je leuk vind, mogen meelopen, die zijn dat waardig. Anderen mensen mogen misschien af en toe een keer kruisen, maar moeten t wel weer schoonmaken: Daar houd ik me dan maar eens aan vast. En ja, schijt hebben aan mensen die andersdenkenden niet accepteren. En het huwelijk heb ik altijd als een grote farce gezien. Ik heb vriendinnen die zijn getrouwd en hebben nooit sex! Die vent van hen is of overspannen en leest liever de Donald Duck ipv zich aan mijn mooie vriendin te vergrijpen en de andere kerel van die andere vriendin slaat haar bont en blauw als ze niet 20x per dag de benen breed doet voor hem.

Verder hebben die vrouwen niets te zeggen en ook geen geld, buiten Euro 5,- per dag waar ze de boodschappen van moeten halen. Werken doen die vriendinnen niet: Ik tel ze in het nieuwe jaar ook niet meer tot mijn vriendinnen En deze vriendinnen van mij hebben ook nog een hoop van die vervelende koters.

Want dat doen die kerels wel: Dan ben ik liever blij met mijn droge sahara waar idiote mannen die op mijn voorhoofd zien staan: Helemaal perfect zal het zelden zijn, maar ik zoek niet en wil ergens ook niet gevonden worden. Mocht het zich ooit nog eens voordoen, dan geniet ik die tijd met volle teugen, voor zolang deze duurt.

Want samen wonen en samen delen? Dat nooit meer voor mij! Want heel eerlijk gezegd: En wie zichzelf op de rails heeft, toont in mijn ogen sterkte, zowel een man als een vrouw.

Ik heb 3 hondjes, geweldige terriers! Ze liggen ook bij mij in bed, lekker warm! Daarnaast heb ik gelukkig ook nog leuke vrienden en mijn familie, leuke buren en kennissen en ook gelukkig collegas zowel mannelijke als vrouwelijke, die niet zulke domme opmerkingen maken. Want het feit dat iemand zich druk maakt, of ik wel een beurt gehad heb, zegt toch ergens ook iets over degene die dat vraag, denk ik maar zo. Dit is pijnlijk en moeilijk, begrijpelijk. En het gaat moeite kosten om verandering te brengen in je situatie.

Een relaxte houding helpt je om je open te stellen voor nieuwe contacten. Ik ben sinds 10 jaar weduwnaar en had een gelukkig huwelijk. Mijn vrouw was 10 jaar jonger dan ik en is in 2e kerstnacht overleden. Sindsdien heb ik geen andere vrouw waar mee het klikte. Nu ben ik serieus bezig een vrouw te zoeken en het is 0,0. Moeten we ons dan naakt op een seksadvertentie plaatsen en waar? Ik zoek geborgenheid en weer liefde, zoals het was. Ik begrijp heel goed, dat je gaat vergelijken.

Mijn Mary deed dit zo en mijn Mary deed zo, en daar moet je van afstappen. Maar hoe doen de weduwen het dan? Daar wil ik graag het antwoord, want mij is het niet gelukt. Je hoeft je niet naakt te presenteren op een of andere seks-datingsite. In ieder geval niet als je zoekt naar geborgenheid en liefde. Het is begrijpelijk dat je tijdens de ontmoetingen met single dames je een vergelijking maakt met je overleden vrouw.

Alleen het doet je liefdesleven geen goed, en het doet de nieuwe vrouwen te kort. Niet leuk om te zeggen: Niemand is te eerlijk vergelijken met je overleden vrouw. Elk mens is uniek, daarbij heb je unieke ervaringen met Mary. En die zal je altijd bij je dragen. Zodra je iemand, wie dan ook, vergelijkt met Mary, kun je niet met een schone lei beginnen. Je geeft het nieuwe contact geen kans om op haar eigen manier een speciale rol te laten spelen in je leven.

Ik kan niet beoordelen in hoeverre je het verdriet hebt verwerkt. Rouw hoort erbij en is noodzakelijk om een nieuwe balans te kunnen vinden op onder andere liefdesvlak….

Daarom geef ik voorlopig dit advies: Richt je pijlen niet op een relatie of een huwelijk. Alle 7 punten zo herkenbaar! Echter, ik zie ze niet als nadelen, maar als vooroordelen. De toon van de schrijver geeft mij de indruk dat hij dit ook vind. Mensen hebben altijd hun oordeel klaar over mij als single.

Nah, dat kan echt niet hoor, dat is toch wel zo zielig. Dat kan ook echt niet, want dat is toch wel zo triest. Kortom, de single mag eigenlijk niet eens eten. Dé standaard opmerking wanneer je naar het reisbureau bent geweest.

Terwijl alleen op vakantie gaan ook heel bevrijdend kan voelen. Daarnaast, moet je als single dan altijd maar bij vrienden en familie bedelen of er iemand zin heeft om met je mee te gaan? Over het algemeen heerst er bij veel mensen onbewust, dat dan weer wel het idee dat je als single maar in een hoekje moet kruipen, waar je pas weer uit mag komen wanneer je op wonderbaarlijke wijze een partner hebt gevonden, want dan mag je pas weer meedoen.

