Familie

Negerinen Tieten

Slavin te huur kutje met streepje

slavin te huur kutje met streepje

...

Dikke vrouwen sex voor klusjes


slavin te huur kutje met streepje

...

Het deed haar toch wel iets, als ze de mannen zo over haar hoorde praten, ze voelde trots. Ze besloot dan ook er het beste van te maken en te genieten en rechtte haar rug en stapte fier verder over het grind.

Het gebouw waar ze naar toe liepen, bleek een oude boerderij te zijn. Op deze verhoging stonden een vijftal hekken langs elkaar met ertussen telkens een opening van circa een halve meter.

In veehouderstermen noemde men deze boxen. Tessie moest in de eerste opening gaan staan, Evelien in de derde. Het leidsel werd tegen de achterwand vastgemaakt aan een ring. Ze stonden dus nu met hun hoofd in de richting van de wand, terwijl hun achterwerk richting zaal stond. Tessie keek naar rechts en zag Evelien twee boxen verderop staan.

Ook zij was met haar leidsel aan de achtwand vastgemaakt. Even later voelde Tessie dat de ketting die haar enkels verbond losgemaakt werd, maar tegelijkertijd werden twee nieuwe kettingen vanuit de zijkanten van de box aan haar enkels vastgezet.

Ze moest haar voeten ongeveer een halve meter uiteen zetten. Het was dus op deze wijze onmogelijk om zich te verplaatsen, met haar hoofd zat ze namelijk vast aan de achterwand. Toen Tessie weer naar Evelien keek, zag ze dat ook bij haar de enkels losgemaakt waren en haar benen iets gespreid aan de beide zijden van de box stonden vastgemaakt.

De verlichting op het podium werd langzaam gedimd. Plotsklaps werd er een spotlamp ontstoken en deze werd gericht op het achterwerk van Tessie, Hetzelfde gebeurt met een tweede spotlamp, doch deze werd gericht op het achterwerk van Evelien.

Zo Tes, daar staan we dan, voor de zaal zichtbaar met ons blote gat, sprak Evelien. Nou, ik voel me behoorlijk opgelaten, antwoordde Tessie. Anders ik wel, zei Evelien. Ik ben benieuwd wat er verder gebeurt. Na enkele ogenblikken werd er opnieuw een als merrie geklede slavin het podium op geleid en tussen de beide meisjes in de lege box geplaatst.

Ook bij deze merrie werd dezelfde behandeling toegepast, het leidsel werd aan de achterwand vastgemaakt en de benen werden vastgemaakt aan de zijkanten van de box. Ook zij kreeg een spotlamp op haar naakte achterwerk. Twee mannen kwamen aandragen met een ijzeren staaf met daaraan vijf haken. De staaf werd dwars over de boxen gelegd en lag nu recht boven de ruggen van de meisjes.

Hierna werden de meisjes met een ketting vanuit hun tuig om hun rug aan de haken van staaf gemaakt en konden hierdoor dus niet meer hun rug laten zakken. Op deze wijze stonden de meisjes dus kompleet weerloos, hun voeten waren gespreid vastgemaakt aan de zijkanten van de boxen, hun hoofd was met het leidsel aan de voorzijde vastgezet en vanuit hun rug waren de naar boven vastgebonden.

Er werd muziek gestart. Tessie herkende de muziek niet direct, maar even later wist ze het. Het was de Bolero. Vanuit het publiek werd instemmend gereageerd geklap op de muziek. Een stem die de muziek overstemde klonk. Het was blijkbaar de veilingmeester. Heren, voor wie de regels niet kent, zal ik ze even duidelijk maken: Alle drie zijn het 1e jaars in opleiding.

Hun openingen zijn dus nog niet tot alles in staat en er wordt verzocht de volgende maxima aan te houden, te weten voor de vagina 20cm, diameter 5cm, voor de anus 23cm, diameter 4cm en voor de mond als pompdiepte 15cm, diameter 7cm.

Vanaf dat moment mogen de kopers ze in gebruik nemen. Deze kan aan TPG-post aangeboden worden, welke zal zorgen dat een en ander op de juiste plaats bezorgd wordt. We beginnen nu met de merrie die in het midden staat. Ze heeft de meeste proeven met verve doorstaan en wordt vandaag voor de eerste keer ingezet. Haar naam is Monique. Monique haar kut is keurig geschoren, de anus is gespoeld en ze heeft dorst.

Om deze te lessen wil Monique zodadelijk eerst oraal genomen worden. Monique is cm groot, heeft een schofthoogte van 87cm, haar borsten hebben cup C-D. De stevigheidgraad hiervan is hoog te noemen. Een schudproef is niet noodzakelijk. Uit de zaal kwamen langzaam de geboden bedragen. Bij dit bedrag bleef het steken.

Tessie keek voorzichtig naar het meisje langs haar. Ze zag hoe het meisje zachtjes huilde. Duidelijk was deze bang voor wat er zou gebeuren. Dan nu object nummer 2. Afkomstig uit de stal van Fred en Hans. Ook deze is vandaag voor het eerst. Evelien heeft al meerdere gebruikers in haar kut gehad, maar tot echte vriendschap is het nog niet gekomen. Allen van haar eigen leeftijd. Qua maten dus nietszeggend. Haar maten zijn lengte cm, schoft hoogte 80cm.

Borsten maat C met grote stevige tepels, klaar om gezogen te worden. Evelien werd gekocht door een kleine, dikke man met zwart haar. En dan nu het object nummer 3. Ik ben best een hitsig mannetje, dat geef ik onmiddellijk toe, maar ik kan er niets aan doen.

Ik vind vrouwen mooi en hun vormen nog mooier. Ik benijd haar huidige vriend soms wel een beetje. Ik bedoel, ze is een mooie, veelbelovende meid en ze lijkt me wel van een stoeipartijtje te houden. Het viel me op dat er van onderaf veel knoopjes open waren. Ik kon in deze staat niet veel opwinding verborgen houden. En een penis die in schokjes omhoog komt en begint te druipen duidt geloof ik meestal wel op opwinding. Ik moest er niet aan denken mezelf zo voor schut te zetten.

Sanne is de artistieke van het stel. Ze heeft een winkel waar je echt alles kunt kopen als je creatief aan de gang wilt. Die loopt goed, zo goed zelfs dat ze nadenkt over filialen. Sanne is niet bijzonder knap, maar ik vind haar wel mooi.

Zo lief is ze niet, want anders red je het zakelijk niet zoals zij dat doet, maar ze oogt heel lief. Dat komt ook wel door haar blonde krulletjes.

Ze heeft wel wat van een engeltje soms. Haar dunne zomerjurkje droeg daar die dag ook wel aan bij. Volgens mij is ze lesbisch of er tenminste nog niet uit. Ik heb nog nooit van een vaste vriend gehoord maar ik weet natuurlijk ook niet alles. Misschien dat ik er deze avond achter zou komen.

De waterkoker piepte dus ik ging thee zetten terwijl de meiden elkaar begroetten. Ik zette alle spullen op het dienblad en kwam de kamer weer in. Ze gingen zitten terwijl ik de glazen op tafel zette en netjes vulde. Maar ze praatten gewoon door. Het ging over hun laatste avond in de kroeg samen.

En de mannen die ze daar gezien hadden. Ik had wel eens gehoord dat vrouwengesprekken nog veel verder gaan dan flinke-mannen-praat en kreeg het gevoel dat ik daar vanavond wel eens getuige van zou kunnen worden. Ze lieten me eerst een poosje sudderen. Ze praatten met elkaar als altijd en deden alsof ik er niet was, als altijd. Ik schonk nog twee keer thee in, presenteerde een koekje en probeerde er normaal uit te zien.