Frustrerend is ook dat men ook denkt zomaar alles aan je te mogen vragen. Zo altijd alleen zijn? Ik moet er niet aan denken hoor om zo lang droog te staan. In het geval van de single heeft men namelijk totaal geen benul meer van wat privacy inhoud. Dat en men gaat er maar van uit dat in jouw vrijgezelle leven de dingen precies zo zijn als zij denken dat ze zijn: Zo kan ik nog wel even doorgaan met opnoemen van frustrerende feiten uit het vrijgezelle bestaan. De enige conclusie die ik er uit trek is dat het vrijgezel zijn op zich niet eens zo frustrerend is en ja, natuurlijk verlangt de single ook wel eens naar die persoon die gewoon naast ze zit op de bank, die luistert en die er is om mee te knuffelen, etc, etc.

Net zoals de niet-vrijgezel zijn of haar partner op momenten wel eens zou kunnen missen als kiespijn , het frustrerende aan single zijn is eigenlijk meer de stempel die je door de maatschappij opgedrukt krijgt.

Ik wil me niet hoeven verklaren, ik wil me niet hoeven verdedigen. Ik wil in mijn waarde gelaten worden en lekker mijn eigen ding doen en wie weet, kom ik tijdens dat proces ineens wel die ene persoon tegen die het waard is om afstand te doen van mijn single status. Inderdaad, ik beschrijf vooroordelen. Heb je mijn ironie niet opgepikt? Ik heb juist dit artikel geschreven omdat sommige mensen hun mening al klaar hebben over singles die liefdesadvies inwinnen.

Eigenlijk projecteren ze zichzelf in de schoenen van de single. Zo zouden zij zich voelen als ze dezelfde leeftijd hadden als jij en geen partner meer hebben. Houd rekening met het feit dat er ook van alles en nog wat verondersteld en geprojecteerd wordt wanneer je een relatie hebt. Dat kan nog wel eens een gezonde relatie bemoeilijken.

Er wordt altijd gepraat over wel of geen relatie hebben. Het is en blijft een gevoelig en interessant onderwerp…. Ik ben altijd bang dat ik een vrouw niet kan geven wat ze zoekt. Ik heb nooit een serieuze relatie gehad dus ook weinig ervaring.

Schrijf je vooral in voor de gratis E-cursus VrouwVeroveren. Alweer zal ik eens mijn menig over dit artikel geven. Ik reis niet, dus nadeel 1 is er niet. Bij nadeel 2, in het begin trok ik me dat aan, heel veel zelfs. Na een terugblik van mijn eigen progressie, begin ik met die nadeel te lachen. Zo erg is het niet, integendeel, de kracht van je eigen innerlijke blijschap wordt zwaar onderschat. Of ik bekijk het zo, omdat ik van mijn eigen zo energiek ben, lijkt het alsof ik wel een relatie heb maar infeite is dat niet zo maar daar bekommer ik me niet om.

Dat is op zich al een sterke uitgangspunt om je eigen zelfvertrouwen en sociale omgang te versterken. Nadeel 3, zoeken en zoeken, ja en nee.

Nee, omdat je toch maar op 1 punt gaat focussen, dus resultaat gericht gaan zoeken terwijl juist belangrijker is om de stappen naar dat resultaat te bekomen veel belangrijker is dan de zogezegde shortcuts om naar een vrouw te leiden.

Nee, zo simpel gaat het niet hangt wel af welke stemming dat een dame zich bevind natuurlijk. Ja, omdat je toch een leuke dame naast jouw zijde wilt hebben en wilt koesteren. Met datingssites zoals badoo, zoosk, twoo en al de rest ervan. Ik lach daar puur mee, ik drijf zelfs een ironische spot als ik een profiel zie van een hoop eisen. Ik zeg meestal, zo moet daar nog iets op die waslijst staan? Hoge eisen stellen aan personen is al op zich een zware beproeving.

Nadeel 4, je incompleet als single? Wie heeft dat nu weer verzonnen? Ik geef toe, zo dacht ik ook in het begin toen ik hiermee begon. Na een sterke zelfbeeld opbouw, vallen de meeste negatieve en onzekere zaken weg.

Ik voel me juist wel compleet als vrijgezel, voor me zou het zelfs een bonus zijn als ik een harttochtelijke, sportieve dame en vooral gevoel voor humor zou hebben dit is slechts mijn minimum aan eisen aan het ideale beeld van de vrouw. Waarom zou je niet meetellen? Omdat andere dat jou vertellen of zeggen, als dat zo is, dan ben je spijtig genoeg een volger en geen leider. Nadeel 5, 6 en 7 Dit vond ik zich een moeilijke om ermee om te gaan. Ik kan er wel mee omgaan, de vraag is eerder hoever bereid je jouw eigen limiet om dat te kunnen verdragen?

Bij me is het zo dat de lat nog maar eens hoger heb gelegd om te kunnen verdragen. Wanneer je een relatie hebt, dan vallen deze drie tenminste weg. Voor me als vrijgezel blijft er enkel deze drie laatste nog bestaan. Ik ben het gewend om 38 jaar lang single te zijn! Ik heb nog nooit een liefdesleven en seksleven gehad!

Het bestaat niet in mijn leven in Nederland! Want de vrouwen hier kijken alleen maar naar wat jij hebt en niet naar wie jij bent! Een eigen huis, mooie auto, goed betaalde baan liefst hoge functie en veel geld op de rekening moet de man hebben! Liefst geen kinderen, en nog veel meer!!! De vrouwen in Nederland kijken niet naar het karakter!!!

De vrouwen in Nederland zijn niet sympathiek, spontaan, sexy en verzorgt!!! Het zijn gewoon een stel arrogante droogneukerige klapzeikerds die denken dat zij het helemaal zijn!!! Dus als Nederlandse jongen van 18 had ik in het verleden al gelijk door dat het nooit wat zal gaan worden in Nederland met een meisje en verkering en relatie en laat staan dat ik aan mijn trekken zou komen hahaha!!! Dus ik bleef singel! Hier in Nederland heb ik een vrouw niks te bieden aangezien men materialistisch is!!!

Als men geen vaste baan en goed salaris en woning heeft en aanzien dan kijkt niemand naar je. Gelukkig is dat hier in Brazilië en zeer veel andere culturen niet zo als in Nederland want men kijkt gewoon naar de persoon en het karakter wat het belangrijkste is!!! De Mensen zijn koud, bot, hard, afstandelijk en veel al niet vriendelijk. Wat je gelooft dat zie je. Een kwestie van wereldbeeld, in die zin creëer je je eigen werkelijkheid. Vrouwen trakteren me geregeld op van alles en nog wat, vrouwen zijn gul.

En ik heb in het verleden met oude kleding inclusief gaten ook vrouwen opgepikt. Vrouwen zijn lief en gaan juist voor de vonk, het contact, de aantrekkingskracht. Mijn beeld van vrouwen is totaal anders dan dat van jou. Uiteraard ervaar ik andere resultaten…. Of je iets aan jezelf wilt veranderen is uiteraard aan jou.

Hoe dan ook hoop ik dat je vriendelijk bent tegen Nederlandse vrouwen en mannen. Zo niet, keer nooit meer terug op mijn Aantrekkingskracht-blog!!! Daan, Daan, wat een frustratie. Om één of andere reden kun je niet aan de vrouw komen en dat is de schuld van de vrouwen. Ze willen een man met geld moet jij toch wel hebben als je altijd single bent geweest , ze willen een man zonder kinderen die heb jij ook niet als je nooit een vrouw hebt gehad maar om één of andere reden moeten de vrouwen je niet.

Die doet tijdens de sex haar ogen stijf dicht en denkt aan haar grote liefde naar wie ze teruggaat als ze je kaal geplukt heeft. Maak jezelf niets wijs man, vrouwen zijn vrouwen en als een Nederlandse vrouw vind dat er wat aan je mankeert dan denkt een Braziliaanse er net zo over.

Natuurlijk is het lekker om in het weekend wat later op te kunnen staan en eens lekker te ontbijten. Dat zal ik dan ook zeker niet ontkennen in dit geval. Al vraag ik mezelf dan wel af of dat dan alleen kan als kinderloze vrijgezel? Kinderloos en ook nog eens vrijgezel, plaatst men mij dan in een hokje?

Het is een feit, en gelukkig besef ik mijzelf dat ik naast kinderloos en vrijgezel nog zoveel meer ben. Al zijn er ook momenten geweest in mijn leven, daar ben ik eerlijk in, dat ik mezelf dat stempel ook ooit eens heb gegeven. Tel je wel mee, als kinderloze vrijgezel, dacht ik dan. Inmiddels weet ik wel beter. Natuurlijk tel je mee! Dat heb ik de afgelopen jaren ook ervaren, in meer dan positieve zin.

En daarnaast heeft het ook voordelen. Je kunt gaan en staan waar en wanneer je wilt, bent met vakanties niet gebonden aan schoolvakanties, hebt wellicht minder zorgen, je kunt nog eens lekker naar bijvoorbeeld Milaan en zo kan ik nog wel een paar voorbeelden opnoemen.

De andere kant van het verhaal is simpelweg dat het niet altijd leuk is om na een dag werken alleen thuis te komen, de kat een aai over haar bol te geven, eten te maken en er vervolgens niemand is met wie je je verhaal kunt delen.

Of wanneer je even niet lekker in je vel zit, er even niemand is waar je tegen aan kunt kruipen, niet iemand waarmee je een ontbijtje deelt en zo zijn er nog wel legio voorbeelden te noemen. De voors en tegens van een kinderloze vrijgezel. Het heeft mij wel geleerd om ook alleen te kunnen genieten van kleine simpele dingen, de vrienden die je hebt nog meer te waarderen, niet bang te zijn om alleen op vakantie te gaan en dus ook het leven te waarderen zoals het is en komt. Al maakt het kinderloze vrijgezellen bestaan mij soms ook onzeker, brengt twijfels met zich mee.

Het is al weer een aantal maanden terug dat ik met iemand had afgesproken. Al was het maar van korte duur, heeft dat mij best geraakt, en nog denk ik daar aan terug.