Volgens mij lukte dat niet helemaal want ik zag er wel eens eentje grijnzen, maar als ze zagen dat ik dat zag trokken ze weer een uitgestreken gezicht. Ik stelde me uiteindelijk maar naast Susan op. Ik zocht onbewust toch een beetje vertrouwen, een beetje steun bij haar. Ik stond zeg maar met mijn rechterheup bijna tegen haar blote linkerschouder. Tot mijn afgrijzen kwam onder het praten haar linkerhand omhoog en ze begon een beetje afwezig met mijn lul en ballen te spelen.

Alsof dat volkomen normaal was. Alsof ze dat altijd deed en zeker als ze met haar vriendinnen praatte. Ik mag er ook zo graag mee spelen. Ze zijn als ze slap zijn zo lekker zacht. Ik vind het altijd leuk om ze aan de basis vast te houden en dan heen en weer te laten wapperen. Dan is het net een hondje dat enthousiast voor je kwispelt! O, o, o, wat leuk was dat. Is het niet vertederend? Lekker formaat, niet te groot, niet te klein. Past goed, denk ik.

Dat is niet lekker. Waarna Kees klaar is en je het verder zelf maar uit moet zoeken? Nee, dat valt best mee. Ik ben eigenlijk wel tevreden over hem. Ik hoef nauwelijks aan te dringen om hem mee te laten doen.

Hij begint ook wel eens uit zichzelf hoor. Maar vaker moet ik hem even op gang helpen. Je kent dat wel. Maar soms is even bukken al voldoende hoor.

Kleine Wimmie meldt zich dan al snel! Ik had mezelf altijd als de geilste van de twee beschouwd. Ik meende me zelfs wel eens te moeten inhouden omdat ik haar ook niet steeds wilde bespringen. Meende ze dat nou of zat ze flink te doen? Ik dacht dat alleen mannen hun trots een koosnaampje gaven!?

Wim, ga voor haar staan. Langzaam liep ik op haar toe. Met een blik van: Ik kromp in elkaar. Mijn penis kwam in schokjes omhoog en het duurde niet lang voor zich een druppel voorvocht aandiende. Dat leverde terstond meer voorvocht op en ook dat werd met kleine strelende bewegingen uitgesmeerd. Het duurde niet lang of ze trok me feitelijk af. Maar dat deed ze eigenlijk wel heel apart: Dat is eigenlijk niet erg prettig als je niet besneden bent, want dan is de eikel heel gevoelig en dat is bij mij niet anders.

Maar daar trok ze zich helemaal niks van aan. Wat ik er van vond boeide haar totaal niet. Ik stond erbij en keek er naar. Niet helemaal als een buitenstaander natuurlijk, want het was wel mijn lul en die reageerde toch wel. Vreemd hoe een onprettig iets je toch nog wel kan stimuleren.

Susan keek met onverholen genoegen toe. Ik probeerde oogcontact te maken, maar slaagde daar niet in. Ik wist niet of ze het expres deed. Misschien vond ze het wel echt leuk om naar te kijken. Sanne had haar benen opgetrokken en bekeek de show met een intense blik.

Ik kreeg daardoor een heel korte blik tussen haar benen en zou hebben durven zweren dat ze geen broekje droeg. Die Sanne toch, dat had ik nooit van haar gedacht. Maar misschien was het ook wel een hele minieme string. Die zie je soms ook haast niet. Sanne kwam snel op me toe en ging naast Sam op de leuning van de bank zitten. Ze keek alweer een stuk minder dromerig.

Eigenlijk keek ze me strak aan en leek me uit te dagen. Of misschien keek ze ook wel hoe oncomfortabel ik van die opmerking werd. Nou, ik werd er behoorlijk oncomfortabel van.

Ik voelde het klamme zweet uitbreken. Dat schijnen ze voortdurend te doen en ik heb het nog nooit gezien eigenlijk. Moet je er ook een porno-blaadje bij, Wim? Dan duurt het ook wat langer. Anders is hij al klaar voordat je goed zit, meiden. Ik had geen andere keuze dan gehoorzamen. Wie A zegt moet ook B zeggen. De schande van nu ervandoor gaan zou groter zijn dan de schaamte bij wat ik voor hen zou moeten doen.

Ik had echt geen idee hoe ik na vanavond verder moest met die meiden. Hoe moet je je nog gedragen na zoiets? Probeer het maar eens, je zult het zien. De meiden nestelden zich ondertussen eens lekker op de bank. Waar had ik dat eerder gezien?

Ze gunde me daardoor steeds een korte blik op haar kruis. En zij droeg zeker geen broekje, dat zag ik heel duidelijk. Zou ze me willen helpen? Ik had nog nooit meegemaakt dat ze geen slipje droeg. Dat paste helemaal niet bij Susan eigenlijk. Maar ik vond het op dit moment zeker een opwindend gezicht en ik maakte me ineens wat minder zorgen of ik wel klaar zou kunnen komen. Want dat was nog mijn grootste zorg geweest: Wat zou erger zijn: Ik gaf geen show, probeerde er niet uit te zien als een stripper want dat zou er toch niet uitzien dacht ik, maar deed het net als altijd: Ik dacht dat ze dat het liefste zouden willen zien.

Ik weet niet wat al snel meer stoorde: Ik kwam er al snel achter dat ze in feite maar erg weinig naar mijn geruk keken en dat leidde me verschrikkelijk af, dat weet ik wel. Misschien zouden alle vrouwen dat wel gedaan hebben.

Ik werd er in elk geval heel zenuwachtig van. Ook zeker niet geiler. Dan ging het vast makkelijker. Toon een beetje respect. Je ben hier niet voor je eigen lol, je bent hier voor ons. Ze sloeg nog een keer toe: En Susan had inmiddels haar benen over elkaar gedaan. Ze liet me weten dat ik zou moeten zweten. Ik probeerde me van alles voor te stellen: Ik zag die ogen naar me kijken, ogen met iets verkneukelends erin en ik kon mijn penis niet overeind krijgen, laat staan houden.

Er is wat ervaring nodig geloof ik. Wie van ons heeft de meeste vriendjes gehad? Ik hield maar op met trekken en boog mijn hoofd heel diep. Hoe kom je daar nou bij?

Ik leunde heerlijk tegen haar zachte borsten. Ze streelde met haar linkerhand mijn borst en begon me met haar rechter af te trekken. Zoals ik zat leek het wel alsof ze zichzelf aftrok. Maar zodra ik zag dat Sam zich naar Susan toe boog en haar iets in haar oor fluisterde waar ze allebei erg om moesten lachen zakte mijn penis die net ontwaakt was alweer in.

Wat Femke vervolgens ook probeerde, het werd niks. Zit ik hem hier af te trekken en denk je dat hij het lekker vindt? Hij zal toch niet hopen dat we ons gaan uitkleden? Laat hem maar zo zitten. Ook zij nam mijn penis in haar hand en ik begon net te denken dat zij wel erg dom moest zijn om te denken dat haar hand beter zou zijn toen ze mijn voorhuid terugschoof en mijn eikel in haar mond nam. Ik dacht dat ik gek werd. Susan is een schat, dat zei ik al, maar pijpen is het enige waar ze moeite mee heeft.

Ze vindt het heerlijk als ik haar lik en ik mag haar soms zelfs wel in haar kontje neuken, maar pijpen, nee, alleen op mijn verjaardag en met Kerst zullen me maar zeggen.

Gelukkig ben ik in de zomer jarig, dat spreidt het nog wat over het jaar. Maar ik dring niet aan, daarvoor hou ik teveel van haar. Ik wacht tot ze het uit zichzelf weer doet.

We hebben het er wel eens over gehad en ze zei dat ze er vies van is. Ik zei dat ik alleen dingen van haar wilde die ze zelf ook graag wil. We zoenden elkaar en ze heeft me die avond gepijpt, ja zelfs in haar mond klaar laten komen. Je begrijpt dus dat mijn mast door het gekwispel van Sam in recordtempo omhoog kwam. Ze haalde me net lang genoeg uit haar mond om te kunnen zeggen dat ik dat kennelijk wel lekker vond.

En door ging ze weer, op en neer met haar hoofd, zuigend als op een zuurstok en ondertussen maar likken. Maar dat had ze door natuurlijk.