Was het eten misschien toch niet lekker, mijn arm om haar heen na een avondje Rotterdam niet het juiste moment, wat was het dan dat zij mij niet zou kunnen geven, had ik iets verkeerd gezegd of gedaan, liep ik te hard van stapel, zou ik niet mijn eigen dingen kunnen blijven doen, was ik wellicht onbedoeld dominant of was het gewoon niet het juiste moment?

Zo zijn er nog wel meer dingen die mij bezig hebben gehouden, waar ik ook heel veel bij mijzelf heb proberen te zoeken.

Verantwoording bij mezelf gezocht. En dat is misschien niet realistisch, dat besef ik ook wel. Ik ben een man van vlees en bloed, probeer het graag goed te doen, vooral ook voor een ander, een man met gevoelens en emoties die ik ook heb uitgesproken. Wat ik voor haar heb gevoeld en wat ik van haar vond.

Dat ik zo nu en dan nog aan haar denk zal ongetwijfeld vervagen en zijn weg wel vinden, zoals ook zij haar weg zal vinden. Heel even maar hebben we samen hetzelfde weggetje mogen bewandelen, daar denk ik dan ook graag aan terug. Ook al loopt zij nu het weggetje met iemand anders. Het beeld zal niet veranderen, ook ben ik niet anders over haar gaan denken, hoe naïef dan ook. Kinderloos en vrijgezel, geen bewuste keuze. Al heb je het dan ook niet altijd voor het kiezen, probeer ik er toch het beste van te maken.

En dat gaat met horten en stoten…. Genoeg singles kunnen zich in jouw beschrijving herkennen. Tegelijkertijd, genoeg mensen in een relatie ook. Bijvoorbeeld door relatieproblemen en dergelijke. Daarbij, een relatie is niet alleen maar voordelig. De voordelen die je opnoemt van het single zijn, die gaat inderdaad minder op voor mensen in een relatie. Alleen met vakantie kan ideaal zijn. Of dat zo is, hangt af hoe je in het leven staat en in hoeverre je sociaal en onderzoekend opstelt.

Ik ben een 61 jarige vrouw met zeeeeeer veel ervaring op relationeel vlak. Twee huwelijken van lange duur, een lange tijd als minnares van getrouwde man nen en sinds kort een lat relatie…….

Dat ervaar ik nu in mijn latrelatie. Doodsbenauwd ben ik dat mijn vriend teveel beslag zou leggen op mijn integriteit en vrijheid en ik terug in de situatie van mijn vorige rotslechte huwelijk zou belanden.

Ik hecht bovendien veel belang aan vriendschappen met vrienden, vriendinnen en mijn volwassen kinderen. Heb ik 40 jaar in totaal gedaan en heeft me nooit echt gelukkig gemaakt. Tot daar beknopt mijn verslag Grts. Hallo Guette, bedankt voor je reactie.

Hopelijk maakt deze het extra duidelijk dat ook zonder vaste relatie of huwelijk je erg gelukkig kunt zijn. Jij voelt je vrij, onafhankelijk. Je bent gelukkiger dan ooit… is er een geldig argument te bedenken waarom je je daarom per se moet binden? Ja, je zou van bindingsangst kunnen spreken. Wellicht is deze angst ontstaan door moeilijke periodes tijdens je huwelijken.

Een homo gaat naar de dokter voor een medisch onderzoek. Na een intensief onderzoek zegt de dokter: Willy, ik ga niet rond de pot draaien, ge hebt AIDS. Willy is aangeslagen,slaat bleek uit en vraagt: Dokter, wat moet ik nu doen? De dokter zegt met een uitgestreken gezicht: Willy, ga naar huis en eet 2 liter pikante saus een krop sla, 20 ongeschilde wortelen in hete chilisaus, 10 pikante pepers, 40 okkernoten en 40 pindanoten, een doos ontbijtgranen, en drink daar nog een liter pruimensap en een halve bak kriek bij.

Willy vraagt heel enthousiast: Zou dat mij dan kunnen genezen,dokter? Een soldaat zat achter in een bus toen er een jonge vrouw die in verwachting was instapte. Zij ging zitten, wat bij de soldaat een glimlach opwekte.

De jonge vrouw voelde dat hij om haar lachte en ging ergens anders zitten,waarop ze de soldaat weer hoorde lachen. Zij verwisselde een tweede, derde en zelfs een vierde maal en steeds begon de soldaat harder te lachen. De jonge vrouw was zwaar beledigd en liet de soldaat arresteren. Toen de zaak voor de rechter kwam, vroeg hij de soldaat zijn eigenaardig gedrag te verklaren. Ze ging zitten onder de reclame: Nu onder een reclame van UNOX die als tekst had: Als hij naar binnen gaat ziet hij echter dat er geen klanten zitten.

Hij bestelt een koffie met appelpunt en vraagt de bloedmooie kort gerokte tapster van wie al die motoren dan wel zijn. De man is geïnteresseerd en vraagt naar het zoontje. Vrolijk komt er een ventje van ongeveer 6 jaar de trap af en gaat naast de man zitten.

De man gaat de weddenschap aan en de jongen begint. De jongen staat op, loopt naar zijn moeder, kust deze op de mond en gaat weer zitten. De man springt rechtop, wandelt naar de jonge vrouw, kust haar op de mond en gaat weer zitten.. Het kereltje staat weer op gaat naar zijn moeder, wrijft deze over haar borsten,ontbloot ze en kust ze, gaat met zijn hand onder haar minirokje, laat haar slipjezakken, heft het rokje op, streelt haar poesje, doet het slipje opnieuw aan en gaat weer zitten.

De man, door het dolle heen, doet exact wat de kleine had gedaan en gaat ook weer zitten. De kleine staat rechtop, laat zijn broek zakken, pakt zijn slappe piemeltje in zijn hand en draait dit rond zijn vinger. Een verpleegster doet uitsluitend 'de nachtdienst'. Dat komt haar goed uit want zo heeft ze meer dagen compensatie en kan dan beter voor haar kind zorgen.

Als er echter gesext moet worden met haar man, dan gebeurt dat meestal 's morgens als zij thuis komt van haar werk. Zo ook die morgen Jantje, haar zoontje van 8, komt de slaapkamer binnen en ziet zijn mama naakt op zijn papa zitten: Nog voor de papa hem naar school brengt, neemt ze Jantje even opzij en zegt: Om hem een beetje te laten vermageren gaat mama er soms opzitten om de lucht er uit te duwen.

Jullie kennen wellicht een croque monsieur, madame of janet Twee dopkaarten met daartussen een ziekenboekske! Adam en Eva Op een dag vraagt een meisje aan haar mama: Adam en Eva hebben dan kinderen gekregen die op hun beurt ouders geworden zijn enzovoort, enzovoort.

Het is zo dat de humane familie is ontstaan. Ik heb je verteld over mijn familie en papa over de zijne! Een vrouwelijke professor aan de universiteit herinnert de studenten aan het feit dat ze de volgende dag tijdens het grote eindexamen geen enkel excuus van afwezigheid zal dulden. Enige uitzondering daarop is een zware verwonding, zeer ernstige ziekte of het plotse overlijden van een naast familielid.

Op de eerste rij van het auditorium reageert Tom, de playboy onder de studenten: Van bijvoorbeeld een uitputtende sexnacht? Wanneer de stilte eindelijk is weergekeerd, glimlacht de vrouwelijke professor eventjes naar de student, schudt lichtjes het hoofd en zegt hem: D Ik kwam niet meer bij van het lachen: D vooral bij de wapen e-mails http: Kwestie van relax op je motor te zitten http: Van deze ben 'k ook even niet meer bijgekomen: I see what you did thar: Vangheluwe is al helemaal ingeburgerd in de abdij van St Sixtus in Westvleteren en heeft het er erg naar zijn zin.

Hij was nog niet helemaal binnen of de abt vroeg hem al: Eje sperma op je rugge, 't es van de Bisschop van Brugge http: Een gesprek rond de tafel tussen vijf chirurgen.. De eerste, van Gent, zegt: Ik heb het liefste boekhouders op mijn tafel, want als je die opent, vind je alle organen genummerd, en dat is vreselijk gemakkelijk. De tweede, van Hasselt, antwoordt: Ja, maar je moet eens elektriciteitsmannen op je tafel leggen, alles in hun lichaam is geordend volgens de kleurcode.

De derde, van Nieuwpoort, repliceert: Nee, de bibliothecarissen zijn het beste om te opereren, alles in hun lichaam ligt op alfabetische volgorde. De vierde, van Halle, zegt hierop: Weten jullie, ik heb het liefste de constructiebouwers, die mannen hebben er begrip voor als je reserveonderdelen over hebt.

De vijfde, een Antwerpenaar, zegt uiteindelijk: Geen ruggengraat, geen hart, geen ballen, geen hersenen, en ge kunt hun gat met hunne kop verwisselen, zonder dat iemans het verschil ziet!!!! Die begint er vroeg aan: Want a real bike? Wanneer ze een tijd later weer op straat komen, zegt de ene ouwe tegen de andere: Ik denk dat de mijne een heks was. Als dit gebeurd dringend auto ies kuisen: Een man staat voor de rechter omdat hij zijn vrouw heeft doodgeslagen.

Op de 12e verdieping woonde een gezin met 2 kinderen, het was gewoon zielig. Ze waren heel klein. De zoon van 12 was maar 90 cm en die van 19 was maar 85 cm. Op een dag zei ik tegen mijn vrouw 'dat is toch zielig hè, die kinderen van die mensen'. Ik ging dus in mijn stoel zitten en las mijn krantje.

Plotseling komt mijn vrouw met de volgende zin en ik denk: De Markiezin van Pompadour was de minnares van Lodewijk de 15e'. Dan zegt de rechter: Ik had ze bij Hector al doodgeslagen!

A very handsome man is drinking at a bar when a girl walks up to him n says: Man takes a sip, flys out the window, touches the clouds and comes back Girl: I wanna drink magic beer too Man: Drie Belgen en drie Nederlanders gaan samen met de trein op stap.