Ik stond op en ging weer voor ze staan. Ik was nu ver genoeg heen. Er was geen weg meer terug. Dat ze met elkaar praatten ook niet en zelfs niet dat ze grapjes maakten en lachten. Als een schim zo snel ging mijn hand over mijn eikel. Plotseling zag ik het helder zoals het was: En ze genoten ervan. Ik zweefde op golven van genot. Ik keek naar de blosjes op een paar wangen, de enthousiaste gebaartjes, de uitwisseling van blikken van verstandhouding.

Ik zag ze voorover buigen om maar niets te missen en lui onderuit zakken als ze even afstand namen. Ze keken in verbazing, ze knipoogden schalks, ze waren ook ronduit geil.

Ze wreven onbewust hun borsten, hadden hun monden open en hun ademhaling was versneld, soms zelfs wel wat zwoegend. Ik zag geen individuele vrouwen meer maar een reeks van gezichten, tongen die langs lippen likten, tanden die in onderlippen beten. Ik zag vrouwen die genoten en zich lieten gaan. Het was de hemel. Te snel was het genoeg, maar ik kon me absoluut niet beheersen, moest me laten gaan.. De meiden slaakten kreetjes van genoegen, een paar klapten in hun handen.

Steeds verder kwamen de stralen neer: Een orgasme zo hevig dat ik er haast bang van werd. Toen ik uiteindelijk tot bedaren kwam zaten ze me alle vier breed grijnzend aan te kijken. Ik zweette en hijgde. Was het wat je had gedacht? Nou, het was niet wat ik had gedacht. Wat een geweld, gaat dat altijd zo? Terwijl ze praatte pikte ze met haar linkerwijsvinger de klodder sperma van haar enkel, rook er even voorzichtig aan en likte die toen op, terwijl ze me in de ogen keek. Ik ging maar even op de salontafel zitten en probeerde weer wat te ontspannen.

Ik zweette wat meer dan ik zou willen, maar had me gelukkig goed gewassen dus ik stonk niet. De meiden waren onderuit gezakt en lagen wat na te genieten. Femke en Susan praatten zachtjes met elkaar en keken zo af en toe naar mij. Sam zat te kijken naar het krimpen van mijn penis.

Ze zagen er zo ontzettend vrouwelijk uit zoals ze daar zaten. Ik voelde me niet meer zo naakt, dat begon wel wat te wennen, maar ik voelde mij zo boers en hoekig en lomp in vergelijking met die prachtige wezens. Ze waren zo gracieus, zo verfijnd en vooral zo mooi. Ik was intens gelukkig dat ik het ze naar de zin had kunnen maken.

Ik wilde ze dienen. Waar kijkt hij niet naar? We wilden zijn ogen zien, maar dat is toch ook weer niet de bedoeling? Hij zit zich gewoon aan ons op te geilen.

Ik moest toch ergens heen kijken toen ik me aftrok? Voor het eerst zolang ik me kon herinneren beoordeelde ik een groepje vrouwen niet op hun tieten, maar verlustigde ik mij in mijn onderdanigheid aan hun oneindige superioriteit. Ik keek naar Susan, hoopte op toestemming om iets te zeggen. Ze was volkomen onbereikbaar. Ze zijn ook allemaal hetzelfde. Ze kunnen zich gewoon niet gedragen en al helemaal niet beheersen. Ik had het ding nog nooit gezien. En ik dacht nog wel dat ik alles van haar wist.

Tot mijn spijt was dat helemaal het geval. Waarom zou hij de enige moeten zijn die klaarkomt? Hij kan ons niet zien, dat is leuk. Hij zal als we stil zijn nooit weten wie hij heeft gelikt.

De meisjes vonden het wel een goed idee, want er volgde veel instemmend overleg hoe ze het zouden gaan organiseren. Dan konden ze boven me knielen. Ik voelde wat gewichtsverplaatsingen en ineens rook ik de onmiskenbare geur van een kutje, iets gemaskeerd door een vleugje parfum.

Wat dat betreft ben ik soms wel jaloers op de hondjes. Lijkt mij namelijk ook wel wat: De geur werd sterker en al snel bleek waarom. De geur was toch wel heel bekend maar aan de andere kant: Het leek me niet waarschijnlijk. Maar toen de venusheuvel mijn voorhoofd raakte wist ik zeker dat dit Susan niet was. Want dit heuveltje was glad geschoren en Susan heeft daar een heel smal streepje haar.

Bleef natuurlijk de vraag wie dit dan wel was. Ik kon het in elk geval niet vragen als dat al had gemogen want het kutje werd nu tegen mijn mond gedrukt. Tegelijk gedwee en enthousiast stak ik mijn tong uit en begon te likken.

Dat vond wie het dan ook was wel lekker want ik hoorde en voelde haar zachtjes kreunen. Ik likte langs en in haar gaatjes, langs en over haar lipjes en probeerde in de richting van haar clitje te komen. Ik vond het best.

Ik probeerde haar tenslotte te dienen. Ik likte stevig door en probeerde de eigenaresse van het kutje enthousiast te maken. Ik zoog op haar binnenste lipjes, liet ze los, zoog er weer op en liet ze weer los. Ik zette mijn lippen op haar grotje en probeerde haar helemaal leeg te zuigen, draaiend met mijn hoofd daarvoor het juiste plekje te vinden.

Maar leegzuigen ging natuurlijk helemaal niet want haar sappen begonnen steeds rijkelijker te stromen. Mijn penis werd voorzichtig gepakt en naar ik aannam uitvoerig bestudeerd. Zo voelde het tenminste. Mijn berijdster besloot dat het tijd was voor intensivering van de actie.

Ze liet nu toe dat ik haar genotsknopje bewerkte. Gretig viel ik aan. Ik sabbelde, likte en knabbelde dat het een lieve lust was.

Het ging allemaal wat snel zo, zelf had ik er liever wat meer de tijd voor genomen, maar het vrouwtje in kwestie was aangenaam geil en wilde kennelijk snel en met grote sprongen naar huis. En ondertussen waren die handen daar beneden me nu geroutineerd aan het aftrekken. De vrouw boven me begon zich nu op mijn gezicht klaar te rijden, leek het wel. Ze maakte inmiddels erg veel kabaal, maar vreemd genoeg kon ik eigenlijk nog niet met zekerheid zeggen wie het was.

Ik wilde het dolgraag weten, want deze meid was zo geil als een pondspak boter en ze schreeuwde het bijna uit. En ik voelde me daar toch een beetje verantwoordelijk voor, tenminste ik verbeeldde me dat het mijn tong was die het deed.

En is het dan zo vreemd om je af te vragen wie je zo verwent? Ze voerde het tempo steeds iets op en kwam toch nog onverwacht aan haar orgasme toe.

Ze verstarde een beetje en begon toen te schokken. Steeds heftiger, steeds met kortere tussenpozen. En ondertussen spoot haar geil letterlijk in mijn gezicht. Haar kreten waren zo intens dat ik dacht dat het wel haast leek of ze toneel speelde.

Als ik het in een film had gehoord had ik dat gedacht, dat wist ik zeker, maar aan al die sappen kon ik zeker voelen dat het geen acteren was.

Ze kwam echt heel intens klaar. Heerlijk vond ik het, ook voor haar. Het leek wel of ik gezoen boven me hoorde. Maar ik kon, het was toch werkelijk te gek, nog steeds niet zeggen wie wie was. Wat ik wel heel duidelijk wist was dat zich op dat moment iemand op mijn lul liet zakken.

Ook dit leek me Susan niet want ze was erg nauw. Wel nat genoeg, dus met enig aandringen paste alles uiteindelijk wel. De wacht werd ook bij mijn hoofd gewisseld. De nieuwe kut rook zwaarder dan de eerste. Misschien is indringender een goed woord. Deze ging gewoon zitten. Ze had kennelijk haar bekken wat gekanteld, want haar spleet leek meer aan de voorkant dan aan de onderkant te zitten en ik kon als ik mijn hoofd een beetje optilde overal goed bij.

Maar eigenlijk werd ik een beetje moe. Ik bedoel, ik had me erg ingespannen bij de vorige en zo getraind ben ik hier nou ook weer niet in. Dus ik begon wel te likken maar niet erg fanatiek. Dat kwam ook een beetje omdat ik haar erg zout vond smaken. Naast me zei Sam: Fysiek zeer, want er was stevig geknepen en een vlammende pijn was door me heen geschoten.

Vrouwen hebben geen idee hoe verschrikkelijk pijnlijk zoiets is denk ik wel eens. Ik was weer teug op aarde. Ik lag hier helemaal niet te sexen met vier mooie vrouwen. Ze waren met mij aan het spelen en ik moest doen wat zij leuk vonden en zo veel en zo vaak als zij het leuk vonden. Ineens voelde die vrouw die mijn pik bereed heel anders aan. Het leek wel of er een knop in mijn hoofd omging.

Ik kon er helemaal niets aan doen, had er helemaal geen invloed op. Het gebeurde gewoon en ik was er willoos bij aanwezig. Ik voelde me helemaal anders worden. In plaats van dat ik me verzette of misbruikt voelde werd ik hun werktuig, hun speeltje. Ik was geen individu meer, geen denkend wezen, niet iets om rekening mee te houden.

Maar alleen om te dienen. Zo stijf als een knuppel zou hij moeten zijn, zodat Zij erop kon rijden zoals Zij dat wilde. Lekkerder dan een vibrator zou hij moeten aanvoelen, zodat Zij kon rijden op golven van genot. Het duurde niet lang of ik werd aan beide kanten weer bereden. Beide dames hadden het naar hun zin. De vrouw op mijn gezicht was een stille genietster. Ze maakte geen geluid, maar moest wel opgewonden zijn, want ze bewoog haar onderlichaam in een steeds sneller ritme.

Ze maakte cirkelende bewegingen met haar heupen, klein genoeg om het contact tussen haar kut en mijn tong niet te verbreken, maar ook krachtig genoeg om datzelfde contact te sturen, te intensiveren. Ze bereed me echt. Maar ik probeerde natuurlijk wel mijn tong in beweging te houden, in harmonie met de dans van haar heupen. Ik was gretig om haar behulpzaam te zijn. De vrouw op mijn penis maakte wel wat geluid, al was het niet veel meer dan duidelijk hoorbaar ademhalen, steeds iets zwaarder, steeds iets sneller.

Buiten het contact dat zij met haar schede met mij maakte voelde ik niets van haar. Ze leunde niet op me, ze raakte me nergens anders aan.

Ze leek ook niet veel te wegen. Zou dit misschien Sanne zijn? Of wilde ze het nog eens even proberen? Dat beviel dan kennelijk wel, want ik voelde haar genoegen duidelijk toenemen. Zo werd ik door deze twee vrouwen ingezet als een soort menselijke dildo, als een voorwerp dat hen genoegen verschafte.

Ik was niet in staat om me af te vragen wat dat met me deed, ik had er ook geen tijd voor. En zelfs nu nog brengt het gemengde gevoelens met zich mee. Voelde ik mij trots dat ze mij wilden gebruiken? Voelde ik me vernederd? Werd ik geil van dit alles? Wat dit het nou wat me zo opgewonden had, wat me zo geweldig geil had geleken?

Ik weet het niet, ik weet het gewoon niet. Het varieert met mijn stemming of het gevoelens van opwinding of schaamte bij me teweeg brengt. De overhand heeft de opwinding en zelfs de schaamte heeft nog wel een vleugje opwinding in zich. Het is allemaal erg verwarrend, maar op een bepaalde manier toch ook verrijkend.

Het voegt iets toe. In zekere zin maakt dit het genot dat ik vroeger had wat gewoner, wat simpeler, wat platter. Niet dat dat niet goed was, maar dit is wel.. Het is anders, dieper, meer driedimensionaal. Dat is misschien wel een goed woord. Je in twee dimensies bewegen is prima, maar de derde voegt zoveel meer toe. Ik wist niet of ze samenwerkten, maar ze kwamen kort na elkaar klaar. Ook hierbij was er verbaal niet zoveel te beleven. Het ging veel subtieler, maar daarom niet minder heftig.

Ik voelde het kutje gewoon op mijn penis krampen. Wat kwam deze vrouw krachtig klaar, het was gewoon griezelig. Ik had nog nooit zoiets gevoeld. Ze raakte me nog steeds niet met de rest van haar lichaam aan, en misschien was dat het wel dat die krampen zo geweldig voelbaar maakte. Ze probeerde haar heupen nog wel op en neer te bewegen, maar dat ging geleidelijk over in schokken van haar lichaam.

Ook bij mijn hoofd ging het eraan toe. Maar toen ze uiteindelijk kwam en zich helemaal liet gaan kwam ze weer in beweging. En wat misschien nog wel het meest bijzondere was was dat ik ook elders in de kamer geluiden van toenemende opwinding hoorde.

Ik weet niet welke van de twee mogelijkheden me meer in vervoering bracht. Maar ik weet niet wat ik meer vreesde als ik dat zou doen: Spelen was zeker een goed woord, want er werd geen enkele poging gedaan om me te stimuleren.

Alleen maar rek- en strekoefeningen, om het maar eens zo te zeggen. Na verloop van enige tijd kwamen ze weer in beweging en begonnen ze weer te praten.

Omdat ze waren opgestaan had ik nog geen idee wie wie was geweest. Ze letten er verdraaid goed op dat ik in het ongewisse bleef, dat moest ik ze nageven. Je verroert je niet. Ze moesten er zelf om lachen. Ik hoorde iedereen de slaapkamer verlaten en de deur werd gesloten. Ik hoorde nog net hoe de eerste woorden werden gewisseld toen de stereo werd aangezet en ik alleen nog maar een brij van geluid kon waarnemen, maar geen afzonderlijke stemmen meer en dus ook zeker niet wat ze zeiden.

Maar ik hoorde veel en opgewonden gepraat en veel en nog meer opgewonden gelach. Ik stelde me voor hoe ze daar zaten. Die mooie ranke vrouwelijke wezens, ontspannen maar toch ook wel wat in vervoering, alles onder controle, prachtig aangekleed, sensueel, een lust om naar te kijken. En ze bespraken wat ze net met mij hadden gedaan en wat ze erbij hadden gevoeld en wat ze ervan vonden.

Zoals alleen vrouwen dat kunnen doen. Alles eindeloos doornemend, nog weer eens herhalend, zo af en toe herkauwend en dan nog weer eens helemaal overnieuw. Ondertussen een kopje thee. We gaan wat anders met je proberen. Zo ja, benen wat uit elkaar, leunen op je onderarmen en hoofd naar beneden. Straks komt er weer iemand voor je liggen en dan mag dat lekkere tongetje van dat stoute jongetje weer aan de slag. Ik deed wat me gezegd werd maar met aarzeling want ik zag het zwerk drijven.

Dit beloofde zwaar weer. Ik heb daar helemaal niets mee. Ik vind het niet lekker, voel er wat dat betreft helemaal niks bijzonders bij. Maar ik vind het wel enorm indringend in de letterlijke zin van het woord.

Verkrachtend wellicht zelfs, want ik wil daar niemand toelaten, niemand heeft daar ook iets te zoeken. Mijn ergste nachtmerrie is altijd geweest dat ik nog eens een vrouwelijke dokter zou moeten toestaan om daar naar binnen te gaan. Voor een prostaatonderzoek bijvoorbeeld. En dan nu vier vrouwen tegelijk! Vier mooie jonge vrouwen. In de bloei van hun leven. Vrouwen waarmee ik in mijn leven verder zou moeten.

Vrouwen die ik nog weer onder ogen zou moeten komen, vrouwen die ik aan zou moeten kijken, die MIJ aan zouden kijken!