De drie Nederlanders kopen elk een ticket aan het loket. De drie Belgen kopen samen maar één ticket. De Nederlanders zijn verwonderd: Op de trein begint de controleur aan zijn ronde en de drie Belgen gaan samen op één toilet.

De conducteur controleert de kaartjes van de Nederlanders, alles ok. Hij komt bij het toilet, klopt op de deur en de Belgen schuiven hun ticket onder de deur. De conducteur controleert het ticket, zegt 'ok. De volgende dag nemen ze allen terug de trein. De drie Nederlanders kopen samen maar één ticket. De drie Belgen kopen er geen. De Nederlanders zijn nog meer verwonderd: Op de trein begint de controleur aan zijn ronde en de drie Nederlanders gaan samen op één toilet. De drie Belgen gaan ook samen op één toilet; maar de laatste Belg klopt eerst op de deur van het toilet van de Nederlanders.

De Nederlanders schuiven hun ticket onder de deur D Dees is echt neergaan!: D Ik zit hier gewoon te janken!: Lichtschakelaars in het bisdom: Sta ik laatst in de file draait die vent in de auto naast mij zijn raampje open Ik denk dat die iets wil vragen en draai ook mijn raampje open Drie padvindertjes staan met hun rugzakjes te liften langs de weg. Stopt er een stoere sportwagen met daarin een bloedmooie jongedame aan het stuur.

Twee padvindertjes stappen in op de achterbank en één padvindertje stapt in naast de bestuurster, die vraagt: Een agent houdt een fietser aan: Uw bel is kapot, uw remmen werken niet en uw licht is kapot!

Dat gaat u 50 Euro kosten! Nieuw bord in de buurt van katholieke scholen http: In een café in Gent komt er een Spanjaard binnen en hij bestelt zich een pint en een kraslotje. Hij neemt een slok van zijn bier en begint te krassen. En het geluk is met hem, en hij roept het uit; "Ole, 10 euro gewonnen!

En terwijl hij rustig verder drinkt van zijn pint, volgt er op de radio een nieuwsflits: Even later komt er in dat café een Engelsman binnen en bestelt zich een pint en een kraslotje.

Hij drinkt van zijn bier en begint te krassen. En vijf minuten later is er terug een nieuwsflits op de radio: En heel het café begint te roepen: Komt een man met een schaap onder zijn arm de keuken binnen waar zijn vrouw aan tafel zit. Zegt de man "kijk, dit neuk ik nou als jij ongesteld bent". Waarop de vrouw zegt: Waarop de man weer zegt: Er is een man die een papegaai wilt kopen in een dierenzaak. Hij ziet daar 3 papegaaien en vraagt wat die eerste kost.

Dat is wel veel zegt de koper. Ja maar die kan alles op de computer. Internetten bankzaken regelen enz. En die 2 de dan? Wat kan die dan allemaal?

Die kan ook op de pc alles en ook netwerken aanleggen enz. En die 3 de dan, Wat kost die? Amai dat is veel. Wat kan die dan? Dat weet ik niet zegt de verkoper, maar die andere twee noemen hem chef. Toen ik nog jong was lang geleden was ik op weg met mijn bromfiets in een landelijke streek. Plots viel mijn brommer stil en er was geen leven meer in te krijgen.

Ik bevond mij dicht bij een boerderij naast een weide waar 2 paarden stonden te kijken hoe ik mij begon druk te maken. Ik probeerde om hem terug te starten, tevergeefs, toen ik plots hoorde: Toen hoorde ik weer: Behalve die 2 paarden dan. Maar nee, dat kon toch niet. Paarden kunnen toch niet praten. Allee vooruit, ik draaide die bougie eruit, maakte ze proper, en Maar zat toch met een vraag. Ik reed dus naar die boerderij en vroeg aan de boer of die paarden van hem waren.

Ik vertelde hem mijn verhaal, met rode wangen denk ik, en wat antwoordde die boer. Die bruine of die zwarte? En ja, " Dat kan best ", zei de boer " want die zwarte kent niks van brommers! Een dronken, fel naar alcohol geurende man zat in de metro naast een priester.

Zijn das zat vol vlekken, zijn wangen hingen vol lippenstift en een halflege fles Bacardi stak deels uit de zak van zijn verkreukte vest. De man opende zijn krant en begon erin te lezen. Na een vijftal minuten richtte hij zich tot de priester en vroeg: De priester, nadenkend over wat hij gezegd had en een beetje nieuwsgierig, zei na een tijdje: Einstein staat op een feestje, komt er iemand naar hem toe.

Dus begint Einstein te praten over kwantische natuurkunde, black holes, singulariteiten, ruimte-tijd. Na een tijdje komt er een ander naar hem toe en Einstein vraagthem ook: Dus begint Einstein te praten over fiscaal recht, ethische conflicten metgenetische manipulatie.

Iets later komt er weer iemand naar hem toe. Dus begint Einstein te praten over de regering, de lonen en benzineprijzen. Nog iets later komt er weer iemand naar hem toe. Komt er daarna nog iemand naar hem toe.

Daarop zegt Einstein hem: Veel werk bij de flikken? Ik kan je 3 leugens vertellen in 7 woorden. Eerlijke Marokkaan met eigen auto zoekt werk Wie heeft er destijds tijdens de lessen Nederlands goed opgelet? Ik heb hier een vraagje: “Ik zou nu mijn vrouw willen spreken”? Het is geen van allen, het is Aan eenNew Yorksebushalte stappen 2 Italianen op. Zodra zij op hun plaats zitten beginnen ze een druk gesprek Een dame die net achter hen zit negeert hen eerst maar haar aandacht wordt toch getrokken als zij hoort wat de ene Italiaan tegen de andere vertelt.

Den two asses come together. Two asses, they come together again. I come again and pee twice. Than I come one lasta time" "You foul-mouthed sex obsessed swine," valt de dame ontdaan uit.

Wat ben je aan het doen? Ken je het verschil tussen: Leon aan de linkerkant wordt beetje jaloers en vraagt aan de Charel waarom hij zoveel vis vangt. Ligt ze op haar rechterzij, dan ga ik rechts van de brug zitten, ligt ze links, dan ga ik links zitten. Op een conferentie van dokters in Brussel ; Een Engelse dokter zegt: De geneeskunde in Engeland is zo geavanceerd dat wanneer we de testikels van iemand bij iemand anders inplanten, die al na 6 weken werk kan gaan zoeken.

Een Duitse dokter daarop: Bij ons transplanteren we een stuk hersens van iemand bij een ander en die kan na 4 weken al werk gaan zoeken. De Russische dokter zegt: Voï, Voï, das nog niks vergeleken met ons. In Rusland is de geneeskunde zodanig ontwikkeld dat, wanneer we een stuk hart van de ene naar de andere transplanteren, op het eind van de 2de week, ze beiden werk kunnen gaan zoeken. Dit allemaal horende, zegt de Belg: Dat zijn allemaal onbenulligheden in vergelijking met onze geneeskunde!

D lachen, kan mij zo de verbaasde blik in die helm voorstellen:?:? Een man klaagt tegen zijn vriend. In de supermarkt staat nu een computer die sneller en goedkoper een diagnose kan stellen!

En dat maar voor ene euro. De man denkt, hierbij heb ik niets te verliezen en hij vulde een potje met urine en ging naar de supermarkt. Bij de ingang vond hij de computer. Hij goot het urinestaal in de machine en stak een euro in de daarvoor bestemde gleuf. De computer maakte verschillende geluiden allerlei lichtjes begonnen te flitsen. Na een poosje gleed een smal strookje papier uit de automaat met daarop devolgende tekst: Hou de arm enkele dagen warm en vermijd zwaar werk.

Binnen twee weken zal de pijn verdwenen zijn. Later op de avond, denkend aan de snelheid waarmee de technologie evolueert en hoe deze machine de medische wereld in de toekomst zal beïnvloeden, begint de man zich af te vragen of hij het apparaat niet in de war zou kunnen sturen. Hij besluit het er op te wagen Hij mengt wat afwaswater met een staaltje van de uitwerpselen van de hond, samen met de urinestaal van zijn vrouw en zijn dochter. Om het af te werken masturbeert hij nog eens in het mengsel, sluit het potje af en schudt alles goed door elkaar.

Hij snelt naar de supermarkt en giet het mengsel in de machine, steekt een euro in de gleuf en wacht geduldig af De computer maakt weer dezelfde geluiden en print na een tijdje de volgende analyse: Uw leidingwater bevat te veel kalk.

Uw hond heeft wormen. Uw dochter is aan de drugs. Help haar met een ontwenningskuur!!! Uw vrouw is zwanger en u bent niet de vader. Zorg voor een goede advocaat!!! En als u niet stopt met masturberen, zal uw tenniselleboog nooit genezen!!!

Maandag Sinterklaas gaan halen bij bomma en bompa. Heb knikkers op de keldertrap gelegd. Bompa naar beneden getuimeld, geen belang, bompa toch al oud en versleten. Er waren geen knikkers kapot. Klop gekregen, met knikkers spelen mag niet. Dinsdag Hele toffe dag, heb nichtje Suzy gezien op begrafenis bompa. Hele dag doktertje gespeeld. Mama kwaad, papa kwaad, tante Angèle kwaad, Suzy niet. Doktertje spelen mag niet. Stiel leren is verboden. Woensdag Hier en daar in huis chocoladekorrels gelegd.

Papa is muizenvallen gaan kopen. Lekkere chocoladekorrels eten is verboden. Donderdag Heb voor 20 knikkers hele mooie witte muis gekregen van kameraad. In een doosje gedaan en schoon verpakt. Mama eerst heel blij, daarna krijs gegeven en flauw gevallen.

Papa weer heel kwaad. Cadeautjes geven is verboden. Vrijdag Papa sloot mij op in de kelder, is plezant. Heb van patattenvoorraad frietjes gesneden om mama te helpen. Zwaar werk, wel kilo patatten. Mama helpen is verboden. Zaterdag Papa sloot mij op op zolder, ook heel plezant.