En ja, daar rekende ik Susan ook toe. Ze had nooit zoiets ondernomen of geopperd, ik had er zelfs nooit bij stilgestaan, maar nee, ik moest er niet aan denken. Het was een angstbeeld, maar ik kon het me ergens nog wel voorstellen ook dat vrouwen ook wel eens een man willen binnendringen.

Ik weet helemaal niet of vrouwen wel zo denken maar ik als man kan me voorstellen dat ze dan wel eens iets terug willen doen, misschien zelfs een beetje wraak zouden willen nemen. Niet de binnengedrongen partij zijn, maar de indringer. Niet geneukt worden door iemand, maar iemand neuken. Aan de opgewonden geluiden te oordelen verheugden ze zich er wel op.

Er ging iemand voor me liggen. Dat luchtje trekt me aan zoals stroop vliegen trekt. Ik ging meteen aan het werk. Misschien had ik het me allemaal wel verbeeld en vonden ze dit gewoon een makkelijk standje. Ze konden er tenslotte heerlijk bij gaan liggen. Dit kutje deed me wel erg aan Susan denken. Ik snapte er helemaal niks meer van. Ik heb wel eens gehoord dat je een man zo zelfs kunt klaarmaken.

Heftig lijkt me dat. Vertel jij als je wat voelt? En ja hoor, daar voelde ik lichte druk tegen mijn anus. Kristalhelder en in full-color zag ik het plaatje voor me: Ik voelde mezelf vuurrood worden. Ik begon een beetje te beven. Het zweet brak me uit.Neuken onder dwang kale tiener kutjes


Maar ik vond het op dit moment zeker een opwindend gezicht en ik maakte me ineens wat minder zorgen of ik wel klaar zou kunnen komen. Want dat was nog mijn grootste zorg geweest: Wat zou erger zijn: Ik gaf geen show, probeerde er niet uit te zien als een stripper want dat zou er toch niet uitzien dacht ik, maar deed het net als altijd: Ik dacht dat ze dat het liefste zouden willen zien.

Ik weet niet wat al snel meer stoorde: Ik kwam er al snel achter dat ze in feite maar erg weinig naar mijn geruk keken en dat leidde me verschrikkelijk af, dat weet ik wel. Misschien zouden alle vrouwen dat wel gedaan hebben. Ik werd er in elk geval heel zenuwachtig van. Ook zeker niet geiler. Dan ging het vast makkelijker. Toon een beetje respect. Je ben hier niet voor je eigen lol, je bent hier voor ons. Ze sloeg nog een keer toe: En Susan had inmiddels haar benen over elkaar gedaan.

Ze liet me weten dat ik zou moeten zweten. Ik probeerde me van alles voor te stellen: Ik zag die ogen naar me kijken, ogen met iets verkneukelends erin en ik kon mijn penis niet overeind krijgen, laat staan houden.

Er is wat ervaring nodig geloof ik. Wie van ons heeft de meeste vriendjes gehad? Ik hield maar op met trekken en boog mijn hoofd heel diep.

Hoe kom je daar nou bij? Ik leunde heerlijk tegen haar zachte borsten. Ze streelde met haar linkerhand mijn borst en begon me met haar rechter af te trekken. Zoals ik zat leek het wel alsof ze zichzelf aftrok. Maar zodra ik zag dat Sam zich naar Susan toe boog en haar iets in haar oor fluisterde waar ze allebei erg om moesten lachen zakte mijn penis die net ontwaakt was alweer in.

Wat Femke vervolgens ook probeerde, het werd niks. Zit ik hem hier af te trekken en denk je dat hij het lekker vindt? Hij zal toch niet hopen dat we ons gaan uitkleden? Laat hem maar zo zitten. Ook zij nam mijn penis in haar hand en ik begon net te denken dat zij wel erg dom moest zijn om te denken dat haar hand beter zou zijn toen ze mijn voorhuid terugschoof en mijn eikel in haar mond nam. Ik dacht dat ik gek werd. Susan is een schat, dat zei ik al, maar pijpen is het enige waar ze moeite mee heeft.

Ze vindt het heerlijk als ik haar lik en ik mag haar soms zelfs wel in haar kontje neuken, maar pijpen, nee, alleen op mijn verjaardag en met Kerst zullen me maar zeggen. Gelukkig ben ik in de zomer jarig, dat spreidt het nog wat over het jaar. Maar ik dring niet aan, daarvoor hou ik teveel van haar.

Ik wacht tot ze het uit zichzelf weer doet. We hebben het er wel eens over gehad en ze zei dat ze er vies van is.

Ik zei dat ik alleen dingen van haar wilde die ze zelf ook graag wil. We zoenden elkaar en ze heeft me die avond gepijpt, ja zelfs in haar mond klaar laten komen. Je begrijpt dus dat mijn mast door het gekwispel van Sam in recordtempo omhoog kwam.

Ze haalde me net lang genoeg uit haar mond om te kunnen zeggen dat ik dat kennelijk wel lekker vond. En door ging ze weer, op en neer met haar hoofd, zuigend als op een zuurstok en ondertussen maar likken. Maar dat had ze door natuurlijk. Ik stond op en ging weer voor ze staan. Ik was nu ver genoeg heen. Er was geen weg meer terug. Dat ze met elkaar praatten ook niet en zelfs niet dat ze grapjes maakten en lachten.

Als een schim zo snel ging mijn hand over mijn eikel. Plotseling zag ik het helder zoals het was: En ze genoten ervan. Ik zweefde op golven van genot. Ik keek naar de blosjes op een paar wangen, de enthousiaste gebaartjes, de uitwisseling van blikken van verstandhouding. Ik zag ze voorover buigen om maar niets te missen en lui onderuit zakken als ze even afstand namen.

Ze keken in verbazing, ze knipoogden schalks, ze waren ook ronduit geil. Ze wreven onbewust hun borsten, hadden hun monden open en hun ademhaling was versneld, soms zelfs wel wat zwoegend. Ik zag geen individuele vrouwen meer maar een reeks van gezichten, tongen die langs lippen likten, tanden die in onderlippen beten.

Ik zag vrouwen die genoten en zich lieten gaan. Het was de hemel. Te snel was het genoeg, maar ik kon me absoluut niet beheersen, moest me laten gaan.. De meiden slaakten kreetjes van genoegen, een paar klapten in hun handen. Steeds verder kwamen de stralen neer: Een orgasme zo hevig dat ik er haast bang van werd. Toen ik uiteindelijk tot bedaren kwam zaten ze me alle vier breed grijnzend aan te kijken. Ik zweette en hijgde.

Was het wat je had gedacht? Nou, het was niet wat ik had gedacht. Wat een geweld, gaat dat altijd zo? Terwijl ze praatte pikte ze met haar linkerwijsvinger de klodder sperma van haar enkel, rook er even voorzichtig aan en likte die toen op, terwijl ze me in de ogen keek. Ik ging maar even op de salontafel zitten en probeerde weer wat te ontspannen. Ik zweette wat meer dan ik zou willen, maar had me gelukkig goed gewassen dus ik stonk niet. De meiden waren onderuit gezakt en lagen wat na te genieten.

Femke en Susan praatten zachtjes met elkaar en keken zo af en toe naar mij. Sam zat te kijken naar het krimpen van mijn penis. Ze zagen er zo ontzettend vrouwelijk uit zoals ze daar zaten. Ik voelde me niet meer zo naakt, dat begon wel wat te wennen, maar ik voelde mij zo boers en hoekig en lomp in vergelijking met die prachtige wezens.

Ze waren zo gracieus, zo verfijnd en vooral zo mooi. Ik was intens gelukkig dat ik het ze naar de zin had kunnen maken. Ik wilde ze dienen. Waar kijkt hij niet naar? We wilden zijn ogen zien, maar dat is toch ook weer niet de bedoeling? Hij zit zich gewoon aan ons op te geilen. Ik moest toch ergens heen kijken toen ik me aftrok? Voor het eerst zolang ik me kon herinneren beoordeelde ik een groepje vrouwen niet op hun tieten, maar verlustigde ik mij in mijn onderdanigheid aan hun oneindige superioriteit.

Ik keek naar Susan, hoopte op toestemming om iets te zeggen. Ze was volkomen onbereikbaar. Ze zijn ook allemaal hetzelfde. Ze kunnen zich gewoon niet gedragen en al helemaal niet beheersen. Ik had het ding nog nooit gezien. En ik dacht nog wel dat ik alles van haar wist. Tot mijn spijt was dat helemaal het geval. Waarom zou hij de enige moeten zijn die klaarkomt? Hij kan ons niet zien, dat is leuk. Hij zal als we stil zijn nooit weten wie hij heeft gelikt.

De meisjes vonden het wel een goed idee, want er volgde veel instemmend overleg hoe ze het zouden gaan organiseren. Dan konden ze boven me knielen. Ik voelde wat gewichtsverplaatsingen en ineens rook ik de onmiskenbare geur van een kutje, iets gemaskeerd door een vleugje parfum. Wat dat betreft ben ik soms wel jaloers op de hondjes. Lijkt mij namelijk ook wel wat: De geur werd sterker en al snel bleek waarom. De geur was toch wel heel bekend maar aan de andere kant: Het leek me niet waarschijnlijk.

Maar toen de venusheuvel mijn voorhoofd raakte wist ik zeker dat dit Susan niet was. Want dit heuveltje was glad geschoren en Susan heeft daar een heel smal streepje haar. Bleef natuurlijk de vraag wie dit dan wel was. Ik kon het in elk geval niet vragen als dat al had gemogen want het kutje werd nu tegen mijn mond gedrukt.

Tegelijk gedwee en enthousiast stak ik mijn tong uit en begon te likken. Dat vond wie het dan ook was wel lekker want ik hoorde en voelde haar zachtjes kreunen. Ik likte langs en in haar gaatjes, langs en over haar lipjes en probeerde in de richting van haar clitje te komen.

Ik vond het best. Ik probeerde haar tenslotte te dienen. Ik likte stevig door en probeerde de eigenaresse van het kutje enthousiast te maken. Ik zoog op haar binnenste lipjes, liet ze los, zoog er weer op en liet ze weer los. Ik zette mijn lippen op haar grotje en probeerde haar helemaal leeg te zuigen, draaiend met mijn hoofd daarvoor het juiste plekje te vinden.

Maar leegzuigen ging natuurlijk helemaal niet want haar sappen begonnen steeds rijkelijker te stromen. Mijn penis werd voorzichtig gepakt en naar ik aannam uitvoerig bestudeerd.

Zo voelde het tenminste. Mijn berijdster besloot dat het tijd was voor intensivering van de actie. Ze liet nu toe dat ik haar genotsknopje bewerkte. Gretig viel ik aan. Ik sabbelde, likte en knabbelde dat het een lieve lust was.

Het ging allemaal wat snel zo, zelf had ik er liever wat meer de tijd voor genomen, maar het vrouwtje in kwestie was aangenaam geil en wilde kennelijk snel en met grote sprongen naar huis. En ondertussen waren die handen daar beneden me nu geroutineerd aan het aftrekken. De vrouw boven me begon zich nu op mijn gezicht klaar te rijden, leek het wel. Ze maakte inmiddels erg veel kabaal, maar vreemd genoeg kon ik eigenlijk nog niet met zekerheid zeggen wie het was.

Ik wilde het dolgraag weten, want deze meid was zo geil als een pondspak boter en ze schreeuwde het bijna uit. En ik voelde me daar toch een beetje verantwoordelijk voor, tenminste ik verbeeldde me dat het mijn tong was die het deed.

En is het dan zo vreemd om je af te vragen wie je zo verwent? Ze voerde het tempo steeds iets op en kwam toch nog onverwacht aan haar orgasme toe. Ze verstarde een beetje en begon toen te schokken. Steeds heftiger, steeds met kortere tussenpozen. En ondertussen spoot haar geil letterlijk in mijn gezicht. Haar kreten waren zo intens dat ik dacht dat het wel haast leek of ze toneel speelde. Als ik het in een film had gehoord had ik dat gedacht, dat wist ik zeker, maar aan al die sappen kon ik zeker voelen dat het geen acteren was.

Ze kwam echt heel intens klaar. Heerlijk vond ik het, ook voor haar. Het leek wel of ik gezoen boven me hoorde. Maar ik kon, het was toch werkelijk te gek, nog steeds niet zeggen wie wie was. Wat ik wel heel duidelijk wist was dat zich op dat moment iemand op mijn lul liet zakken.

Ook dit leek me Susan niet want ze was erg nauw. Wel nat genoeg, dus met enig aandringen paste alles uiteindelijk wel.

De wacht werd ook bij mijn hoofd gewisseld. De nieuwe kut rook zwaarder dan de eerste. Misschien is indringender een goed woord. Deze ging gewoon zitten. Ze had kennelijk haar bekken wat gekanteld, want haar spleet leek meer aan de voorkant dan aan de onderkant te zitten en ik kon als ik mijn hoofd een beetje optilde overal goed bij.

Maar eigenlijk werd ik een beetje moe. Ik bedoel, ik had me erg ingespannen bij de vorige en zo getraind ben ik hier nou ook weer niet in. Dus ik begon wel te likken maar niet erg fanatiek. Dat kwam ook een beetje omdat ik haar erg zout vond smaken.

Naast me zei Sam: Fysiek zeer, want er was stevig geknepen en een vlammende pijn was door me heen geschoten. Vrouwen hebben geen idee hoe verschrikkelijk pijnlijk zoiets is denk ik wel eens.

Ik was weer teug op aarde. Ik lag hier helemaal niet te sexen met vier mooie vrouwen. Ze waren met mij aan het spelen en ik moest doen wat zij leuk vonden en zo veel en zo vaak als zij het leuk vonden. Ineens voelde die vrouw die mijn pik bereed heel anders aan. Het leek wel of er een knop in mijn hoofd omging. Ik kon er helemaal niets aan doen, had er helemaal geen invloed op. Het gebeurde gewoon en ik was er willoos bij aanwezig. Ik voelde me helemaal anders worden.

In plaats van dat ik me verzette of misbruikt voelde werd ik hun werktuig, hun speeltje. Ik was geen individu meer, geen denkend wezen, niet iets om rekening mee te houden. Maar alleen om te dienen. Zo stijf als een knuppel zou hij moeten zijn, zodat Zij erop kon rijden zoals Zij dat wilde. Lekkerder dan een vibrator zou hij moeten aanvoelen, zodat Zij kon rijden op golven van genot. Het duurde niet lang of ik werd aan beide kanten weer bereden. Beide dames hadden het naar hun zin.

De vrouw op mijn gezicht was een stille genietster. Ze maakte geen geluid, maar moest wel opgewonden zijn, want ze bewoog haar onderlichaam in een steeds sneller ritme. Ze maakte cirkelende bewegingen met haar heupen, klein genoeg om het contact tussen haar kut en mijn tong niet te verbreken, maar ook krachtig genoeg om datzelfde contact te sturen, te intensiveren.

Ze bereed me echt. Maar ik probeerde natuurlijk wel mijn tong in beweging te houden, in harmonie met de dans van haar heupen. Ik was gretig om haar behulpzaam te zijn. De vrouw op mijn penis maakte wel wat geluid, al was het niet veel meer dan duidelijk hoorbaar ademhalen, steeds iets zwaarder, steeds iets sneller.

Buiten het contact dat zij met haar schede met mij maakte voelde ik niets van haar. Ze leunde niet op me, ze raakte me nergens anders aan. Ze leek ook niet veel te wegen. Zou dit misschien Sanne zijn? Of wilde ze het nog eens even proberen? Dat beviel dan kennelijk wel, want ik voelde haar genoegen duidelijk toenemen. Zo werd ik door deze twee vrouwen ingezet als een soort menselijke dildo, als een voorwerp dat hen genoegen verschafte. Ik was niet in staat om me af te vragen wat dat met me deed, ik had er ook geen tijd voor.