Heb papa geholpen en dakgoot proper gemaakt. Stond veel volk op straat. Pompiers zijn me komen van dak halen. Papa kwaad, klop gekregen. Papa helpen is verboden. Zondag Papa sloot mij op in het tuinhuisje. Had kou en heb een vuurtje gestookt. Pompiers zijn weer gekomen. Toffe mensen, spuiten alles nat. Warm hebben is verboden. Maandag Wou pompiers nog eens terugzien. Heb gebeld en ze zijn gekomen.

Mama kwaad en pompiers ook. Pompiers graag zien is verboden. Dinsdag Stille dag vandaag. Mama heel ongerust en ambetant. Niks doen is niet plezant en eigenlijk verboden. Woensdag Op bezoek bij bomma, toen ze me zag staan kreeg bomma schuim op haar mond. Mama sloot mij op in de keuken. Stoelen van bomma veel te hoog, heb ze korter gemaakt met de zaag van bompa, nu zijn ze juist goed. Mama kreeg schuim op haar mond. Donderdag Met papa naar de kliniek gegaan.

Bomma en mama bezoeken. Iets kapot aan de zenuwen. Dokter stak met naald in mama haar arm. Heb met de andere naald die daar lag in de stouterik zijn gat gestoken. Dokter kreeg ook schuim. Van papa klop gekregen. Mama beschermen is verboden. Alles is verboden denk ik, behalve kinderen kloppen.

Wacht tot ik groot en sterk ben. Ice Ice baby maar niet zoals we hem kennen Normaal gezien geeft elke man zijn hond een klassieke naam zoals Fido, Rover Ik noemde mijn hond 'Sex'. Helaas zo blijkt nu, is Sex als naam zelfs voor een huisdier niet zo en schitterend idee Op een dag nam ik Sex mee voor een wandelingetje. Ik bracht uren en uren door in regen en wind om hem te zoeken.

Een politieagent die voorbij kwam vroeg me wat ik in dat steegje deed Om 4u in de morgen. Mijn zaak komt volgende week vrijdag voor De bediende vroeg me wat ik wenste. Ik zei dat het om een hond ging. Hij vond dat dat er niet toe deed hoe ze eruit zag. Ik zei hem dat ik Sex had gedurende 2 jaar. Hij vroeg me om toch te wachten tot na de mis. Ik zei dat Sex een belangrijke plaats in mijn leven innam.

Mijn hele leven draaide tot nu toe rond Sex. Hij zei dat hij geen woord meer wou horen en dat wij in zijn kerk niet Konden trouwen. Ik probeerde hem nog te sussen door te zeggen dat alle genodigden het Fijn zouden hebben om Sex erbij te hebben. Daags nadien trouwden we enkel voor de wet. Mijn familie is in de ban van de kerk geslagen Ik zei aan de balie van het hotel dat ik een kamer voor mij en mijn vrouw wilde en een aparte kamer voor Sex.

De klerk zei dat elke kamer geschikt was voor sex. Ik mag daar zelfs nog niet naar kijken van mijn vrouw' zei hij. Ik zei 'je begrijpt me niet, het ging om een wedstrijd'. Hij vond dat ik in dat geval tickets moest verkopen. Tenslotte ging ik te rade bij een psychiater.

De psychiater antwoordde rustig: Koop liever een hond!??? Een vrouw van 87 sterft en komt bij St. Pieter, ik ben nu 87, ik ben al 5 x getrouwd geweest en nog altijd maagd. Dat is toch wel een speciaal plaatsje waard? Pieter, 'leg dat maar eens uit'. Wel, zegt ze , het zit zo: En die mannen plukken geen bloemekes. Ik stuur je terug en laat eindelijk eens het cordon sanitaire vallen. Waar een wil is, De passagiers van een vliegtuig zitten allemaal op hun plaats en wachten op de piloten om te vertrekken.

Twee mannen komen uit de personeelskamer achterin en stappen traag naar de cockpit. Ze dragen een pilotenuniform en een donkere bril. De ene heeft een hond aan de leiband en de andere tikt met een witte stok voor zich uit op de vloer Ze bereiken de cockpit zonder problemen en sluiten de deur achter zich.. Verschillende passagiers lachen wat zenuwachtig naar elkaar, fronsen hun wenkbrauwen of doen alsof ze het als een leuke grap willen beschouwen.

Enkele seconden later starten de motoren en begint het vliegtuig over de startbaan te rijden. Als je een woord mist dan houd ik me warm aanbevolen. Ook als een woord in de lijst 'echt en absoluut' geen woord is dat in Amsterdam zijn oorsprong vindt of gebruikt wordt hoor ik het graag.

Mail dan naar plat mokums. Amsterdam en de rest van Nederland Amsterdammertje Dat zit wel snor: Durex condoom in de gracht die we regelmatig tegenkwamen tijdens het zwemmen in de Zwanenburgwal dank Klaas! Ipod maar dan op zijn goois uitgesproken, tegenwoordig ook echt een apparaat dus achterhaald Ipod spreek uit: Jan met de pet: Israëliet, lid van het Joodse volk Jood Kouwe aap koud apie: Amsterdam of beter gezegd 'Groot Mokum' dank Ton, hoewel ik niet zeker ben van dat 'groot' Mokum eo Amsterdam eo:

jonge kale kutjes stellen voor sex