En zelfs nu nog brengt het gemengde gevoelens met zich mee. Voelde ik mij trots dat ze mij wilden gebruiken? Voelde ik me vernederd? Werd ik geil van dit alles? Wat dit het nou wat me zo opgewonden had, wat me zo geweldig geil had geleken? Ik weet het niet, ik weet het gewoon niet. Het varieert met mijn stemming of het gevoelens van opwinding of schaamte bij me teweeg brengt. De overhand heeft de opwinding en zelfs de schaamte heeft nog wel een vleugje opwinding in zich.

Het is allemaal erg verwarrend, maar op een bepaalde manier toch ook verrijkend. Het voegt iets toe. In zekere zin maakt dit het genot dat ik vroeger had wat gewoner, wat simpeler, wat platter.

Niet dat dat niet goed was, maar dit is wel.. Het is anders, dieper, meer driedimensionaal. Dat is misschien wel een goed woord. Je in twee dimensies bewegen is prima, maar de derde voegt zoveel meer toe. Ik wist niet of ze samenwerkten, maar ze kwamen kort na elkaar klaar. Ook hierbij was er verbaal niet zoveel te beleven. Het ging veel subtieler, maar daarom niet minder heftig. Ik voelde het kutje gewoon op mijn penis krampen.

Wat kwam deze vrouw krachtig klaar, het was gewoon griezelig. Ik had nog nooit zoiets gevoeld. Ze raakte me nog steeds niet met de rest van haar lichaam aan, en misschien was dat het wel dat die krampen zo geweldig voelbaar maakte. Ze probeerde haar heupen nog wel op en neer te bewegen, maar dat ging geleidelijk over in schokken van haar lichaam.

Ook bij mijn hoofd ging het eraan toe. Maar toen ze uiteindelijk kwam en zich helemaal liet gaan kwam ze weer in beweging. En wat misschien nog wel het meest bijzondere was was dat ik ook elders in de kamer geluiden van toenemende opwinding hoorde. Ik weet niet welke van de twee mogelijkheden me meer in vervoering bracht.

Maar ik weet niet wat ik meer vreesde als ik dat zou doen: Spelen was zeker een goed woord, want er werd geen enkele poging gedaan om me te stimuleren. Alleen maar rek- en strekoefeningen, om het maar eens zo te zeggen. Na verloop van enige tijd kwamen ze weer in beweging en begonnen ze weer te praten. Omdat ze waren opgestaan had ik nog geen idee wie wie was geweest. Ze letten er verdraaid goed op dat ik in het ongewisse bleef, dat moest ik ze nageven.

Je verroert je niet. Ze moesten er zelf om lachen. Ik hoorde iedereen de slaapkamer verlaten en de deur werd gesloten. Ik hoorde nog net hoe de eerste woorden werden gewisseld toen de stereo werd aangezet en ik alleen nog maar een brij van geluid kon waarnemen, maar geen afzonderlijke stemmen meer en dus ook zeker niet wat ze zeiden. Maar ik hoorde veel en opgewonden gepraat en veel en nog meer opgewonden gelach. Ik stelde me voor hoe ze daar zaten.

Die mooie ranke vrouwelijke wezens, ontspannen maar toch ook wel wat in vervoering, alles onder controle, prachtig aangekleed, sensueel, een lust om naar te kijken. En ze bespraken wat ze net met mij hadden gedaan en wat ze erbij hadden gevoeld en wat ze ervan vonden.

Zoals alleen vrouwen dat kunnen doen. Alles eindeloos doornemend, nog weer eens herhalend, zo af en toe herkauwend en dan nog weer eens helemaal overnieuw. Ondertussen een kopje thee. We gaan wat anders met je proberen. Zo ja, benen wat uit elkaar, leunen op je onderarmen en hoofd naar beneden. Straks komt er weer iemand voor je liggen en dan mag dat lekkere tongetje van dat stoute jongetje weer aan de slag.

Ik deed wat me gezegd werd maar met aarzeling want ik zag het zwerk drijven. Dit beloofde zwaar weer. Ik heb daar helemaal niets mee. Ik vind het niet lekker, voel er wat dat betreft helemaal niks bijzonders bij.

Maar ik vind het wel enorm indringend in de letterlijke zin van het woord. Verkrachtend wellicht zelfs, want ik wil daar niemand toelaten, niemand heeft daar ook iets te zoeken. Mijn ergste nachtmerrie is altijd geweest dat ik nog eens een vrouwelijke dokter zou moeten toestaan om daar naar binnen te gaan. Voor een prostaatonderzoek bijvoorbeeld. En dan nu vier vrouwen tegelijk!

Vier mooie jonge vrouwen. In de bloei van hun leven. Vrouwen waarmee ik in mijn leven verder zou moeten. Vrouwen die ik nog weer onder ogen zou moeten komen, vrouwen die ik aan zou moeten kijken, die MIJ aan zouden kijken! En ja, daar rekende ik Susan ook toe. Ze had nooit zoiets ondernomen of geopperd, ik had er zelfs nooit bij stilgestaan, maar nee, ik moest er niet aan denken. Het was een angstbeeld, maar ik kon het me ergens nog wel voorstellen ook dat vrouwen ook wel eens een man willen binnendringen.

Ik weet helemaal niet of vrouwen wel zo denken maar ik als man kan me voorstellen dat ze dan wel eens iets terug willen doen, misschien zelfs een beetje wraak zouden willen nemen. Niet de binnengedrongen partij zijn, maar de indringer. Niet geneukt worden door iemand, maar iemand neuken. Aan de opgewonden geluiden te oordelen verheugden ze zich er wel op. Er ging iemand voor me liggen. Dat luchtje trekt me aan zoals stroop vliegen trekt. Ik ging meteen aan het werk.

Misschien had ik het me allemaal wel verbeeld en vonden ze dit gewoon een makkelijk standje. Ze konden er tenslotte heerlijk bij gaan liggen. Dit kutje deed me wel erg aan Susan denken. Ik snapte er helemaal niks meer van. Ik heb wel eens gehoord dat je een man zo zelfs kunt klaarmaken. Heftig lijkt me dat. Vertel jij als je wat voelt? En ja hoor, daar voelde ik lichte druk tegen mijn anus. Kristalhelder en in full-color zag ik het plaatje voor me: Ik voelde mezelf vuurrood worden.

Ik begon een beetje te beven. Het zweet brak me uit. Voorzichtig, rustig, maar wel stug doorzettend friemelde ze haar vinger bij me naar binnen. Ik voelde het eerste kootje, na verloop van tijd zelfs het tweede kootje.

Ik voelde haar in me rondtasten. Ik zou het liefste ter plekke doodvallen. Werkelijk, alles liever dan dit. Zo erg is het niet. Een beetje meewerken, jongen! En het was ook zo stil om ons heen. Wat deed de rest. Zaten ze te kijken? Ik voel van alles, maar waar zit dat ding eigenlijk? Wordt zijn piemel ook harder?

Maar ja, wie vroeg mij wat? En ergens moest ik ook nog wel een beetje om ze glimlachen want ze wisten er duidelijk geen draad van. En ze raakten nog meer in verwarring ook, want omdat ik nodig moest werd mijn plassertje natuurlijk hard.

Zeker niet omdat ik geil werd, want dat werd ik van dat gevinger niet. Alleen een beetje onpasselijk. Mijn gewiebel viel niemand op, mijn harde plasser wel. Ze deed gewoon mee met deze spelletjes, deze ongein! Ik had nog gedacht dat ze op een afstandje glimlachend zou toekijken hoe de meiden zich met haar mannetje vermaakten.

Hoewel, dat klopte niet want ik had toch net duidelijk een stuk of vier vrouwen zich horen vermaken. Maar ik kon me haar toch niet goed voorstellen in het totaalplaatje. Dat had weer tot gevolg dat mijn lul ook weer slapper werd, want daar werd niet veel mee gedaan behalve vasthouden.

Dat kan toch niet aan ons liggen, wel? Doe eens wat beter je best, jongen! Dat kon alleen maar betekenen dat ik nu Femke lag te likken.

Foutje van hen, fijn voor mij. Maar ik viel nu met hernieuwd enthousiasme aan. Het maakt toch verschil als je weet voor wie je het doet. En dan ook nog Femke. Ik had zo vaak naar haar kut gekeken, me die altijd bloot geprobeerd voor te stellen. Gezien had ik haar nu nog steeds niet, geproefd wel. Nu ik wist wie ik voor me had werd ze ook meteen extra lekker.

Ik was zo afgeleid dat ik totaal niet merkte dat Sam haar vinger uit me terugtrok. Zelfs hoorde ik niet dat de vibrator werd aangezet, maar ik voelde hem wel degelijk bij me binnendringen. Het leek wel een boomstronk en dat getril was al helemaal verschrikkelijk.

Het is maar een klein dingetje. Dat wordt straks met die butt-plugs wel anders, hihihi. Waar kwam al die rommel toch vandaan? Wij hadden dat spul niet, dat wist ik haast wel zeker en ze zouden het toch zeker ook niet alleen voor vanavond gekocht hebben? Van wie was het dan wel? Wie van die meiden had dit soort speeltjes? Wie had ze nodig? De enige sensatie die het ding bij mij opwekte was dat ik sterk de indruk had dat ik moest poepen.

Dat is geen sensatie die je wilt hebben als je met een paar vrouwen het bed deelt. Ik geloof zelfs dat ik ervan moest kreunen. Gelukkig legden ze dat niet verkeerd uit. Tenminste, ze brachten het niet onder woorden. Sam begon het ding wel al trillend in en uit me te bewegen. Ik vond het helemaal niks. Maar sociaal als ik ben vond ik het wel haast wat sneu voor haar, want ze deed duidelijk erg haar best. Of zat ze me alleen maar wat te verneuken, om maar eens een nu eigenlijk wel toepasselijk plat woord te gebruiken?

Om niet al te veel daarover te hoeven piekeren deed ik er bij Femke nog een schepje bovenop. De schat was inmiddels heerlijk geil en lag duidelijk van mijn inspanningen te genieten. Ze had haar benen helemaal wijd en stootte een beetje met haar bekken tegen mijn tong in. Haar zalige sappen vloeiden rijkelijk en ik dronk er met groot genoegen van. Deze handen begonnen mijn staaf stevig te kneden en masseren.

Gelukkig werden de handen al snel warm en waren ze heel vaardig. Ik begon het wel lekker te vinden, zelfs al was Sam nog altijd met die vibrator in mijn kont bezig. Goh, wat lag die meid heftig te schokken en te schudden. Niet dat het haar veel zou helpen want ze drukte me zo stevig aan dat ik alleen nog maar kon sabbelen op de plaats waar mijn mond op haar kutje zat, maar ik kon niet eens goed onderscheiden waar dat precies was.

Mijn erectie zakte weer in. Dat doen strippers ook heb ik wel eens gehoord. Ik snap er niks van. Ik zie hem zelden met een slappe pik. Als ie bloot is en ik ben in de buurt dan staat zijn piemel altijd fier. Als hij niet bloot is en ik ben in de buurt trouwens ook wel vaak, hihihi! Als je als vrouwenclub met een vent wilt gaan spelen moet ie het wel doen natuurlijk. Daar moet toch vast wel een beetje glijmiddel op, denk je ook niet?

Benen wijd uit elkaar, anders ben je te hoog. Met moeite gehoorzaamde ik. Mijn anus kneep al samen. Ik weet niet wie het glijmiddel aanbracht, maar het gebeurde rijkelijk en met duidelijk genoegen.

Daarna kon ik niets anders meer dan afwachten. Ik blokkeerde al helemaal toen ik iemand achter me voelde knielen, dus dat bevorderde de penetratie ook niet echt, maar het moet toch zeker tien minuten geduurd hebben voor ze het ding volledig bij me had ingebracht. Het was enorm en ik had het gevoel dat ik uitscheurde. Ik nam me voor van mijn leven Susan niet meer anaal te neuken.

Voorzichtig begon Sam nu de dildo weer terug te trekken. Ze deed het niet te ver, ze was waarschijnlijk net als ik bang dat hij er dan weer niet in zou willen. Maar gelukkig ging dat toch iets gemakkelijker dan bij de eerste doorkomst. En dus begon ze me voorzichtig te neuken. Of daar nog knobbeltjes of zo op zitten die tegen haar clitje drukken of zoiets dergelijks.

Voor mij deed het in elk geval niets. Het was in feite een beproeving. Het was gewoon een verschrikkelijk gevoel, het was bijzonder vernederend en ik kwam erachter dat vrouwen nog niet kunnen neuken ook. Een gestage ritmische beweging kreeg Sam niet voor elkaar, simpel doorgaan en doorzetten al helemaal niet.

Het was net zoals veel vrouwen auto rijden: Ik raakte de tel wat kwijt want er waren nogal wat wisselingen van de wacht. Sommigen moet ik dus vaker gebeft hebben, maar ik zou echt niet weten wie. Ik denk trouwens dat ze me ook wel alle vier geneukt hebben.

Ik werd een beetje wakker omdat Susan naast me op bed ging zitten. Susan was zo te zien al enige tijd op, fris gewassen, lekker ruikend. Ze was nog niet aangekleed, maar aan de onvoorstelbare hoeveelheid licht te oordelen was het al geruime tijd dag.

Van mij mocht het wel weer donker worden. Ik voelde me geradbraakt. Of ze er eindelijk in waren geslaagd mijn prostaat te localiseren wist ik niet. Of het wat anders was wist ik ook niet. In elk geval kwam mijn penis tot leven. Niet kort na elkaar, maar de meiden hadden alle tijd gehad en elke keer hadden ze de boel weer opgeladen.

Ze hadden de slag uiteindelijk goed te pakken gekregen en me volledig uitgemolken. Ik was nog niet toe aan een evaluatie van het gebeuren.

Of het nou was geweest wat ik ervan had verwacht. Of ik het vaker zou willen beleven. Wat ik er allemaal van geleerd had. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. Sm kamer met meesteres te huur in Alkmaar! Daar zijn nou sporen voor. Vrouw zoekt plasseks in Zwolle! Ik bepaal wanneer jij klaarkomt. Alleen met de slavin of Meester kan ook. Populaire Advertenties jonge vrouw zoekt strenge meester oud wijf zoekt harde meester meesteres alkmaar geil wijf zoekt strenge meester meesteres leeuwarden bdsm groningen meesteres dordrecht meesteres friesland vette slet zoekt nieuwe meester meesteres terneuzen.

Zwarte slavin uit Den Helder wil een blanke overheerser! De cursus duurt een maand en kost 50 euro, vooraf te betalen. Wees er snel bij.

Naakte vrouw laat scheet. Zlef heb ik een beetje ervaring en dan in de onderdanige rol. Allereerst welkom op mijn website.

Hier verheug ik mij nu al op en ik weet … Bekijk Advertentie. Mijn naam is Mrs. Hallo, wat vinden jullie mannen van mijn figuur? Waarom het precies … Bekijk Advertentie. Al langere tijd ben ik dol op spanking en nu wil ik iets verder gaan en eens met een leren zweep geslagen worden. Als je braaf bent, mag je toekijken hoe mijn andere twee slaven mijn poesje likken. Ja, ik ben 18 jaar of ouder.

Ik ben op zoek naar een onderdanige jonge kerel die zich helemaal wil… …overgeven aan mijn perverse wensen. Enorme oude zak krijgt geschroefd door slanke Ik laat me weg zakken bij het raam en begin te fantaseren over me vader die me onder de douche staat te begluren.

slavin te huur kutje met streepje